Овен

Вие вярвате в промяната и планирането на нещо по-добро от очакваното. Просто не можете да спрете да отлагате, тогава носенето на диамант ще ви осигури необходимата яснота, докато проправяте пътя си напред, без непременно да поглеждате назад.

В краен случай се възползвайте от Цирконий. В любовта ще внесе романтика и любовни драми, в работата - разбирателство и конфликти, в бизнесът - възход и падения. В края на краищата, вие сте изключително борбени, за да обърнете негативното на 180 градуса!

Днес ще трябва да дадете повече от първоначално планираното, имайки предвид какво ще спечелите.

Телец

Вие сте известни със своята практичност, смелост и най-вече надеждност. Това ви прави достойни за благословията на Изумруда, който е известен с това, че е практичен, смел и надежден. Гордостта никога не е опция, но предразсъдъците могат да се намират в сърцето ви.

Зелените нюанси на изумруда ще внесат топлота и спокойствие във връзката ви с росата на Венера, а Меркурий ще стабилизира финансите ви. Поставете изумруд и вашата естествена чувствителност ще се смеси по-добре с дълбоката ви сензитивност, защото сте най-добри, когато страстите ви имат стандарти.

Вашите интереси могат да ви доведат до пътища, които никога не сте реализирали. Опитайте се да разберете кои са те. Бъдете готови да противодействате на щетите, които враговете ще ви създадат особено днес.

Близнаци

Причудливият ви вид и интровертността са класика в хороскопният жанр. Няма да имате възможност да се наслаждавате на достатъчно приключения без мекотата на Черната перла!

Тя ще бъде като пътеводна звезда в романтиката, екзотичният остров в кариерата и величествен пристан в бизнесът ви. Когато Черната перла е до вас ще усещате лекота и спокойствие в този динамичен ден.

Направете промени относно вашите приятелства. Опитайте се да намерите друго подходящо време за представяне на работа или идеи. Днес може да се окажете в центъра на вниманието по погрешни причини.

Рак

Рубинът е вашият дом и крепост, неговата твърда външност ще предпазва вътрешната ви красота, която не съществува никъде другаде. Рубинът ще ви насърчава, ще бъде ваш бодигард в трудните моменти на любовният живот, от остри конфликти в кариерата и  ще бъде като маяк, който ще освети идеите ви за паричен прилив.

Ще ви осигури стабилност и спокойствие във вашите чувства, което ви позволява да бъдете себе си. Усещането за корените, добротата и приятелската атмосфера винаги могат да трептят като Деница за вас!

През този ден вашият творчески принос ще бъде оценен от шефът ви. Трябва да се възползвате от възможностите за евентуално пътуване.

Лъв

Вероятно понякога ще щедри, ала и изпадате в ярост от несправедливото отношение спрямо вас. Ето защо Оливин (перидот) ще възвести спокойствието, което ще ви фокусира, когато нещата стават сериозни в живота ви.

Маслиновата окраска е послание за мир и благост във всяка една сфера. Оливин ще разкрие като детектив всяко едно отклонение или изневяра от страна на вашият партньор, тъмните замисли витаещи в работната сфера, опасностите във финансов план.

Проектите за подобрение на дома ще вървят гладко. Вашата способност да се откроите в тълпата ще ви донесе признанието, което желаете.

Дева

Известни със своята педантичност в задълбочени анализи, вероятно умората често ви спохожда. Мистериозното тъмно синьо изразено в Сапфир ви предоставя своята пословична непроницаемост.

С величието на Сапфир вашата наивност в интимните отношения ще бъде захвърлена в изгнание, на работно ви място енергията ще завиши до неузнаваемост оборотите, а във финансов план всяка сделка, инвестиция и договор ще се окажат лесно предвидими.

Хладнокръвието ви ще възстанови своята девствена природа. Най-вече чрез силата на Сапфира ще изострите умът си за всеки един детайл с окото на орел.

Проблемите с колегите ще са очевидни. Ще бъдете благодарни за компетентността, която проявявате и за поемането на отговорности.

Везни

Повечето от вас са склонни да балансират живота си доста добре с решенията, които вземат. А останалите? По тази причина звездите са благосклонни да ви предоставят сериозността на Опалът.

