Овен

Може би, днес ще преминете през някаква неблагоприятна ситуация в сектор любов. Търпението и толерантността ще ви помогнат да се справите с различията в мненията с партньора ви.

Звездите съветват  да поддържате много добри отношения с вашите приятели, колеги, бизнес партньори и шефове. Всеки, с когото сте свързани, чрез работата си, може да ви бъде от полза през този ден.

Вероятно, днес сте избраници на съдбата и може да видите увеличение на приходите си. Не бива да пропускате тази възможност и трябва да се възползвате максимално от този ден.

Телец

Споделете вашите радости и скръб, предизвикателства и постижения през този ден. Вашият партньор ще ви окаже така желаната подкрепа, успокоявайки ви, за да се почувствате по-добре.

Бъдете особено внимателни на работното място, вероятно спешните задачи ще бъдат провалени, тъй като ще разпилявате времето и енергията си за задачи, които не изискват незабавно внимание.

Не се тревожете за финансите си днес. Подгответе си списък на необходимите покупки и без притеснения отидете да пазаруване. Денят е благоприятен за това.

Близнаци

Вероятно, ще излеете душата си в хармонично откровение спрямо половинката си. Ще бъде добре, ако споделите помежду си и най-съкровените си желания. Това със сигурност ще направи връзката ви още по-силна.

Бъдете готови за старт, защото навлизате в сериозна фаза за вашата кариера. Може и да сте достигналия своят връх, но продължавайте да доказвате себе си, че можете.

Днес, ще имате невероятният шанс да спечелите повече пари. Ще имате възможности за повече бизнес, намиране на нова работа или договор, за да получите по-добра сделка.

Рак

Романтичните ви разговори ще бъдат на ниво платоническа любов и нищо повече от това през този ден. И това си има добрата страна, ще обмените мнения и така ще се опознаете още по-добре.

Очаква ви голямо предизвикателство на работното място. Вероятно, ще сте апатични и няма да сте в добро настроение. Това може да доведе до лоши резултати. Затова отложете основните си работни ангажименти за друг ден.

Вероятно, няма да бъдете в състояние да спечелите допълнително някакви пари, но ще бъдете доволни от източниците на печалба, които имате в наличност. Както се казва, колкото - толкова.

Лъв

Ако до сега ви е било изключително трудно да накарате половинката си да признае чувствата си пред вас, то с днешната конфигурация на планетите, този процес ще е много по-лесен.

Вероятно, работата ще ви погълне и това ще изцеди вашата енергията. През този ден, ще ви бъде трудно да излагате нови идеи и ще се наложи да приемете програмите на вашите колеги.

Най-вероятно трудно запазите концентрацията си върху изготвянето на финансови планове. Финансовите действия ще са твърде мудни. Не се гответе за лъвски скок, защото днес не е време за излишно харчене на парични средства.

Дева

Днес, вероятно ще усетите топлина и подкрепа от страна на любимият ви човек. Лесно ще си намерите повод да излезете и да отпразнувате това, че сте заедно и се подкрепяте в добро и зло. Чудесен ден за предложение за брак.

Очаквайте неприятен ден в сектор работа. Ще бъде добре за вас, ако избягвате всякакъв вид закъснения - начало на работният ден, работни проекти и задачи. В противен случай неприятностите ще завалят като пороен дъжд.

Вероятно, днес ще се появи светлина в тунелът. Ще имате възможност да реализирате някакви печалби, макар и малки. Въпреки това за повечето от вас, денят не благоприятства инвестиции.

Везни

Звездите вещаят любов и хармония между вас и партньора ви днес. Без значение къде ще прекарате вечерта, ще сте доволни от споделените положителни емоции.

Не очаквайте денят да бъде продуктивен в сектор работа. Вероятно, това ще се дължи на проблеми извън работата, личен живот, здравословно състояние и прочие.

Най-вероятно ще се наложи през този ден да потърсите услугите на юристи или икономисти. Може би, ще се двоумите или ще сте объркани за една или друга финансова опция.  Затова консултациите са препоръчителни.

Скорпион

Щастлив ден за необвързаните. Днес, може да срещнете някого, когото не сте виждали от много дълго време. Ако сте имали връзка с този човек или сте си били близки приятели, най-вероятно срещата ви ще бъде много емоционална и чувствата ви може да пламнат с нова сила.

Днес, вероятно ще бъдете изправени пред сериозни изпитания на работното място. В случай, че останете предпазливи и търпеливи в действията си, ще можете да избегнете по-големите евентуални проблеми.

През този ден не е препоръчително да се подвеждате по многообещаващи предложения за заем или кредити. Ще бъде добре да проверите щателно конкретните  условия, срок на изплащане, вноски и лихвени проценти.

Стрелец

Самотните днес може да срещнат толкова интелигентен и чаровен човек, който да ги впечатли още от първата среща. Обвързаните може да преминат през някаква трансформация, която да възроди добрите отношения във връзката.

В случай, че възникнат проблеми с офис техниката, не се опитвайте да се справяте сами,  по-добре е да отложите или потърсете специалисти в тази област, защото може да попаднете в опасен лабиринт.

Днес, ще мислите много повече за финанси, в сравнение с други дни. Ще се наложи няколкократно да преизчислите бюджета си, за да не се стигне до конфликт между сърцето и ума, кога и как да похарчите пари.

Козирог

Може би, днес ще сте поставени в такава ситуация, че да трябва да вземете бързо решение, което засяга отношенията с настоящият ви партньор. Вероятно, няма да имате време да мислите много, така че послушайте гласът на сърцето си.

Очаква се да бъдете притеснени на работното място. Няма смисъл да си захранвате мозъка с негативни мисловни модели и не се страхувайте, че може да си загубите работното място, това ще ви доведе до много напрежение и отчаяние.

Едва ли, ще откриете добри сделки през този ден. Ако се опитате да надхвърлите сянката си - да вложите грешни пари, ще се разочаровате. Денят не е благоприятен за всякакъв вид излишни инвестиции.

Водолей

Липсата на пълноценна комуникация между вас и партньора ви, вероятно се е отразила неблагоприятно на връзката ви и чувствата ви са охладнели. Каквато и да е причината за това, днес планетите ще ви помогнат да върнете топлината помежду ви.

На работното си място вероятно ще се сблъскате с непредвидени пречки, за които изглежда, че нямат обяснение. Вашата работна дейност ще бъде подложена на критична оценка много повече от всякога.

В случай, че разполагате със заделени пари, сега е моментът да ги похарчите разумно. Разпределете приоритетно вашият финансов портфейл и след като сте преценили повечето рискове, може спокойно да направите своите покупки.

Риби

С настоящата планетарна конфигурация ще имате възможността да разчистите любовния си живот от всичко лошо и ненужно, което ви е създавало проблеми с половинката ви. Започнете на чисто без тайни, лъжи и караници.

Ще се наложи да отделите достатъчно време за разработване на нови концепции на работното място. Най-вероятно ще се справите много добре с работните си ангажименти и може да очаквате заслужено признание.

Във финансов план нещата ще са зле, повече от всякога. Може би, това ще ви обърка, но не се отчайвайте, оставете нещата да се придвижват постепенно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.