През 2018 г. Овните ги очакват много чудеса и приключения. През януари и февруари ще бъдете ангажирани повече с домашни задължения, но това е и времето за планове. Това привидно спокойствие ще бъде нарушено през март, месец, който ще бъде изпълнен със задачи и напрежение. Овенът с характерния си жар ще премине през всички трудности, което ще направи впечатление и на конкурентите ви. Няма от какво да се страхувате, а и никой не може да ви заблуди в сферата на професионалното. През цялата година вратите в бизнеса ще бъдат широко отворени за вас и ще постигнете добри резултати.

През лятото ще получите оферта от влиятелен човек, който ще иска да работи съвместно с вас. Личният живот през 2018 г. е пълен с промени и всякакви изненади, съобщава Tialoto.bg. Особено юли, който ще бъде месец на романи, флирт и ярки срещи. Приятелите ви също ще бъдат особено активни, звездите съветват да заделите време и за тях. Лятото ще бъде изпъстрено с неочаквани и хубави преживявания, но всичко ще свърши с идването на есента. Тогава ще трябва да сте безкрайно фокусирани в работата си, защото ви предстоят сключвания на важни договори, които ще окажат влияние върху финансовото ви състояние.

Зимните месеци няма да ви разочароват. Въпреки застудяването, сферата на любовните взаимоотношения ще ви поглези с топлина и нежност. До края на годината свободните представители на зодията ще намерят много възможности за създаване на връзка, а както знаем – при Овена наличието на избор е много важно.

При семейните представители на зодията не се очакват никакви сътресения през годината, като най-силните месеци по отношение на романтиката ще бъдат юли и декември. Може би неочаквано за вас, но най-подходящите месеци за почивка са май и юни. Спокойно можете да планирате почивка и извън страната. 2018-а е годината, в която трябва да положите усилия да подобрите дома си. За което ще е необходимо добре да планирате време за ремонт. Време, което да не пречи на реализирането на професионалните ви ангажименти.

Любовна прогноза за Овен за 2018 година

Следващата година е добра за романи и нови запознанства. Стрелите на Купидон ще попадат в целта, най-важното е да не се изгубите в избора за най-подходящ кандидат.

Овен, първа декада (21 – 30 март)

Ще бъдете уверени и ако търсите нов партньор – още в първите месеци на годината ще попаднете на правилния човек. Важно е да се доверите не само на сърцето, но и на силната си интуиция. Трудностите ще дойдат след появата на нов партньор, защото ще бъдете обект на флиртове и това едва ли ще се хареса на човека до вас. При семейните Овни годината може да се определи по един кратък начин – безкраен меден месец.

Овен, втора декада (31 март – 10 април)

Вашият чар буквално ще омагьосва през следващата година – просто намигване и всички представители на противоположния пол ще са в краката ви. Все пак звездите съветват да не намигвате много често, защото прехвърлянето от човек на човек няма да ви донесе удовлетворение. По-добре потърсете сродната си душа и бъдете предимно в нейната компания. Обвързаните представители на зодията ще имат трудности през летните месеци, които ще бъдат предизвикани от ревност.

Овен, трета декада (11 – 20 април)

Това ще е годината на приключения за вас. Флиртувайте, флиртувайте и се насладете на живота в най-голяма степен – този съвет се отнася обаче само за свободните представители на знака. Ще срещнете много качествени хора, които могат да ви повлияят както в личен, така и в професионален план. Времето за зараждане на сериозна връзка ще бъде октомври и ноември. Дотогава – забавлявайте се! Семейните ще се радват на безоблачно съжителство, а ако има проблеми – те ще са незначителни и бързо преодолени.