Овен

Всички ваши срещи ще бъдат оцветени от дълбоки, топли чувства. Ако се решите на сериозна стъпка, тогава не се съмнявайте, че предприемате правилните действия. Освен това, партньорът ви също ще споделя вашите романтични стремежи.

Трезвост, концентрация и издръжливост ще улеснят постигането на амбициозни цели на работното ви място. Възможно е да се появят черни облаци, които ще се опитат да помрачат настроението ви. Стиснете зъби и не изпадайте в паника, ще се убедите колко добре ще се чувствате, когато владеете себе си. Ще сте особено чувствителни към неадекватни изисквания спрямо вас.

В сферата на професионалната ви дейност, разположението на планетите отчита благоприятен период за сериозен пробив в работата или промяна на дейността. Сега можете да постигнете много, включително за подобряване на финансовата стабилност. Денят ще бъде успешен в правенето на пари, но съдейки по всичко “големият успех” ще се прояви в спечелването на пламенните врагове.

Телец

Енергията ви днес може да надхвърли критичната си точка. Бъдете внимателни, има вероятност да постъпите недобросъвестно, това ваше действие не само ще изненада, но и шокира любимият ви човек. Бъдете предпазливи, а също така и умерени,  за да привлечете вниманието с добри намерения.

В областта на кариерата, звездите ви съветват да се примирите с факта, че не всичко води до успех от първият опит. Нямате право на отчаяние и раздразнение. Потърсете съвет от колеги с опит! Но в случай, че гордостта не ви позволява това смирение, ще се наложи сами да анализирате ситуацията и да опитвате отново и отново всичко.

Относно финансите, ще бъде предпазливи и икономични, защото денят е затворил склада за изобилие и благоденствие. Склонни сте да се тревожите твърде много за материалната си сигурност за в бъдеще, така че се опитайте да спестите максимално повече.

Близнаци

В личен план, днес любовта ще се превърне в шахматно поле, единият партньор може да е пешка, другият царица. Очаквайте променливи отношения в любовта. Това е както добре, така и зле. Сменяйки ролите си, ще сте готови с вашата половинка да се опознаете още повече. В  крайна сметка всичко ще бъде много романтично и страстно. Какво по-добро от това?

Нещата стоят добре през този ден и не се очакват особено големи проблеми на работното ви място. Има вероятност от внезапни данъчни проверки или същите от друга институция.  Запазете спокойствие и адекватно реагирайте на ситуацията. За тези, които за безработни, да очакват предложение за работа. Полученото предложение може да изглежда първоначално нерентабилно, но в бъдеще ще ви отвори добри перспективи.

Във финансов аспект се очаква стабилитет. Имате достатъчно пари за всички ваши планове. В случай, че се нуждаете от по-големи инвестиции и още по-свежи пари, спокойно може да използвате резервите си, теглене на кредити или реинвестиция на средствата.

Рак

Днес не е благоприятно да допускате някакво съперничество да застане между вас и любимият човек. Всяка такава конкуренция ще доведе до недоразумения и разочарования. Партньорът ви изпитва ревност? Опитайте се да смекчите това негово чувство. Изненадайте приятно партньорът си с нещо горещо.

Звездите ви препоръчват да се опитате да контролирате поведението си в най-трудните ситуации, особено днес. Прекалената емоция може да ви направи лоша услуга - сериозен конфликт на работното място. Направете всичко възможно, за да го избегнете!  

През този ден не се доверявайте на никого относно парите.  Вслушайте се в интуицията си! Моментът не е удачен за даване на заем, по-скоро е благоприятен за вземане. Напоследък, може би харчите повече от необходимото, намалете оборотите.

Лъв

През този ден ще бъдете унесени в любовта си толкова много, че ще завиждате на всичките си познати и приятели с различни нюанси на завист от черно към бяло. Близки и приятели, може би ще парадират с богатствата и социалният статус на партньорите си. Не се дразнете, оставате ги с мнимите им мечти. За вас е по-важна любовта с човека до вас.

