ОВЕН

Днес ще имате шанс да създадете ново приятелство. Инициативността ви ще благоприятства печалбите и повишение в работата. Замислете се за подводните камъни, които могат да възникнат сред колегите в офиса.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви повишение! Усилията, които сте полагали предишните седмици, ще са възнаградени. Протекцията на ваш приятел ще ви е от полза.

БЛИЗНАЦИ

Надеждите ви за добиване на нови знания намират подкрепа от приятелския ви кръг. Денят е удачен за започване на нов образователен или квалификационен курс. Ново приятелство. 

РАК

Добър ден за теглене на нов кредит. Сексуалната ви енергия е провокирана от приятелско ухажване. Бъдете внимателни с данъчните власти. Подайте си декларациите навреме.

ЛЪВ

Очаква ви ново партньорство! Ще бъдете ухажвани. Тази емоция ще ви изпълни с нови надежди и очаквания. Приятелска подкрепа.

ДЕВА

Ще ви възложат нов проект в офиса. Колегите ще се държат приятелски с вас. Препоръчва се да започнете нов режим аз здравословен начин на живот – комбинация от диета, подходящо хранене и хигиена.

ВЕЗНИ

Днес ще флиртувате! Ще бъдете инициативни. При една от приятелските ви срещи е възможно поставяне на началото на нова връзка. Ще бъдете позитивни и добронамерени.

СКОРПИОН

Обмисляте как да закупите нов имот. Ще поканите свои приятели у дома. Появяват се нови идеи за освежаване и придаване на нова визия на жилището ви.

СТРЕЛЕЦ

Ще отидете в командировка. Там ще се запознаете с нови подробности в сферата на вашите интереси. Очаква ви запознанство с потенциален нов приятел. Кореспонденция ще ви изненада приятно.  

КОЗИРОГ

Този ден ще посветите на управление на финансите си. Ако искате да теглите по-голям кредит сега е моментът. Приятелите ви покровителстват при печелене на пари.

ВОДОЛЕЙ

Ден на промяна! Облечете се по-стилно и елегантно! Дори е възможно да сте провокативни. Имате оригинални идеи и сте приятелски настроени към околните.

РИБИ

Ще последвате пример, даден от приятел за здравословен начин на живот. Съобразете го с индивидуалните ви нужди. Обвивате любовните си трепети в тайнственост. Благотворителността ви отива.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астролога Руслан Борисов - Азарей.

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега