ОВЕН

Тайните ви планове има риск да не са законосъобразни. Внимавайте! Ще получите поощрение от шефа си, за успешно водене на кореспонденция по важен проект. Прикрито флиртувате в офиса.

ТЕЛЕЦ

Съветите на приятелите ви могат да създадат объркване и напрежение. Бъдете внимателни с кредити и при попълване на данъчни документи. Имате желание за пътуване и почивка.

БЛИЗНАЦИ

Работната атмосфера влияе върху вашите партньорства. Бъдете дипломатични. Подпомогнати сте при водене на семейните пари. Професионално вдъхновение. Предоговорете кредита си.

РАК

Юридически спънки или преодоляване на пречки от администрацията. Вдъхновени сте от идея за далечно пътуване. Интимните и бизнес партньорства са подкрепени от звездите.

ЛЪВ

Сексуалните ви апетити пречат на романтичната страна на връзката. Окултното ви привлича. Кореспонденцията с чужденци е успешна за работата ви. Изпитвате напрежение при налагане на иновативните си идеи.

ДЕВА

Партньорът ви не е съгласен с всички ваши идеи за разширяване на жилището. Бизнес кооперирането ви носи радост и творчески импулс. Това ви вдъхновява. Време е за фитнес и йога.

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега

ВЕЗНИ

Обърнете внимание на служебната си кореспонденция и юридическата документация – договори и анекси. Има вероятност от поява на пречки, с които ще се справите. Ръководителите ви ще предложат промени в офиса.

СКОРПИОН

Любовните ви дела влияят върху финансите. Бъдете разумни и внимателни. Има вероятност да си правите илюзии за нова връзка в офиса или при служебно пътуване.

СТРЕЛЕЦ

Грижите ви идват от фамилията и от домашното ви огнище. Печелите чрез стратегическо инвестиране в имоти. Ръководството ви покровителства. Имате нова идея за придобивка за дома.

КОЗИРОГ

Тайните ви планове за далечно пътуване са леко объркани. В края на деня ще сте изчистили пречките и отново ще летите на крилете на вдъхновението. Срещи с чужденци ще окажат положително въздействие.  

ВОДОЛЕЙ

Ден за обмисляне на паричните ви дела. Вдъхновяват ви нови идеи за печелби. Съветите на приятели за по-лесни и бързи пари ще ви компрометират. Следвайте закона.

РИБИ

Имате идеи за промяна на визията си. Искате да сте по-изискани и елегантни. Отива ви! Кариерата ви зъдава грижи. Споделяте и обсъждате с приятели бъдещи планове за преквалификация. Избягвайте излишните разходи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астролога Руслан Борисов - Азарей.