Овен

Самоуверени сте и постигате успехи в много неща, освен в едно. Когато става въпрос за романтични взаимоотношения се чувствате малко несигурни и непълноценни. Може да се окаже, че сте на кръстопът и не знаете на къде на продължите. Имате силно желание да властвате и да поемате отговорност, но също така имате склонност да забравяте за малките жестове на любов. Останете насаме със себе си и решете какво искате от половинката си.

Постарайте се да си осигурите повече свободно време сутринта. Отидете половин час по-рано на работа, за да избегнете проблеми с шефовете. Планетите не са благосклонни към вас за пътуване и командировки.

Време е да помислите за семейните разходи свързани с обучение на децата ви. Отделете ежемесечната вноска за спестовната си сметка именно днес. Проявете креативност и не харчете пари за излишни вещи.

Лилавият цвят ще ви донесе късмет днес. Важните разговори провеждайте между 07:30 и 10:00 часа, за да имате успех.

Телец

Когато става въпрос за любов и романтика, нещата определено са във ваша полза. Бъдете бдителни и не позволявайте на близки и роднини да се месят във взаимоотношенията с партньора ви. Обърнете внимание на комуникацията с любимият ви човек, за да поддържате огънят жив във връзката си.

Въпреки, че следвате стриктно и последователно стъпките от целите за денят ви, заложени в планерът ви, не е изключено да имате някои проблеми в работата. Комуникацията с колегите ви е затруднена и това ще ви създаде пречки да работите ефективно. Игнорирайте всякакви клюки и слухове и дайте всичко от себе си на работното ви място.

Креативността ви в бизнес делата расте. Клиентите ви ще се увеличат и това ще наложи да жертвате свободното си време, за да работите допълнително от вкъщи. Инвестирайте част от печалбата си в полезна вещ за дома.

Най-благоприятният период от деня е между 19:00 и 22:00 часът. Носете цвят горчица, за да жънете успех.

Близнаци

Нещата свързани с любов и романтика може да са рискови за вас. Обмислете добре подготвеният от вас подарък за половинката ви и ако е необходимо внесете корекции или нещо допълнително, за да оставите мил спомен от този ден. Към този момент нито един от двама ви не се откроява като водеща сила във връзката ви и това може да внесе объркване и колебания в отношенията ви

Работите усърдно в екип за постигане на общите ви цели. Не е добра идея да се конфронтирате с човек с труден характер на работното ви място. Въздържайте се от покупки на технически средства за офиса. Има вероятност да попаднете на стока с дефект или технически повреди. Ако е наложително да закупите нещо, запазете гаранцията и касовата бележка.

Днес можете да похарчите пари лично за себе си. Позволете си да се възнаградите с луксозен продукт, който ще е добра инвестиция за бъдещето ви. Добра идея е да заложите на класно бижу.

Препоръчително е днес да носите тъмно сив цвят, който ще ви донесе успех. Възползвайте се от времето между 20:00 и 22:00 часът за постигане на оптимални резултати.

Рак

Вероятно ще настъпят разминавания между вас и партньорът. Емоционалното несъгласие лежи в основата във взаимоотношенията ви през този ден. Опитайте се да намерите общ език в такава ситуация. На вас се пада честта за повечето компромиси. Приемете тази мисия като повеля от звездите.

Въпреки празничната атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всякакъв характер. Съчетайте енергията си с повече дипломатичен такт. Мотивирайте с ентусиазъм и превърнете работата в празник.

Очертава се интересно време във финансов план. Това не само поражда много нови начини за придобиване на пари, но и ви насърчава да мислите за своите финанси занапред.

Жълтият цвят ще ви донесе късмет днес. Разговорите с партньора ви провеждайте между 19:00 и 20:00 часа, за да имате успех.

Лъв

Вие вероятно ще откриете личния живот, от който се нуждаете днес, когато започнете да изработвате успокояващо пространство, което можете да наричате свое. В пространството, което създаваме, ние можем да оставим тежестта си и да дишаме свободно, независимо от естеството на това, което се развива в живота ни.

