Овен

Вероятно днес ще почувствате като някакво разстояние между вас и вашия партньор. Тази бездна може би е от някакво самодоволство, което идва и от двама ви. Помислете как да направите връзката си вълнуваща.

Ако си търсите работа, може да откриете, че днес надеждата ви ще трябва да се задоволи и с най-малкият успех. Вероятно ще присъствате на различни интервюта, ала ще откриете, че предложенията за работа са просто обещаващо отложени. Бъдете търпеливи,  останете в „чакалнята“ още малко. Може би, една ненадейна новина за свободна работна позиция ще ви зарадва скоро.

Днес може да очаквате някакво развитие относно финансите. Твърде много усърдия, но краткосрочни печалби. Вашият късмет и упорита работа са инструментите за постигането на успех. Възползвайте се от тях в идните дни. И ще постигнете това, което трябва да постигнете като цел.

Златисто е вашият щастлив цвят за денят. Звездите  препоръчват да се възползвате от времето между 09:00 и 11:00 часът да свършите важни ангажименти.

Телец

Ще имате възможност да оставите приятели и близки зад гърба си, и да получите време един за друг. Едно пътуване ще бъде добра възможност да поемете глътки свежа романтика, далеч от натоварения живот.  Вероятно ще се насладите на топла и пленителна вечер заедно.

Може би ще изпитате страх за работното си място, това е безсмислено.  Съмненията не са основателни! Тъй като ще задържите в тази си позиция. Просто направете всичко по силите си, избягвайки подобни негативни мисли. Звездите ще се погрижат за останалото.

Днес, ако обмисляте да продадете старото си превозно средство, ще трябва да отложите решението, тъй като всеки опит да го продадете днес ще свърши безплодно, Може да не получите най-добрата очаквана цена.

Най-щастливият период от деня е между 18:00 и 21:00 часът. Носете тъмно зелено, за да привлечете своят шанс.

Близнаци

Романтичният ви живот вероятно ще е вълнуващ, както никога до сега. Чувствате се много страстно и с цялата си душа, и сърце ще ви дарят с обич и любов. Някои от вас сериозно да обмислят, дали да се ангажират в дългосрочен план.

Притежавате невероятна увереност и имате силно влияние в работната среда, вашите аргументи ще са убедителни. Всеки нов бизнес проект се нуждае от внимателно планиране преди стартирането му. Все пак, това е подходящо време да очертаете разширяването на бизнеса си. Ако можете да съставите ясен план за това как да разширите дейността си, той със сигурност ще доведе до големи печалби за в бъдеще.

Може да очаквате много финансови промени през този ден. Очертава се сериозен ръст на печалби в областите като: медии и печат, обмяна на валута, застрахователни дружества, сигурност и охрана и най-вече в  хранително-вкусовата промишленост. Пазарите са несигурни,  за сметка на това вие със сигурност ще сте уверени в себе си.

Тъмно синьо, това е вашият щастлив цвят за деня. Звездите препоръчват времето между 10:00 до 14:00  да използвате за идеи и проекти.

Рак

Денят се очертава да бъде много стимулиращ в интимен план. Любовните взаимоотношения ще бъдат изпълнени с нежност и романтика. Бъдете така добри, да не приемате чисто физическото привличане за голяма любов. Оставете натрупаното напрежение навън, преди да отворите вратите си към вашият любим човек.

Ще трябва да положите усилия  за да узнаете, как да се възползвате от шансовете, които ще възникнат на работното място. Резултатите в работата ще се развият както сте планували, с перспективи за напредък.

Днес вероятно ще имате по-малко разходи, но в същото време доходите ви ще са лишени от тенденцията за покачване. Проявете разум и мениджърски усет, за да възстановите тази финансова ситуация, и ще  се изправите на крака.

За привличане на късметът е препоръчително днес да носите сив цвят. Времето за вземане на решения, влияещи върху живота ви, е между 07:00 и 09:00 часа сутринта.

Лъв

Умът и емоциите ви са трудни за помирение днес. Бъдете внимателни!  Вероятно ще изпитате нужда от повече романтично отношение и повече разбиране. Ще бъдете готови за най-романтичните приключения, любовният ви живот може да се раздвижи в положителна насока от необичайни изненади.

Вероятно ще има промени на работното ви място. Не се оплаквайте твърде много, няма място за отчаяние. Адаптирайте се в такива ситуации, това ще бъде най-добрият начин да обърнете събитията във ваша полза.

Използвайте този ден, за да направите някакво посещение, което ви позволява да активирате отново мощно приятелство в икономическия сектор и да се свържете с широки влиятелни кръгове за разкриване на нови бизнес позиции.

Носете нещо в червено за късмет! Възползвайте се от времето между 20:00 и 23:00 часът за постигане на оптимални резултати.

Дева

Може би е време да проявите особена търпеливост спрямо любимият си човек. Бъдете изключително ласкави в докосванията, предоставяйте всички приятни усещания, които са изключително важни за създаване приятна интимност спрямо любимият си човек.

Може би ще се сблъскате с непредвидени пречки, за които изглежда, че няма основателни причини. Вашата дейност ще претърпи много критики от колеги и шефове. Вероятно ще намерите сили, преодолявайки предстоящите проблеми, преди нещата да се превърнат в необратими.

Бури се задават във финансовата сфера. Възползвайте се от днешната си решителност и се заемете със нови сделки, които вероятно си заслужават. Днес може би ще имате късмета за неочаквано изненадващи печеливши предложения.

Носенето на нещо в бял цвят е препоръчително, както и времето между 10:00 и 11:30 часа сутринта, може да се окаже ползотворно за вземане на важни решения.

