Овен

Днес е необходимо да обърнете внимание на отношението си спрямо партньора, защото някои ваши действия често са причинявали проблеми в личните взаимодействия. Можете да застрашите любовните си отношения, ако проявите подозрително любопитство спрямо вашата половинка.

Не очаквайте динамична промяна на работното си място. Може да получите оферта за допълнителна работа или предложение за нова работна позиция. Струва си да разгледате внимателно предложението. Бъдете внимателни! Да не се окаже, че заради дивото, сте изпуснали питомното.

През този ден може да има някои закъснения, ако очаквате паричен превод или плащане по сметка, или някакъв вид отговор свързан със сума, която дължите. Не се притеснявайте, скоро ще имате страхотна новина!

Телец

Нещо, което е било като несбъднат блян, днес може да се оформи като реалност. Денят повелява, всички грижи и отговорности да бъдат екстрадирани обратно в далечното минало. Макар и за няколко часа се отдайте на това сантиментално приключение, което евентуално предстои, освежавайки любовните ви въжделения. Романтично, нали?

Ден за добри новини относно работата. Това, което е било нерешено, започва своята разрешима метаморфоза, за да долети и кацне на рамото ви, превръщайки се в блаженственост. Вие сте съпричастни в този творчески етап и ако се възползвате от него, ще бъдете възнаградени с щастливи резултати. Не се притеснявайте! Защото това, което вчера е изглежда малко вероятно, днес може да получи всички правомощия за една добра реализация.

Много е вероятно една забравена дейност да възникне изненадващо, носейки ви парични средства. Може би, не следва да изключите възможността  да посетите сайт, където има законни хазартни игри, да спечелите от лотария, тото или томбола. Вашият късмет привлича щастието на този етап. А, какво по-свежо от това, да запълните всички прегради за банкноти на портмонето си?

Близнаци

Днес е много важен етап за вас. Все още ли мислите ви са в  минорна тоналност, излъчващи съмнителен тон, и не знаете, какво е най-доброто за вашата връзка?  Шансът е благосклонен в отговорите си - Любовта се върти около вас и в случай, че се възползвате от възможностите да покажете желанията си, ще видите как всичко, което тече се превръща в блещукащи романтични кристалчета.

Днес за щастие, вашият знак е въплъщение на гъвкавост и адаптация. Може би трябва да вземете други решения, защото възникват промени във вашия работен хоризонт. Помнете, че всеки ден е различен и интелигентността е калибрирана от способността ви да се адаптирате. Действате ли с оптимизъм и свежи решения, определено ще постигнете успех в работата си.

Най-сетне паричното слънце тепърва изгрява на вашата улица. През този ден са започнали да се движат скрити икономически ресурси, които са си били там, но не сте забелязали. Вероятно можете да потърсите място, където някой може да ви помогне, давайки ви паричен заем или да изтеглите кредит със задоволителна лихва за вас. Всеки ден крие своите перипетии, ала днешният ще ви накара във финансов план да се плъзгате по парапетите. Очаквайте добри финансови сделки и договорки за предстоящи. Дерзайте!

Рак

Благодарение на действието на вашия регент, който делегира огнената стихия, днес може да се почувствате донякъде неспокойни и в противоречие с вашия любещ и спокоен характер. Не е време да влизате в битки или спорове с партньора си или със законите. Оставете любовта да тече, нали знаете как?

Вероятно днес ще заемете важна позиция на работното си място. Може да не получите финансовата компенсация, от която се нуждаете незабавно, но в същото време ще полагате основите за бъдещото си за развитие в работен план. В случай, че нямате работа, новините, които вероятно ще достигнат до вас ще бъдат окуражаващи.

Парите вървят ръка за ръка със социалните дейности. Нещата във финансов план са заприличали на наклонената кула в Пиза, вероятно. От което следва да установите контакти, които да ви позволят да се развивате икономически и да дадете рестарт на бизнесът си.

Лъв

Днес планетарните механизми са задействали сили във вашето интимно биополе. И сега, вие може би ще преживеете редица вътрешни промени, които ще ви накарат да преосмислите начина, по който съжителствате с партньора си. Също така ще имате възможност да промените нещата, преодолявайки някои недъзи във връзката си.

Този ден е посветен на лъвското безстрашно сърце, пристига   времето за изява на работното място. Смело демонстрирайте своите професионални качества, мнения и проекти! Всеки ден има свои собствени причини за съществуването си, но ако се ръководите само от рутината, няма да можете да се подобрите. Няма да капитулирате пред проблемите, нали?

Особено днес, опитайте да се примирите с това, което имате реално в наличност като пари – нито повече, нито по-малко. Днес не сте в добра позиция да вярвате в обещания свързани с финанси - подобни мисли са просто илюзии. Вярвайте само тогава, когато се убедите с очи, че парите са се приземили в джоба ви!

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега

Дева

Проверете емоционалната си панорама, особено днес. Днес е момента за мъдро анализиране на вашите грешки в личен план. Да потърсите кухите точки, които са предизвикали пропукване във връзката ви, дали не сте изгубили във времето онзи така жадуван  взаимен интерес в любовта. Вашият знак е обективен и аналитичен, и въпреки че в любовта всичко не е написано, знаете много за изкуството на овладяването.

