Лятото е красив сезон и безспорно любим на много от нас, но и той си има недостатъци. Жените имат някои сериозни причини да недоволстват от жегите и яркото слънце.

За да ви докажем това, ви предлагаме да видите 8 типични проблема, които имат всички дами през лятото.

1. Лято и грим, който стои върху лицето безупречно цял ден, са несъвместими неща. Със сигурност ви се е случвало да се погледнете в огледалото на 30-градусова жега и да установите, че фон дьо тенът ви се е разтекъл, което важи и за сенките, спиралата...

2. Мечтаем за перфектен тен, но реалността е различна. Слънцето вече е толкова силно, че макар да използваме качествен слънцезащитен продукт, има голяма вероятност да изгорим и вместо със златист загар да се окажем червени като раци.

3. Изпечени на ръкав, очила, сандали... Определено не е приятно да имаме такива разлики върху тялото си, които могат да бъдат много смешни.

4. Трябва редовно да се епилираме. През по-студените месеци може да пропуснем да си епилираме краката, като прикрием това с чорапогащник или панталон, но през лятото трябва редовно да се грижим да имаме гладки крака, съобщава "АйУомън".

5. Винаги има опасност да покажем повече плът, отколкото искаме. Невнимателно навеждане, недостатъчно стегнато бюстие... и в един момент интимните ни части лъсват публично.

6. Мокра коса. Жените с дълги коси ще ни разберат отлично. Ако не сте с къса прическа или не вържете косата си на опашка, със сигурност си гарантирате потен врат и влажна коса.

7. Мокри столове. Ако стоим по-дълго седнали в горещо време, със сигурност ще оставим мокър отпечатък върху стола.

8. Протъркване на бедрата. По-пищните дами знаят колко е неприятно да ти се търкат краката един в друг, когато е жега, пише ПИК. Може да получим зачервяване, което минава след намазване с крем.