Везни

Вероятно ще възникнат търкания или дрязги в интимен план. Може би, провокирани от половинката си, ще излезете извън равновесие. За да избегнете евентуални сблъсъци, трябва да подходите балансирано. Не се поддавайте на импулсивното си настроение!

Може би днес ще се изправите пред нови и неочаквани изпитания на работното място. Не проявявайте съмнение и не губете доверие в себе си! Ако останете внимателни и търпеливи в действията си, ще можете да подминете привидно големите бури от проблеми.

Неблагоприятен ден за бизнес и финансови проекти. Вероятно ще се наложи да изчакате лаврите на паричният успех. Вашата финансова победа ще се появи на по-късен етап. Ако проявите смиреност, вашият бизнес ще ви донесе повече пари, отколкото някога сте предполагали.

Носете нещо в светло синьо за късмет и избягвайте работата по документация между 16:00 до 17:00 часа, тъй като това е посочено в звездната ви карта.

Скорпион

Денят е благоприятен за изглаждане на всяко недоразумение или емоционално несъгласие с партньорът ви. Опитайте се повече да общувате с човека, когото обичате. Ще се наложи някой да отстъпи.

Днес трудовата ви дейност сякаш се обновява. Можете да съчетаете енергията си като добавите още една дейност за печелене на повече пари. Мотивирайте колегите си с вашият ентусиазъм. Няма да повярвате, колко работа може да извършите в екип.

Звездите са благосклонни към финансовото ви развитие, което пък ще ви позволи да излезете грациозно от сложни правни ситуации и да получите актуална информация за плащанията и задълженията си.

Най-ползотворният период  за работа е между 14:00 и 17:00 часът. Носете жълто, за да привлечете успехът.

Стрелец

Днес любовта ви е повече от необходима като защита, за да се чувствате в безопасност. Вашето чувство за хумор ще допринесе за повече щастие във връзката. Една уютна вечер с половинката ви, гледайки някоя комедия ще ви донесе помирение в любовта. Необвързаните ще станат обект на внимание за противоположният пол. Внимавайте с лицемерните хора, любовта витае из въздуха, но може да се окаже лъжовна за вас.

 

През този ден може да не се чувствате добре на работното си място, но е идеалното време да предприемете конкретни стъпки по пътя, който може да доведе до успех в професионален план. Положителният завой, иницииран от вашия зодиакален знак, започва да ви отвежда до позицията, в която трябва да бъдете в съответствие с вашия капацитет и опит.

Може да очаквате една приятна изненада. Дори една кратката екскурзия може да доведе до неочаквано припечелване на пари. Въпреки че, не сте го планирали, ще бъдат създадени различни обстоятелства, които ще ви мотивират да извършите бизнес в чужбина.

Носете нещо с цвят пепел от рози за късмет! Отдайте голямо значение на времето между 10:00 и 13:00 часът за постигане на оптимални резултати.

Козирог

Една непланирана среща може отново да ви постави пред романтиката на миналото и да събуди щастливи сцени от други времена. Ако сте самотни, това ще бъде добра възможност да опитате отново шанса за евентуална връзка.

Организирайте се добре днес, ако работите в дома си, защото този ден ще имате много прекъсвания и ако не предприемете действия да станете по-рано от обикновеното, ще приключите грохнали от един изтощителен и неефективен ден.

Може би днес ще се появи предпоставка за добър бизнес и възможности за икономическо развитие. Въпреки това, за да се възползвате правилно от тях, трябва да преосмислите работните си проекти, да действате решително и да зарежете всякакви колебания и страхове.

Носете нещо в ментов цвят за късмет! Отдайте необходимото внимание и концентрация на времето между 08:00 и 11:00 часът за постигане на оптимални резултати.

Водолей

Въпросите на сърцето са непроницаеми и ако чувствате, че партньора ви привлича, не питайте защо, а просто се придвижвайте плавно по течението на предоставеният ви шанс. Вероятно ще бъдете изненадани от това, което ще се случи.

Вероятно днес ще започнете все по-осезателно да разбирате добрите ползи, които получавате от промяна в работната среда. Важно е да се възползвате от времето и да не се разсейвате с излишни дейности, защото ще трябва да поемете нови отговорности на мястото, където работите.

Използвайте този ден, за да направите някакво посещение, което ви позволява да активирате отново мощно приятелство в икономическия сектор и да се свържете с широки влиятелни кръгове за разкриване на нови бизнес позиции.

Носете нещо в черно за късмет! Важните срещи организирайте в периода между 16:00 и 17:30 часът за постигане на най-добри резултати.

Риби

Може би ще откриете много приятни аспекти в лицето на вашия партньор. Ще забележите нови прекрасни черти от характера му, които до сега са били незабелязани от вас, защото сте си мислили, че го познавате добре, уви сега ще бъдете приятно изненадани от чарът.

Вероятно ще се притесните, че на работното място нещата куцат  или се страхувате да не загубите работата си. Подобни черни мисли ви причиняват много напрежения и отчаяние. Бъдете така разумни и не допускайте колегите да ви разсейват, а се съсредоточете върху работните си планове.

Вашите финансови интереси днес ще бъдат насочени към създаване на нещо ново, план за свежи инвестиции или сключване на сделки със стари бизнес партньори, с цел да увеличите парите. Потърсете близки до вас хора, които ще ви помогнат да увеличите доходите си.

Препоръчително е да носите розов цвят, за да се справите по-добре с критичните ситуации. Времето между 15:00 и 16:30 часа ще ви донесе късмет.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.