Овен

Може да попаднете на човек, който ще ви впечатли доста като партия, но ще имате определени задръжки. Вероятно желаете да изберете някой въз основа на това, което всички биха могли да могат да ви предложат. Ала любовта не е толкова взискателна и все пак има известни граници. Така че, ако искате да обичате и да бъдете обичани, трябва да се откажете от погрешната идеология и да повярвате в споделената любов.

Днес под влиянието на планетите ще можете да "чувате" вътрешните си гласове. Това е знак, който насърчава вашият начин на работа. Също така, не се колебайте да изразите ясно мнението си. Използвайте свежи идеи относно финансите, за да извлечете максимално ползите през този ден. Бъдете така разумни - Избягвайте да се борите с вятърни мелници!

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Състезавате се в маратон. Задминавате втория. На кое място сте?

Телец

Вероятно денят ще започне озарено в личен план. Много топлина и забавления ще излъчва партньора ви, красейки интимните отношения като коледна звезда.  Ако преди сте имали сблъсъци в личния живот, може би именно днес ще компенсирате нещата с радост. Многото черни и тревожни облаци ще изчезнат от вашата двойка.

Вашата увереност ще се появи като ярко слънце в работен и бизнес план. Днес е добър ден за сделки и добри покупки, както и за работа с клиенти. Тези от вас, които ще правят крупни покупки ще получат добри отстъпки. В последната половина на деня може да възникне някакъв тривиален проблем. Въпреки това отложете плановете си за почивка или забавления за утре.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Какво е това нещо, което може да обиколи целия свят, докато стои в ъгъла?

Близнаци

Възможно е да се окаже малко по-трудно да се свържете с най-скъпата си любов днес. Всъщност това не ви отдалечава, а напротив, интимната спойка помежду ви ще става все по-здрава. Проведете един мил и приятен разговор. Вашите отношения ще бъдат много по-кадифени след този емоционален обмен.

Днес вие ще преоткриете насладата в работата си. Хаосът е овладян, екипът стикован, задачите ясни. Чудесен ден за въвеждане на промяна в отношенията на работното ви място.

В бизнес план ви предстоят няколко разговора от изключителна важност относно финансите. Но един от тях ще се окаже безплоден, поради факта, че отсрещната страна няма ясна представа затова, което всъщност желае. Така че оставете го да се колебае - сам ще се принуди да ви предостави сериозен рабат относно бъдещата сделка.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Отговаряш ми, но аз никога не ти задавам въпрос. Какво съм аз?

Рак

Много пъти сте казвали на партньора си какво означава той за вас. Сега е моментът за някои действия. Докажете стойността на вашата любов, чрез някакво действие и днес можете да постигнете желаният ефект. Вашият партньор може да бъде приятно изненадан.

Ще бъдете твърдо ръководени и ангажирани да следите до края проекта, с който сте ангажирани.Това е най-доброто време да засилите всичките си усилия и да се концентрирате върху укрепването на амбициите си.  Вашата решителност и добри усилия няма да останат незабелязани и можете да очаквате щедри печалби в най-близко бъдеще.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Изхвърляш му външната обвивка и готвиш вътрешността. После изяждаш външната му част и изхвърляш вътрешността. Що е то?

Лъв

Днес е възможно да имате романтична среща. Въпреки че нещата могат да отнемат време, поради известна незрялост или неразбиране от страна на партньорът ви. Не се чувствайте несигурни, заради миналото на половинката си и не позволявайте на егото да  създаде основание за недоразумения. Вие сте длъжни да формирате и направите връзката си по-силна.

Днес е благоприятен ден за вас в работен план. Може да сте начело на всяка среща или преговори. Ще плавате комфортно във всяка обкръжаваща среда и ще процедирате с много лекота. Вашите усилия ще бъдат оценени. Ако планирате да инвестирате днес в имот, може да получите много добра сделка. Прочетете внимателно документите преди да се съгласите с условията!

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Какво няма начало, среда, нито край?

Дева

Вие сте авантюристично настроени и вероятно ще се опитате да си играете на "сляпа баба" в личен план. Но това ще се окаже сурова или фатална дата, ако подходите по този начин. Също така денят не е подходящ за създаването на нова връзка, ще превали като пролетен дъжд - мимолетен миг, измиващ илюзиите ви.