Опитайте се да игнорирате всякакви мисли, които не са свързани пряко с работата ви. Можете да помислите за промяна на работата, за повишаване на квалификацията или второ място за допълнителни доходи. Бъдете бдителни, има голяма вероятност за измама с парите ви!

Денят е благоприятен за договаряне и сключване на договори. За предприемачите се препоръчва да мислят за разширяване на бизнеса си или стартиране на нов проект. С правилно планиране на времето си в този период, можете значително да увеличите приходите. Време е да се вземат кардинални решения за промени, особено важно е да се обърне внимание на парите. Финансовите възможности ще нарастват. Ще имате ясна визия относно перспективите за събития, засягащи търговията, промишлеността и производството.

Дева

Днес неспособността ви да се „движите по терена“ може да ви изиграе жестока шега, както на вас, така и на любимият ви човек. Затова се опитайте внимателно да определите пътя към взаимоотношенията си, за да избегнете всякакви излишни неприятности в бъдеще. В допълнение, не трябва да проявявате интерес към някой, който очевидно не ви съчувства, с надеждата да спечелите неговата помощ. Шансът за започване на нова връзка ще се появи в края на денят. Най-вероятно избирате някого, когото познавате добре от дълго време.

По дрехите ще ви посрещнат. Умът, разбира се, ще играе важна роля, но той ще бъде чисто вторичен през този ден на работното място. Ето защо, преди да започнете да взимате отговорни и стратегически решения, помислете върху своя дрескод - трябва да е безупречен! Изправени сте пред трудности, но не се предавайте. Водете битки! Няма да има лесен път, но резултатът ще ви хареса.

Към финансовите дейности ще сте склонни към прекомерно безпокойство. Вие сте добри в управлението на паричните средства на другите, но сте твърде нерешителни, когато става въпрос за вашите пари.

Везни

Опитайте днес да говорите с прегръдки с любимият човек, за да го насърчите романтично. Мисълта, която говори е лъжа, ако вярвате на класиците, но очите и ръцете никога не лъжат.

Днес трябва да победите не само сътресенията, които ще се появяват отново и отново във вашата дейност, но и себе си, вашите амбиции, желания и надежди. Вашият дипломатически подход към всичко ще бъде забравен, за да се предпазите от фалшиви колеги и наложени задължения, поставете бариери. Склонни сте към ограничаване на импулсите си, именно това качество ще донесе както финансов успех, така и зашеметяващи нови бизнес познанства и връзки.

Финансовият ви хороскоп като цяло е благоприятен. Въпреки това се препоръчва да внимавате за разходите си, винаги трябва да оставите резерв от средства.

Скорпион

Днес вие ще се стремите да затворите любимия си човек с цел, която няма да бъде напълно разбрана дори от вас. По някаква причина ще се почувствате неудобно само от мисълта, че той ще познае, какво чувствате и за какво мислите. Може би си струва да споделите.

Астрологичните прогнози препоръчват да не бъдете мързеливи, да поглъщате повече полезна информация, това ще помогне да реализирате вашите планове в работата си. Не изключвайте вероятността от конфликти с шефовете си. Тук се препоръчва да се намали вашата войнственост и спокойно да се отнесете към критиката - ако има някаква истина в думите на критиката, тогава трябва да работите върху себе си.

Няма място за тревоги относно финансите, парите ще бъдат задвижвани. Дори ще имате възможността да направите желани глезещи покупки. И все пак разумното харчене е от значение, разбира се.

Стрелец

Днес вашият любим човек иска да ви напомни някаква история от съвместното ви минало, за да я преживеете заедно. Ако не сте склонни към носталгия, а това може да се случи, опитайте се любезно да оставите и тактично да прехвърлите разговора към друга тема.

