Овен

Днес може да изпитате нужда от красива чувственост, романтично отношение и повече нежност. Умът и емоциите ви са трудни за помирение днес. Бъдете внимателни! Не правете сцени на ревност спрямо партньора си, вероятно не ги заслужава и може би ще дестабилизирате връзката си.

Ентусиазъм и динамизъм на работното място. Ще се заемете с много амбициозни проекти, защото не сте доволни от ефективността на стари такива. В същото време избегнете евентуални спорове и забележки спрямо колегите си.

Може би ви се иска да надхвърлите вашите финансови възможности днес. Не предприемайте ненужни рискове с парите си. Направете необходимите обичайни покупки и нищо повече от това. Финансовите ви ресурси не отговарят на желанията. Бъдете икономични и пестеливи! Задоволете се с това, което имате.

Телец

Щастливи и романтични моменти се задават днес на хоризонта, възползвайте се от този прекрасен шанс, за да удостоверите лоялността си пред партньора си. Може би ще прехвърчат искрици, опитайте се да разберете проблемите на своят любим човек и проявете съпричастност.

Вашите професионални инициативи ще бъдат успешни днес. Звездите ще ви помогнат да се справите и изпълните всичките си задължения на работното си място. Освободете  се от изкушението към слуховете, които ще витаят в работната среда.

Налага се да бъдете малко по-бдителни във финансовата сфера. Звездите дават знак, че ще имате финансови неприятности, ако се отдадете на прекомерни разходи. Проявете благоразумие и няма да има за какво да се тревожите!

Близнаци

Денят се очертава ще бъде много стимулиращ в интимен план. Любовните взаимоотношения ще бъдат гарнирани с нежност и романтика. Бъдете така добри, да не приемате чисто физическото привличане за голяма любов. Оставете натрупаното напрежение навън, преди да отворите вратите към вашият любим човек.

На работно си място ще успеете, малко по малко, да разрешите материалните и колегиални проблеми, които са ви скъсали нервите в предходните дни. Днес ще имате възможност да консолидирате материалната си ситуация чрез добри инвестиции и умели сделки, както и да синхронизирате дейностите на работният екип.

Бизнес партньорството може да постави всички шансове на ваша страна. Не чакайте до последния момент,за да вземе правилното  решение - Колкото по-скоро, толкова по-добре. Ден на изключителен финансов късмет!

Рак

Денят ще ви предложи много изненади в личен план. Формулирайте си приоритетни въпроси и обмислете евентуалните последици от ваши действия и думи спрямо партньорът си. Сюрпризирайте половинката си макар и с малък подарък, този акт ще стабилизира конструкцията във взаимоотношенията.

Звездите не са благосклонни за успехи на работното място. Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от прекомерни задължения. Небето ви подлага на неуспехи, които изчерпват вашата енергия. Нямате търпение да приключи денят и да се освободите от всички задължения. Потърсете алтернатива за спокойствие и избягвайте напреженията.

Ще имате известен контрол върху бюджета си във финансов план. Обърнете особено внимание на разходите и задълженията си. Опитайте се да не жонглирате с нови идеи за повече приходи, може да се окаже, че подобен експеримент не е по вашите възможности.

Лъв

Възможно е някакво напрежение в любовния ви живот да развали настроенията и на двама ви. Всеки спор или зачатие на конфликт може да предизвика напрежение и черни облаци да надвиснат над любовната ви връзка. Втурнете се безотказно към щастливото събитие, това ще разведри обстановката и отново ще изгрее слънчице в романтичната ви връзка.

С подкрепата на звездите ще откриете нови изяви на професионално ниво. Избягвайте да поемате прекомерни рискове или да се заклещвате в мислите си относно работата. Днес вашият труд  ще ви донесе удовлетворение.

Вашата финансова стабилност няма да бъде застрашена, но все пак може да имате леки финансови затруднения. Управлявайте бюджета си внимателно, за да поддържате задоволителен баланс. Набезите на конкуренцията ще продължават безуспешно. Тегленето назаем не е удачно особено днес.

Дева

Планетите ще вземат под крилото си вашият любовен дует. Ще можете спокойно да се насладите на страст, сласт и спокойствие в гнездото на любовта. Всичко ще върви добре, поднесете си парти или вечеря на свещи, ще имате голям избор.

Ще трябва да положите усилия, за да разберете как да се възползвате от шансовете, които ще възникнат на работното място. Резултатите в работата ще се развият конкретно, с перспективи за напредък.

Днес не забравяйте да затегнете колана. Има голяма вероятност да се подведете по рекламите и да похарчите купища пари. Също така да надхвърлите бюджета си, като похарчите средствата си погрешно. Бъдете бдителни, не приемайте рискови финансови предложения, това може да ви струва цяло състояние. Внимание - задава се финансово торнадо към материалната ситуация!