Изграждането на вашата увереност и утвърждаването на самооценката ви ще накарат колегите ви да се отнасят с вас с по-голямо уважение. Може би се опитвате да работите по-усилено върху целите си или отговорностите си и да се носите в процеса на работата. Ако работите с чувство за ниска самооценка, най-вероятно сте твърде взискателни към себе си и се осъждате твърде сурово, а това не е необходимо.

Един от най-лесните начини да се гарантира, че не изразходвате твърде много пари или неравномерно изразходвате времето и енергията си, е да мислите критично днес за вашето емоционално състояние. В момент на самоанализ може да откриете, че това, което наистина искате, е усърдието да постигнете някаква отдавнашна цел във финансов аспект.

Носенето на нещо в прасковен цвят е препоръчително, както и времето между 10:00 и 11:00 часа сутринта, може да се окаже ползотворно за вземане на важни решения.

Дева

Звездите съветват: Да свързвате сърцата си с гласовете си, това ще ви  улесни по-ясно да изразявате дълбочината на вашата любов. Свързвайки думите си с тези на любовта, вие лесно ще можете да покажете истинското ниво на вашата грижовна обич днес.

Удовлетворението, което получавате от професионалните си занимания, може да ви накара да се почувствате успешни днес. Постиженията ви са важни по отношение на определянето на това кой сте. Въпреки, че трябва да постигнете удовлетворение от това, което правите, това може да е подходящо време да станете по-наясно как вашият успех ще ви насочи към по-дълбок, по-реален поглед върху личността ви: имате таланти, които допринасят много за другите.

Може да почувствате нуждата да бъдете екстравагантни в транзакциите си днес. Също така вероятно ще забележите, че изобилието ви кара да се чувствате независими от нищо и да похарчите пари за неща, от които не се нуждаете. Отделете време да помислите за това, което наистина се нуждаете днес, и ще си дадете далеч по-богат подарък от всичко, което можете да закупите.

Препоръчително е днес да носите бял цвят. Времето между 22:00 и 23:00 часа ще ви донесе щастие и късмет.

Везни

Докато партньорът ви се чуди как да подобри връзката ви, вие стоите на едно място и не предприемате никакви действия за общото ви щастие. По въпросите свързани с любов и романтика ще не наложи да пристъпите към едно по-задълбочено общуване относно пътят ви в живота като двойка. Вземете контролът над семейството и не позволявайте щастието да ви се изплъзне.

Изключително натоварени сте и умората ще се отрази неблагоприятно на работните ви проекти. Ще имате чувството, че се движите назад, вместо напред. Изработете си план за действие и вложете таланта си в работата както само вие умеете.

В този ден космосът е приятелски настроен към финансите ви и ще сте на печалба. Искате да разнообразите живота си? Не се притеснявайте да вземете част от спестяванията, за да се забавлявате. И все пак не харчете всичко до стотинка, защото не се знае какво ви предстои идните дни.

Най-благоприятният период от деня е между 20:00 и 23:00 часът. Носете оранжев цвят, за да привлече успех.

Скорпион

Позицията на планетите насърчава приключенският ви дух да се развихри за поддържането на перфектната връзка. Спомнете си романтичните моменти, които сте преживели в миналото и главната роля, която сте играли за тези приятни изживявания. Направете малък жест към партньора си с препратка за щастието в началото на връзката ви.

Звездите ви предупреждават днес да се въздържате от подписване на каквито и да е договори. Валидността на документите може да бъде оспорвана по-късно. Не си усложнявайте живота и отложете тези важни решения за другата седмица.

За тези от вас, които се занимават с търговия, ще имате добри приходи от внос и износ на стоки. Ще се измъкнете малко по-малко от финансовата дупка, в която сте били до сега. Запишете си приходите и разходите и стриктно се придържайте към бюджета си за месеца.

Люляковият цвят ще ви донесе успех днес. Възползвайте се от благоприятният период между 08:00 и 09:00 часа да подредите приоритетите си за деня.