Не бързайте днес да обвинявате колегата или партньора си във всички смъртни грехове и в същото време да му приписвате свои собствени грешки. Опитайте се да се въздържите и да мълчите. Можете дори да се срамувате.

Долу остарели страхове и стереотипи! За успехът ви, подкрепата на приятели и колеги ще бъде по-важна от всякога. Слушайте близките си колеги и разчитайте на бизнес партньори, това е ключът към успеха.

Шефовете със сигурност ще забележат усърдието ви, така че можете да очаквате увеличение на заплатата или преход към нова позиция. Съветът на звездите е да общувате повече и да осъществявате полезни контакти. Препоръчително е да се развиват индивидуалните способности и шансът за успех ще се увеличи значително. Звездите ви съветват да спестявате финансови средства през този ден, тъй като пред вас има значителни материални разходи.

Козирог

Опитайте се да се отървете от многобройни роднини и приятели, които под формата на различни извинения ще се самопоканят в домът ви - останете сами с най-обичания си човек. Звездите са сигурни, че имате какво да си кажете един на друг или да споделите нещо, макар и с мълчание в прегръдки и романтично уединение. Актуализирайте чувствата си, направете отношенията по-живи и богати. Всички средства са полезни за това - съвместни пътувания и романтична вечеря на свещи.

С упорита работа ще вървите към целта си на работното си място. Въпреки това, може да има някои трудности по време на работният процес. Опитайте се да не разваляте настроението си. В областта на кариерата ви, най-важното нещо, от което се нуждаете, е да изберете правилната тактика.

Звездите не ви препоръчват да харчите пари за скъпи развлечения. Опитайте се да третирате по-отговорно личното си бюджетно планиране.

Водолей

В личният живот, този ден ще бъде много добър и всичко останало са просто дреболии! Каквото и да се случва около вас, днес нищо не може да развали настроението ви в интимен план. Имате потребност от повече развлечения. Ако не се сещате за свежи романтични идеи - обадете се и поканете вашият партньор на обяд или вечеря в домът ви. Подгответе екзотични лакомства.

Имате възможност да се чувствате като мъдреци. Днес лесно ще намерите общ език с вашите колеги, подчинени и началници. Тих глас, умерен темп на разговор и структурирана система от аргументи ще ви помогнат много в работната среда.

Ще бъдете претоварени с енергия. Но има и една клопка - когато сте пълни със сила, често ще действате безразсъдно. Звездите съветват да не влизате в служебни приключения. Необходимо е да се изготви план за действие, да се установят контакти с партньори, да се проучат дейностите на конкурентите,  да се направи реклама,  да се мисли над всичко до най-малкия детайл.

Финансовата страна ще ви зарадва. Паричните постъпления, успешните инвестиции и покупките ще развеселят не само вас, но и вашите близки.

Риби

Днес ще ви бъде доста трудно да приемете факта, че любимият ви човек е прав, а вие не сте. Опитайте се да капитулирате пред този факт. В крайна сметка, утре ситуацията може да бъде напълно противоположна- и тогава ще бъде негов ред да бъде на ваше място.

Вашият силен коз ще бъде изненадващ за колегите ви. Нещо повече, вие дори ще бъдете изненадани от това, какви идеи се раждат във вашето въображение през този ден. Изненадайте всички наоколо, нека знаят от кого да вземат пример! И не се страхувайте да експериментирате.

Взимайки сериозни решения относно професионалната сфера, трябва да претеглите плюсовете и минусите. По-добре е да действате според ситуацията, да се доверите на интуицията си, особено когато е толкова добре развита. Звездите не препоръчват да се опитвате да правите няколко неща едновременно, затова е препоръчително да се фокусирате върху едно конкретно нещо.

Финансовите хороскопи очертават много добри перспективи. Денят е подходящ за печеливша инвестиция. В същото време, третирайте парите внимателно, отнесете се отговорно във финансовото планиране - струва си да имате резерв през  „дъждовните  дни“.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.