Този неотразим камък ще ви дари с повече романтика, приветливост на работното място и разумност в харченето на парични средства. Опалът ще ви насочат ясно към вашите преценки за трудните моменти и най-вече ще абсорбира лошата енергия от "доброжелатели" около вас.

Днес можете да направите драстични промени във вашето професионално направление. Вашата харизма без съмнение ще привлече много внимание.

Скорпион

Вие сте спокойни по природа и надарени с хладен ум. Цитринът е вашият дар, който ще балансира интимната връзка и съвместното съжителство. Също така може да очаквате ритмичност в работата си и силен нюх относно парите.

Цитринената загадъчност ще ви предостави прикритие от нежелани конфликти, спорове и евентуална агресия като цяло. Този прелестно жълтеникав камък ще ви изведе от мъглата обгърнала ежедневието ви.

Не трябва да позволявате на другите да ви карат да правите неща, които вероятно ще ви ограничат финансово по-късно.

Стрелец

Камъкът на истината - Тюркоаз, се пада на вас, защото сте  известни с това, че търсите истината, а най-добрият начин за това е да направите така, че да получите най-точните отговори на всички въпроси. Тюркоазът ще спомогне да плените определени персони, ако сте без връзка.

Също така да бъдете откровени с партньорът си, да водите разумна политика на работното си място както и да сте в баланс, в зависимост от наличните финанси - дори да се задоволите с това, което имате.

Тюркоазът е изключително полезен за вас - знанието е вашият ключ, тъй като подхранва вашия широкообхватен подход към живота. Вашият скандален оптимизъм ще укрепва все повече и ще можете да получите това, което искате, когато тюркоаз е във вашите длани.

Нови емоционални връзки могат да бъдат осъществени чрез бизнес контакти. Общувайте с роднини, които могат да се нуждаят от съвет, за да намерят решения на съществуващите проблеми.

Козирог

Влиянието на величественият Гранат ще ви направи още по-амбициозни, консервативни, решителни, практични и полезни. В личен план очаквайте повече духовна любов и състрадание, мир и добронамереност на работното си място, твърдост в сделките и решителност във финансов план като цяло. Гранатът ще отвори вратите към успеха, които иначе са често заключени.

Избягвайте всякакви сблъсъци с колеги. Социалните събития в дома ви ще бъдат успешни и забавни за всички. Работете по легитимни финансови сделки, които могат да ви дадат възможност да донесете някакви допълнителни пари.

Водолей

Вероятно бихте желали да си съберете мислите, безгрижието е утопия. Аметистът носи яснота със своите успокояващи вибрации, които ще повлияят благоприятно в любовните ви взаимоотношения. И без това се нещата „скърцат“ между вас и партньорът.

С една спокойна и ясна перспектива, по-добре ще можете да се възползвате от възможностите за промяна на работното място. Когато имате ясен ум, вие вземате по-добри решения.

Аметистът облагодетелства областите на успех и бизнес. Ако сте твърде стресирани за пари, за да разпознаете или преследвате възможности към благоденствие, използването на аметист може да ви помогне да се отпуснете и да съберете мислите си. Една от причините, поради която се смята, че

Време е да направите промени в жилищните си помещения, които ще ви осигурят повече място. Вашата способност да се възползвате от ситуацията със сигурност ще ви донесе популярност и лидерство. Някой, от когото най-малко очаквате, може би няма да прояви най-добрите си интереси спрямо вас.

Риби

Навярно ви е обзела тъга, нямате сили да споделите болката си с любимият човек, аквамарин ще насърчи вътрешната ви сила  независимо от ситуацията.

В работната сфера може да очаквате поредните рокади или смяна на направленията от страна на ръководителите. Аквамаринът ще подобри усещането за спокойствие, като внесе баланс в емоциите. Така ще избегнете всякакви конфликти в работният процес.

Често загубата на пари води до гняв и чувството за „защо се случи това точно на мен?“ Ще получите отговор, разбира се, аквамарин е камък на реалността, чрез него ще се ориентирате прекрасно във всяка една финансова операция. Така ще избегнете повече рискови ситуации с паричният поток.

Не избягвайте истинските си чувства. Привлечете колеги, за да свършите работата навреме. Внезапните романтични срещи ще обърнат нещата с главата надолу.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.