Козирог

Благодарение на вашата харизма, този месец ще ви предостави благодат в любовните взаимоотношения. След 15-ти юли, най-вероятно ревността ще обладае вашата половинка и това определено ще разклати мостовете на връзката ви. Самотните няма да имат възможност на богат избор за евентуална бъдеща връзка, и ще се наложи да изчакат сакралната дата след 28 юли. През третата седмица семейните двойки трябва да се отнасят много внимателно един към друг.

През месец юли, не се очакват осезателни промени по отношение на кариерата. Звездната ви карта предсказва, че работната ви позиция ще бъде стабилна и няма да почувствате много възходи и падения в работната сфера. През втора, трета и четвърта седмица, вероятно ще изпитате малки затруднения, поради факта, че ще вземете прибързани решения.

Относно финансовите въпроси, месец юли е подходящ да обмислите различни видове инвестиции за успешното ви бъдеще. Ще успеете да отсеете най-добрите оферти. Към средата на месеца, бъдете така мъдри и дръжте очите си отворени на четири, защото звездите ще ви изпратят няколко добри възможности да подобрите финансите си, но ще трябва да ги уловите в точното време, за да сте напълно наясно с това, което правите. Можете също да опитате късмета си в хазарта.

Водолей

В случай, че сте семейни, този месец крие особени опасности от намеса на трето лице. По възможност се въздържайте от всякакви флиртове и закачки, защото това може да предизвика сериозни последствия и трусове в семеен план. Самотните най-вероятно ще имат възможността да докажат своята любов и преданост. Към края на юли, ще се наложи да избягвате всякакви конфликти с роднини и най-вече баща или брат, защото има вероятност от влошаване на взаимоотношенията.

В началото на месец юли се постарайте да не обиждате никого от колегите ви с излишни забележки. Преди всичко покажете своята добронамереност на работното си място. В средата на месеца ще изпитате потребност от съвет на някоя влиятелна личност, ако искате да постигнете по-високи кариерни цели. В края на юли, вашият успех ще съвпадне с вашият ентусиазъм, и последователността на усилията ви ще даде възможност да постигнете целите си.

Звездите ви предлагат чудесна възможност да подобрите финансите си този месец, при условие, че можете да се възползвате максимално от всяка възможност, за да спечелите повече пари, които ще са на разположение. Можете да се възползвате от добра сделка, стига да успеете да я откриете преди някой друг. Останете позитивни и ще привлечете паричният поток към вас.

Риби

През този месец ще проявите склонност да бъдете по-креативни с партньора си и ще имате шанса да възвърнете щастието на вашият партньор. Вашата учтивост ще запази връзката стабилна и непокътната. До краят на месец юли, звездите ще ви благословят и някои от вашите мечти ще се превърнат в реалност. Ще се наложи да бъдете много внимателни за всяка една изказана дума, защото този месец крие своите подводни рифове и всяка една органична необмислена дума, може да доведе до обрат в интимните ви взаимоотношения.

През този месец, ще преминете през периоди на променливи влияния, които понякога могат да бъдат отрицателни, а понякога и положителни. Вие ще трябва да се изправите пред някаква неприятност и колеги, които ще се опитат да пресекат пътя на кариерата ви. Работете по проектите си с нужното постоянство и не позволявайте да бъдете обезсърчени. Използвайте делата и думите си така, че да предизвикате астралните енергии във ваша полза. Като цяло юли е относително добър месец в сектор работа.

Вашите финанси са под добрите планетарни позиции този месец, както за парични постъпления, така и за придобиване на материални блага. Препоръчително е да се възползвате от всяка една възможност, която се появи пред вас, така няма да имате притеснения и трудности за подобряването на вашите финанси. Покажете на какво сте способни, най-вече когато става дума за инвестиционни проекти, които ще реализират добри доходи до края на този месец.