Стрелец

Бъдете внимателни днес и се убедете, че не манипулирате романтиката във връзката ви. Дайте шанс и на партньора си да ви докаже любовта си. Може да си мислите, че действията ви са благородни, но има опасност половинката ви да се почувства под чехъл. Не следвайте само собствените си интереси за сметка на чуждите.

На работното ви място ще се чувствате неразбрани до известна степен. Казвате едно, но човекът, с когото говорите, чува съвсем друго нещо. Старайте се да комуникирате повече в писмена форма, за да няма недоразумения.

Днес планетите засягат сектора свързан с образование, обучение, преподаване и пътуване. Една от тези дейности ще ви донесе пари и ще усвоите нови умения, които ще ви позволят да печелите повече в бъдеще.

Най-благоприятният период от деня е между 12:30 и 14:00 часът. Носете лилав цвят днес, за да жънете успех.

Козирог

Твърде много се натрапвате и задушавате любимия си с постоянните си съвети и въпроси. Партньорът ви има нужда от повече свобода и време за хобито и интересите си. Не мислете сценарии, които няма да се реализират. Ако е необходимо си вземете свободен ден, в който да преосмислите любовните си взаимоотношения за напред.

Проверявайте редовно електронната си поща днес, защото някой може да ви покани на интервю за работа, но той или тя може да забрави да остави телефонен номер за обратна връзка, което ще затрудни уговарянето на среща.

Днес звездите ви дават ясни сигнали от необходимостта да се обадите на хората, от които сте взели заем и да се уговорите кога ще върнете парите. Колективните инвестиции ще са успешни и това ще ви помогне да се измъкнете от финансовите затруднения, които имате.

Носете нещо в цвят бордо за късмет! Обърнете внимание на времето между 09:00 и 11:00 часът за постигане на оптимални резултати.

Водолей

Ако любовната ви връзка е кристализирала в предсказуем модел, тогава извлечете максимумът от днешното планетарно подреждане, тъй като ви се дава шанс да избухнете в нещо по-вълнуващо и приключенско. Промяната е най-доброто, което може да внесете във връзката си, положете необходимите усилия да влеете свежест и разнообразие в ежедневието си.

Днес ще водите битки с техниката, с която работите – компютър, телефон, копирна машина и всякакви електронни джаджи. Не са изключени проблеми с превозните средства, има опасност от счупване или повреда на фотоапарат или компютър на работното ви място. Стегнете се и не си късайте нервите за материални неща.

Днес звездите ви подкрепят във финансов план. Имате водеща роля за воденето на сметките и разпределението на бюджета. Някои от членовете на семейството ви ще поискат повече пари днес и ще се опитат да компенсират по-големите разходи с ограничения през следващите дни. Не водете спорове, а си помагайте взаимно.

Носете нещо в светло розово за късмет! Възползвайте се максимално от  времето между 07:30 и 10:00 часът за постигане на оптимални резултати.

Риби

Опитайте се днес да докажете с действия любовта си към партньора. Може да се наложи да прибегнете към по-резервиран подход, в който сте убедени, че работи, за да стигнете до мястото към което се стремите. В същото време авантюристичната ви страна има нужда да плува по-свободно в морето от любов и романтика. Тази комбинация е трудна, затова направете всичко по силите си да намерите необходимият баланс. Отделете време, което да прекарате насаме с партньора си, той го заслужава.

Преговорите, които днес ще водите с бизнес партньори ще са доста трудни. Ще се появят спорове и разногласия и най-вероятно няма да стигнете до споразумение. Понастоящем комуникацията на работното ви място няма да върви гладко.

Няма съмнения, че в последните дни работите усилено и това няма да остане незабелязано за шефовете ви. Постарайте се да документирате постиженията си, за да имате шанс за издигане в йерархията и евентуално повишение на заплатата ви в бъдеще.

Най-благоприятният период от деня е между 11:00 и 12:00 часът. Носете цвят слонова кост днес, за да имате успех.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.