За всички бъдещи родители, които ще посрещнат своето бебе през 2019 г., със сигурност ще бъде интересно да надникнат в бъдещето и съдбата на своята рожба. За да разберем какви ще бъдат качествата и характера на децата, които ще се появят на бял свят през следващата година, се допитахме до известния руски нумеролог Олга Перцева и ето какво научихме от нея по въпроса:

Януари, октомври и ноември – лидери

Децата, родени през някой от тези месеци, ще носят силен дух и способности да ръководят. Те ще са смели, адаптивни, амбициозни и находчиви личности, които ще имат шанса да направят забележителна кариера.

Февруари и декември – спортисти

Ако детето ви се роди през февруари или декември, очаквайте същинска спортна фурия в дома си. Не се изненадвайте, ако един ден това малко енергично създание донесе вкъщи и олимпийски медал. Това са месеците, в които ще се родят изключително пъргави и физически силни малчугани. Те ще са удивително адаптивни, амбициозни, талантливи и социални, уверява нумероложката.

Март, юни и юли – творчески личности

Тези бебета ще носят в себе си удивителни качества на творци и съзидатели. Те ще са бързо схватливи, талантливи, любознателни и градивни личности. От тях ще станат великолепни художници, поети, писатели, музиканти, фотографи или дизайнери.

Април и май – финансови гении

Бебето ви ще бъде надарено с изключителен интелект. Ще покажат впечатляващи математически способности още в ранното си детство. Ще имат силно развито логическо мислене. Особено много ще им се отдават техническите специалности. Може да се занимават и с научноизследователска дейност. Добри археолози, математици, астрономи, физици и програмисти. Ще имат и страхотно чувство за хумор.

Август – бунтарски дух и чувство за справедливост

Мили, очарователни, ларж, усмихнати, артистични, позитивни, активни – всички тези качества ще принадлежат на бебетата, родени през август. Те ще бъдат привлечени от всякакви хуманни каузи и кампании с благородни мисии. Ще отстояват позицията си и ще вярват силно в идеалите си за едно по-добро и справедливо общество. От тях могат да станат добри ръководители и иноватори. Ще имат силно развито чувство за дълг. От тях ще излязат чудесни адвокати, лекари или учители.

Октомври – любимците през 2019-а

Това са големите късметлии и любимци на 2019 г. На тях ще им се отдава почти всичко с лекота. Ще станат добри политолози, писатели, историци, лингвисти и учени. Характерна за тях ще бъде добрата комуникативност и общителност. Лесно ще намират съмишленици и приятели. С удоволствие ще ходят на детска градина, на училище и на работа. Усмихнати, отзивчиви и очарователни личности, категорична е нумероложката.

Източник: woman.bg