Първите късметлии, които получиха таблети от играта „С Виайлет ти тръгни, с таблет се прибери!” вече получиха своите награди. Това са пловдивчанката Йоана и бившата счетоводителка от Пловдив Мария Маркова. Те пристигнаха в редакцията на TrafficNews.bg, за да получат своите таблети. Общо петима души бяха изтеглени на 30 януари. Какво казаха те – вижте във видеото:

Как премина тегленето на 30 януари - ВИЖТЕ ТУК

Играта за десетия рожден ден на таксиметровата фирма стратира на 15-ти януари и от тогава, всеки клиент, поръчал такси на телефон 032 61 60 получава специален талон с уникален код. Играта продължава до 30 март и в рамките на 3 месеца „Виайлет” ще подари 30 таблета на свои пътници. Томболите ще се теглят на всяко 15-то и 30-то число от месеца.
Старите талони ще участват при всяко следващо теглене. В края на играта всички ще имат шанс да се включат в тегленото на големите награди, с които „Виайлет” ще изненада верните си клиенти - а това са „Iphone6” и LCD телевизор.
Супер наградите ще бъдат изтеглени на 31 март.

Единственото допълнително условие, което клиентът трябва да спази , за да бъде пълноправен участник в играта, е да хареса страницата на TrafficNews.bg във Фейсбук. Това става като натисне бутона "Харесва ми" под заглавието на статията или директно във Фейсбук през посочения линк. Клиентът може да участва с неограничен брой талони.

Притежателите на талони, с посочените по-горе печеливши номера, могат да се свържат с нас на телефон 032 61 60 денонощно или да ни пишат във фейсбук групата. Те ще могат да получат наградите си в сряда в офиса на TrafficNews.bg.
„Предоставяме най-добрите таксиметрови услуги в Пловдив като комплекс от цени, обслужване и качество. Искаме повече хора да ги изпробват, за да могат да направят сравнение. Нови и чисти автомобили, обучени и коректни водачи, нулева толерантност към помпаджии. Това са основни принципи в нашата компания и вече 10 години ги спазваме”, коментира собственикът на „Виайлет” Диян Станев.

Условия на играта
„Искате ли да спечелите таблет?” Този въпрос чуват всички клиенти на таксиметровата компания „Виайлет”. Една от най-големите фирми за пътнически превози в града стартира на 15 февруари голяма игра „С Виайлет ти тръгни, с таблет се прибери!” В рамките на 3 месеца „Виайлет” ще подари 30 таблета на пътници, избрани с томбола.

Всеки път, когато клиентът си поръча такси на телефон 032 61 60, той ще получава от шофьора специален талон с уникален код, който автоматично го превръща в участник в играта. За да бъде обаче участието му гарантирано, играчът трябва да хареса страницата на TrafficNews.bg във Фейсбук. Това става като натисне бутона "Харесва ми" под заглавието на статията или директно във Фейсбук през посочения линк. Клиентът може да участва с неограничен брой талони. Два пъти в месеца, в офиса на TrafficNews.bg, ще бъдат изтегляни по 5 номера, а притежателите на талоните с този код ще могат да си получат наградите. Щастливците ще получат таблет със система Андроид. Томболата ще се тегли на на всяко 15-то и 30-то число в 19 часа вечерта.

Страницата на TrafficNews.bg във Facebook

Ако нямате фейсбук - за регистрация кликнете ТУК