Дамата, която ще ви представим в следващите редове, има ангажимента да декорира домовете на известните и богатите, затова и не не се очудваме, че жилищието на интериорния дизайнер Софи Патерсън изглежда толкова вълшебно за Коледа. 

33-годишната жена отвори вратите на имението си в Съри за FEMAIL, за да покаже празничната си украса.

Софи е основателка на Sophie Paterson Interiors - марка, която създава през 2008 г. на 23 години. Развивайки се бързо, нейната компания се превърна в едно от най-успешните ателиета за интериорен дизайн в Обединеното кралство, а нейни клиенти са множество известни личности.

Софи, която наскоро роди дъщеря, разкрива как тя оформя кухнята си в провинциален стил, луксозната трапезария и джентълменския кът на съпруга й навреме за празника, пише Profit.bg

Интериорният дизайнер, в чийто дом има не по-малко от четири ослепителни коледни елхи, използва вдъхновение от шотландските декорации в почит към съпруга си и някои много елегантни венци.

Софи залага на изкуствените дървета, които са предварително осветени, за да избегне досадното почистване от иглички и да не губи време в поставянето на лампички.

Тя споделя и обширните си интериорни съвети, с които да направите своя собствен дом също толкова луксозен, колкото и нейния - независимо от бюджета ви.

Ето ги и тях:

Използвайте много декорации за елхата, като наблегнете на красиво оформени и луксозни дрънкулки и панделки.

Винаги използвайте бели светлини, за да изглежда украсата по-елегантно.

Изберете тема, която съответства на вашия декор, независимо дали това са цветовете или специфичното местоположение на украсата.

Ако не разполагате с бюджет, пространство или време за украса на коледно дърво, ваза от клони и листа с някои малки украси незабавно прави вашата стая да изглежда по-празнична.

Купете широка лента и оформете от нея панделки. Добре е тя да е с метална жица, за да е по-лесно. Тя е идеална за украса, а и има способността да крие някои недостатъци, като например оголени части на коледното дърво.

Ако обичате свещите, но имате малко дете, заменете восъчните с изкуствени, които са на таймер.

Ако искате да имате по-пищна и нетрадиционна украса, заложете на перата от фазани.

Купички, пълни с коледни играчки, са бърз и лесен начин за добавяне на повече празнична атмосфера в стаята.