Всеки от нас поне веднъж се е увличал от суеверието да си пожелае нещо, когато види на екрана нателефона си или върху електронен часовник 11:11. Последователните еднаквицифри са считани както за късметлийски, така и за знаци, които съдбата ни изпраща, за да ни покаже правия път. Какво обаче трябва да предприемем, ако видим числова редица с еднакви цифри? И как да разтълкуваме тяхното значение?

В следващите редове ще се сдобиете с ключа към тази загадка.

111 / 1111

Наблюдавайте внимателно мислите Тази последователност означава, че има отворена врата за вас и вашите мисли бързо се превръщат в съдба. Число с последователни единици е като ярка светлина. Това означава, че Вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си.

222 / 2222

Вашите нови идеи са започнали да се превръщат в реалност. Поливайте ги и ги подхранвайте като крехки семена. Скоро те ще поникнат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата, че Вселената сбъдва желанията ви. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Поддържайте положителни мисли, поддържайте жизнеността си и продължете да визуализирате.

333

Последователните тройки се свързват с духовните учители. Сред тях са Исус, Моисей, Майка Мария, Куан Юин и Йогананда. Ако видите последователни тройки някъде около вас, то бъдете сигурни, че получавате помощ от вън.

444

Четворките се считат за ангелски числа. Ако забележите около себе си повтарящи се четворки, то вероятно някой се опитва да ви опази от всякакви трудности и изпитания. Ще получите помощ и подкрепа.

555

„Закопчайте коланите”, тъй като голямата промяна в живота е пред вас. Тази промяна не би трябвало да бъде определяна като „позитивна” или „негативна”, тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Възможно е тази промяна да е отговор на вашите молитви, затова продължете да визуализирате. Каквото и да се случи, знайте, че го предизвиквате първо с мислите си. За това внимавайте какви са те.

666

Мислите ви, точно сега са небалансирани, фокусирани твърде много върху материалния свят. Тази последователност на числата ви молят обърнете внимание на хармонията, на добротата и на духа си. Точно те се свързват със света на демоните, на злите сили, на опасностите. Не се отвличайте от правия път заради удобства и желания за по-добро финансово състояние. Точно в момента най-важното е да постигнете емоционален баланс. Едва след това ще се появи и физическия такъв.

777

Седмиците неслучайно да най-късметлийските числа. Ако ви попаднат пред погледа, то знайте, че смело напредвате в живота. Ако имате съкровени желания скоро ще ги реализирате. Това е изключително позитивен знак и означава, че трябва да очаквате да се случат повече чудеса около вас.

888

Осмицата е едно от измеренията на Вечността. В последователност обаче тя издаважкрая на един етап в живота. Ако попаднете на няколко осмици една след друга, това е един знак който ви предупреждава, че трябва да се подготвите. С други думи не закъснявайте да направите вашият ход или да се радвате на плодовете на вашата работа.

999

Завършване. Това е краят на една голяма фаза във вашия личен живот. Затворете вратите на миналото и погледнете към бъдещето. Работете усилено, за да направите света по ваш вкус.

000

Нулата е число без стойност, но и число, което събира в себе си завършеността на света, неговата хармоничност и покой. Повторенията му идват, за да напомнят, че вие сте едно с Бог и е време да почувствате присъствието на любовта вътре във вас. Това също е един знак, че трудностите, перипетии са изминали един пълен кръг и вече сте извлекли поуките от тях.

Източник: neutralen.com