Вероятно нещата не са вървяли толкова добре на работното място през последните няколко дни, но днес ще има някои подобрения. Имайте предвид, че корекциите с колегите са от съществено значение за запазване на балансът в работното ви пространство. Ако се отпуснете малко, ще можете да се насладите на много по-спокойна атмосфера с колегите си на работното място.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Кое е толкова деликатно, че дори като му кажеш името, ще го разрушиш?

Везни

Аргументирани сраженията бележат вашия ден. Избягвайте всякакви конфликтни точки с партньорът си днес. Споровете спират, ако човек се предаде. Този път ще се наложи да бъдете мълчаливи. Бъдете нежни и любящи. Опитайте се да разберете исканията на партньора си и не прилагайте каквото и да е противопоставяне.

Денят е особено добър за онези, които се занимават бизнес, време е да се печелят пари. Вашите идеи ще бъдат оценени днес и може да сключите няколко договора, които сериозно да подобрят банковия ви баланс. За тези, които работят на друго работно място, моментът е благоприятен да се разгледат няколко идеи.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Представете си, че сте в стая, в която е непрогледен мрак. Как ще излезете?

Скорпион

Вашият партньор вероятно ще осъзнае, че ви е игнорирал по една или друга причина. Ще положи много усилия да компенсира този неприятен пропуск. Отвърнете нежно, защото любовта не търпи агресия. Въпреки това не оставайте с впечатлението, че всеки път трябва да преглъщате обидите, по скоро ще бъде във ваша полза да боравите аргументирано.

Това е времето да се сбогувате с онези хората, които вече нямат елементарното уважение към вас или са неспособни да проявят лоялност! Това е голяма стъпка към балансиране на финансите. Спестеният доход е безопасен и може да се добави към активите ви.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Кое нещо расте с въздух, но умира с вода?

Стрелец

Денят е особено подходящ за любовна страст. През времето вероятно сте се опитвали да достигнете до своята романтична връзка с определена умереност. Днес обаче това няма да бъде достатъчно. Вместо това, дайте воля на страстната си природа и вижте, как любовта ви процъфтява.

Подобрената комуникация на работното място ще бъде от полза за вас. Трябва да използвате това умение разумно през този ден. Вашият бизнес изглежда, че ще покачи нивата на печалба днес. Вероятно ще  бъдете помолени да предвидите прогнозите за състоянието на продажбите. Вашата силна интуиция ще ви помогне.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Какво е това, което може да отива нагоре и надолу, без да мърда от мястото си?

Козирог

Днес е началото на нов период за разбиране и приспособяване между вас и партньора ви. Всички паяжини на връзката ви, вече са премахнати и вие двамата ще можете да се виждате в чиста и ярка любов, която ще направи вашата връзка по-силна и трайна. Денят ще бъде изпълнен с оптимизъм за вас.

Вие не можете да работите добре зад кулисите, време е да изведете на сцената своят талант и способности. Определено това ще бъде възнаградено. Опитайте се да направите сделки с недвижими имоти,  могат да се окажат малко сложни, но ще успеете с повече усет и усилия.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: От човека по-високо, но от кокошката - по-ниско. Що е то?

Водолей

Опитайте се да осъществите разговор с партньора си. Вероятно сте били заети и сте отлагали сериозните разговори. Всъщност тази липса на комуникация само е препятствала надграждането на връзката ви. Един радушен разговор ще направи вашата обща романтика още по-силна.

Вероятно днес ще бъдете засегнати от стрес, свързан с работата. Може да има наличие на външен натиск, който задушава вашият работен устрем. Опитайте се да преразгледате отношенията си с някой неприятелски настроен ваш колега. Проявете необходимата тактичност обаче.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Има дръжка и капаче, нослето му пуши обаче. Що е то?

Риби

Навярно разногласията между вас и партньора ви ще вземат връх днес. Проблемите могат да бъдат много незначителни или може да са от жизненоважно значение, но всички те са тлеели доста дълго във вашата връзка. Това е резултат от липсата на правилна комуникация между вас. Ще се нуждаете от огромно търпение, за да се справите със ситуацията, ако искате да запазите тази връзката си.

В професионален план днес може да получите така необходимата подкрепа от влиятелен човек. Финансите са сравнително добре и бихте могли до си позволите да похарчете известно количество парични средства. Избягвайте да говорите за личните си проблеми пред колегите си. Просто се концентрирайте върху работата си. Вашата работа ще гарантира за вас.

В случай, че разгадаете тази гатанка, едно желание ще ви бъде изпълнено: Две сестри - карат се, но не се удрят. Който мине помежду им, на парчета го правят. Що е то?

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.