Когато търсите начин да направите детската стая специална, но не разполагате с голям бюджет, най-лесният начин да постигнете това е като сложите стикери. Те ще се превърнат във фокусна точка и благодарения на тяхното разнообразие, може да изразите личността на детето, да покажете неговите предпочитания, любими герои или спорт. Понякога стикерите говорят повече от картина, добавят неповторим стил и излъчване, пише Dete.bg

Вижте няколко идеи за стикери в детската стая:

Разкажете история


Сивата стена оживява с тези сладки стикери с бухалчета. Неповторим чар за стаята.

Покажете любимите играчки

Този хитър проект ще добави характер и страхотно излъчване. С подходящи рамки сложете малки любими играчки на вашето дете, за да създадете уникална стена.

Напишете името на детето

Няма по – добър начин да добавите индивидуалност – това може да стане като закачите малки триъгълни флагчета, да залепите буквите на името или да нарисувате.

За любителите на приключенията

Ако имате малък изследовател, който обича да разучава чудесата на света, няма по – подходяща идея от тапет – карта на стената.

Графична стена

Този тип фокусна стена е подходящ за по – голямо дете. Залепете геометрични принтове или боядисайте стената, използвайки няколко цвята, като нарисувате триъгълник, квадрат или някаква фигура.

Закачете произведение на изкуството

Покажете артистичния талант на детето си като закачите негова картина. Във всеки малък човек се крие един малък Пикасо и няма нищо лошо да покажете техните фантазии.

 Направете галерия

Освежете помещението с колекция от малки рамки в цветовете на дъгата и ги групирайте заедно за красив ефект.

Плакат по различен начин

Всички тийнейджъри обичат плакатите в стаите си. Създайте  игриво ретро усещане с колоритен, извънгабаритен филмов плакат. Сложете го в рамка за по – интересен ефект.