Красотата не е вечна. Това е особено забележимо, ако ревизирате стари снимки на холивудски красавици, сравнявайки ги с настоящите снимки. Някой успява да остарее с достойнство и мнозина не позволяват основното им богатство бързо да бъде унищожено от старостта. Но... природата не може да бъде заблудена и в крайна сметка възрастта става видима. Само че гримасите на старостта са толкова по-лоши, колкото повече се питваме да им попречим. Това показва опитът от стареенето на тези красавици.

Вижте ги!

Орнела Мути 

Постоянната спътница на Адриано Челентано е изненадващо добре запазена, въпреки че много от нас вече са успели да я забравят. Въпреки това как да забравите такава гореща красота, каквато тя продължава да бъде и до днес?

Постоянният спътник на Орнела Мути Адриано Челентано е изненадващо добре запазен, въпреки че много от тях вече са успели да го забравят. Въпреки това, като забравите такава гореща красота, която тя продължава да бъде и до днес.

Одри Хепбърн 

Никой не си представя актрисата стара, защото познавахме нейната младост твърде добре. Въпреки това черно-бялата филмова звезда на Холивуд успя да стане възрастна актриса, преди да бъде убита от рак. 

Одри Хепбърн Тази актриса никой не е стара, защото я познавахме твърде добре млада. Въпреки това черно-бялата филмова звезда Холивуд успя да стане възрастна актриса, преди да бъде убита от рак. По някаква причина е срамно да я видиш така.

София Лорен 

София Лорен е толкова години на филмовия екран, че се е запечатала в съзнанието на всеки от нас. Трябва да признаем обаче, че тя се е променила до неузнаваемост. Дали случаят е утежнен от пластичната хирургия, не е наша работа да съдим, но ще япомним млада и красива...

София Лорен София дългогодишна жена на филмови екрани, но трябва да признаем, че тя се е променила до неузнаваемост. Дали случаят е утежнен от пластична хирургия не е за нас да съдим, но ще го помним млад.

Ингрид Бергман 

Ето това е жена, над която старостта е като че ли безсилна. Или смъртта просто взе Ингрид Бергман, преди да видим ужасните черти на увяхването по лицето й. Във всеки случай, почти до последните си дни тази вече възрастна актриса получаваше роли на жени, в които се влюбват.

Ингрид Бергман Това, над което старостта е била безсилна. Или смъртта просто взе Ингрид Бергман, преди да видим ужасните черти на увяхването по лицето й. Във всеки случай, почти до последните дни на тази вече възраст актриса получи ролята на жените в любов.

Маги Смит 

Повечето хора познават Маги Смит като възрастна героиня на известната филмова сага за момчето магьосник, но някога и тя е била бележита холивудска красавица.

Маги Смит Най-много познава Маги Смит едновременно на възрастната героиня на известната филмова сага за момчето-магьосник, но тя някога е била холивудска референтна красота.

Голди Хоун

Много ни се иска да запомним тази актриса като младо момиче, което получава Оскар за най-добра актриса в стария холивудски шедьовър Cactus Flower. Но оттогава минаха много десетилетия и Голди Хоун сега изглежда така.

Goldie Hawn Как искате да запомните тази актриса младо момиче, което получава Оскар за най-добра актриса в стария холивудски шедьовър Cactus Flower. Но оттогава минаха много десетилетия и Голди Хон сега изглежда така.

Мерил Стрийп 

Рядък пример за хармония във всяка възраст е Мерил Стрийп. Тя дори старее блестящо, което не може да се каже за повечето от холивудските й колеги, и от двата пола.

Мерил Стрийп Редки пример за хармония на всяка възраст е Мерил Стрийп. Тя дори расте блестящо, което не е вярно за повечето от холивудските си колеги, и двата пола.

Превод и редакция: TrafficNews.bg