Някои дами очакват на 8 март не просто нещо специално, а искат празникът им да премине по конкретен сценарий, който трябва да направи денят им необикновен и незабравим. За тяхно съжаление голяма част от представителите на силния пол си нямат и идея за очакванията на жените си, пише Zaneya.com

Именно за тези мъже е предназначена настоящата ни статия…

Какво трябва непременно да направите:

1. Започнете със закуска-изненада! Едва ли има жена, която да устои на палачинки с шоколад, чаша топло кафе или чаша от любимия и плодов сок, поднесени и в леглото. Дори и да не се справяте добре в кухнята, може да купите готови палачинки на любимата си… Все пак, важна е изненадата!

2. Цветята са задължителни за 8 март! Без тях, жените сякаш не могат да се потопят в атмосферата на празника. Така че, мъже, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗА ЦВЕТЯТА!

3. На обяд предложете на половинката си да отидете в любимото и кафене. Сладкишите и горещият шоколад няма как да не повдигнат настроението и. И не забравяйте за комплиментите!

4. Не пропускайте и романтичната вечеря. Организацията ви трябва да е на най-високо ниво. Свещите, виното или шампанското, обясненията в любов, комплиментите – това са основните ястия на вашата осмо мартенска вечеря. А какво ще сложите на масата – разрешите сами. Това зависи от вашето въображение, финанси и вкусови предпочитания. Важното е да изненадате приятно любимата си жена!

5. Посветете и завършека на вечерта на своята партньорка – поднесете и пикантен сексуален десерт и може да сте сигурни, че няма да я разочаровате!