Везни

Днес любовта ще ви окаже силен тласък. Ще бъдете хипнотизирани от идеята, че не можете да живеете без този любим за вас човек, който излъчва магнетично очарование в очите ви. Със сигурност с партньорът си ще преоткриете щастието. Сега е моментът да покажете своят чар пред ослепителните прожектори на любовта.

Звездите ви съветват, че няма да имате перспектива от неочакван паричен прилив. Мечтите за затворили днес своят бутик за евентуални печалби от хазартни игри. Помислете как да спестите пари!

Насочете цялата си енергия към напредване в кариерата си. Благоприятно ще бъде да делегирате добрите си намерения към колегите си. За безработните денят е удачен за намиране на работа. Ако сте работодатели и имате свободни позиции, ще трябва да търсите хора с богат опит във вашата област, а не с пищна външност. Игнорирайте максимата - Cherchez la femme, особено днес!

Скорпион

Фокусирайте се! Има голяма вероятност да забъркате непоправима каша в интимните ви отношения. Дори може да се окажете жертва на съмнение и тревоги. Опитайте се да елиминирате всяка форма на агресия и егоизъм. Всичко това вероятно ще доведе до потискащ климат, който може да разгради романтичната хармония.

През този ден вероятно ще бъдете изкушени да смените настоящата си работа с нова, която ще е в друга сфера с различна дейност. Бъдете бдителни, преди да вземете окончателно решение. В живота има определени норми на ограничения, времената са трудни и не винаги можете да правите това, което искате.

От финансова гледна точка ще имате желанието едва ли не да пресушите портфейлът си или да източите до стотинка банковата си сметка, заради една капризна прищявка струваща много пари. Ако това желание  е толкова неустоимо, използвайте опцията лизинг.

Стрелец

Предстои ви решителен ден за вашата любовна връзка. Препоръчително е заедно с любимият човек да планирате бъдещето си. В случай, че имате сходства по всички точки, незабавно очертайте и авторизирайте бъдещето си. В противен случай можете да се окажете като Робинзон Крузо, самотен в неизвестен остров. Пълен напред!

Предстоят леки търкания с колегите ви, както и укор от страна на шефът. Ще се наложи, макар и трудно, да преглътнете този горчив залък. Концентрирайте се върху възложените ви задачи, за да завършите проектите си в определеният срок.

Планетите ще ви „ударят по едно рамо“, което ще окаже благоприятно влияние върху финансовата сфера. Това вероятно обещава увеличаване на доходите ви. Не се колебайте! Шансът може би ще застане на ваша страна.

Козирог

Днес може да усетите меланхолия от страна на вашият партньор, сякаш липсва плам и страст в чувствата ви, не прибързвайте да правите мрачни заключения. Постарайте се да докажете обратното, проявете повече търпение и такт, вашето възхитително позитивно настроение ще извърши чудеса. Нещата ще се успокоят, влизайки в така жадувания ритъм.

Очертават се промени в работата ви, някои програмирани от известно време, други ще са доста непредвидени. Не се оплаквайте твърде много, няма място за отчаяние. Адаптирайте се в такива ситуации, това ще бъде най-добрият начин да обърнете събитията във ваша полза.

Днес вероятно ще имате по-малко разходи, но в същото време доходите ви ще са лишени от тенденцията за покачване. Проявете разум и мениджърски усет, за да възстановите тази финансова ситуация, и ще се изправите на крака. Проявете повече кураж!

Водолей

Ще се насладите на благословията от Венера през този ден, романтичен климат, изпълнен с нежност и чувственост за вас като любовна двойка. Ако живеете сами, ще мечтаете за прекрасен, идеален партньор и абсолютна любов. Ще бъдете готови за най-романтичните приключения, любовният ви живот може да бъде приятно изненадан от необичайни контакти.

Очаквайте напрегнати отношения с колегите си. Работният екип ще бъде разделен на групи. Вероятността да застанете открито на страната на някоя от тях е логична. Това е неблагоприятно, не бъдете толкова открити и запазете по възможност неутралитет.

Денят може да доведе до стагнация на приходите ви и дори в някои случаи до моментно намаляване на стандарта ви на живот. Избягвайте ненужните разходи, продайте неща, които се дублират или повече нямате нужда от тях. Изобщо този ден не се очертава  да бъде безгрижен.

Риби

Ще е наложи да играете с открити карти пред вашият любим, без да се опитвате да скриете някои от нещата, които той ще иска да узнае. Не затъвайте повече в мъглата! Вероятно ще се наложи да отговаряте на твърде неудобни въпроси още днес. Може да излезете от тази неблагоприятна ситуация с чест.

Звездите предупреждават, че някои колеги могат да ви сервират доста грозен трик. В резултат на това част от подкрепата, която сте получили от влиятелни хора в кариерата ви, ще бъде внезапно оттеглена. Не се притеснявайте! С подкрепата на Плутон ще се измъкнете и от това тресавище.

В случай, че успеете да се противопоставите на желанията си за пазаруване, ще имате удовлетворението да достигнете до края на месеца с някои добри спестявания, които ще бъдат много полезни за близкото ви бъдеще.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.