Ден на решенията и положителните постижения. Очаквайте  добри новини, свързани с управлението на трудовата ви дейност, които ще се отразят положително във вашия трудов сектор.

Най-сетне ще получите отговори на вашите притеснения днес. Планетарният цикъл, който се осъществява, е изключително обещаващ по въпросите за парите. Което е било парализирано, днес ще се раздвижи, а вие ще получите невероятен пробив в икономическата ситуация, която ще ви помогне значително.

Везни

Може би много „доброжелатели“ ще се въртят лицемерно около вас и ще бъде трудно да останете сами със себе си или с партньора си. Липсата на ненавременни намеси, в крайна сметка ще причиняват само вреда във връзка ви. "Не" и "да" е лесно да се каже, но много пъти изисква много мислене, преди да произнесете едното или другото. Липсват ли ви ласки?

Денят е добър за започване на някакъв вид управление, който може да ви донесе пари и възможности за работа или допълнителна дейност. Можете да провеждате телефонни разговори, да изпращате писма или да правите рокади в делата си.

През този ден, може би ще бъдете вдъхновени от яснотата да дешифрирате сигнали и да решите това, което другите не могат. Парите, от които се нуждаете хлопат на вратата ви, но не следва да коментирате това с трети страни, защото бихте могли да участвате в заплитане, което няма нищо общо с финансовата дипломация.

Скорпион

Вашият интимен живот трепери. Вие сте в пълен контрол над любимите си способности и можете да постигнете това, което търсите. Харизмата на вашата личност ще пленява от първата среща. Днес нещо красиво се задава към вашия емоционален хоризонт. Пригответе се за посрещане на един романтичен изгрев!

През този ден ще бъдете изправени пред предизвикателствата на работното място. Успехът е на страната на смелите и решителните. На този ден може би ще бъдат представени предложения, възможности и предизвикателства. Трябва да ги приемете и да поемете отговорностите си с дисциплина. Ще видите, как решавате проблемите си и напредвате във всичко. Готови ли сте за предизвикателствата?

Днес ви предстои да започне интересен етап от живота ви във финансов аспект. Вие ще комбинирате личните си интереси с емоционални такива, и вероятно ще сключите благоприятен съюз в който ще има любов и пари. Не се чувствайте виновни за малките загуби или не позволявайте на други да ви влияят, за да не допускате парични грешки. Искрени сте и това винаги е от изключително значение, особено днес.

Стрелец

Време е да приложите своята философия присъща на вашия знак в личен план. Днес се очертава всичко да е наред, стига да не се тревожите за това, което не можете да решите и да се изправите пред възникващите ситуации. Любовта не ви налага правила и ако чувствате, че е необходимо да споделите вашите пориви, действайте сега, вместо да сте страхливо мълчаливи пред страха да бъдете отхвърлени от партньора си. А би следвало да си отворите сърцето!  Страхувате ли се да кажете - Обичам те?

В случай, че сте на ново работно място, има много конкретни новини за вас. Днес вероятно ще се издигате във вашата фирма и ще заемате по-добри и все по-добри позиции, но това за жалост, често предизвиква завист и негативни ситуации. Действайте мъдро и предпазливо, не реагирайте зле на колегите си и не правите презумпции или хвалебствени постижения, бъдете дискретни и скромни. Готови ли сте да се преборите със злобността?

Днес вие сте много интуитивни. Времето е добро за купуване и инвестиране в недвижими имоти. Ще имате успех в продажбите и ако се движите в този сектор, ще увеличите доходите си. Подгответе  своят умствен багаж, защото наближава обещаващо пътуване във финансов план. Найс а?

Козирог

Днес не е подходящо да се търсят разяснения или да се изпробват помирения, основани на обвинения. Нека всичко тече ритмично и вие ще видите как реката на връзката ви си възвръща желаното русло, и любовта отново ще процъфти в живота ви. Направете си гирлянди от романтика и всичко ще бъде наред. Готови ли сте на компромиси?

В случай, че позволите на любовта да се намеси в бизнеса, това може да предизвика сериозен проблем на работното място. Отделете романтичните си интереси от професионалния си живот и не прекарвайте времето си, използвайки телефона за романтични разговори, това не ви подхожда. Действайте с отговорност и дисциплина, която характеризира вашия зодиакален знак. Всяко нещо с времето си, нали?

Спестете пари за вашите нужди, за да оправите икономическите си дела. Време е да се контролира, а не да се губи. Спестяването е това, което се налага през настоящият ден, но не се лишавайте от някои малки глезотии, които определено заслужавате. Добре ли ще се почувствате с една удивителна покупка?

Водолей

В случай, че днес възникнат неочаквани обстоятелства, които могат да ви безпокоят, трябва да подходите с голяма тактичност и грижа към любовта си. Важно е да действате решително! Не позволявайте да бъдете подведени към  конфронтационни ситуации с партньора си, защото ако обръщате внимание на слухове и клюки, ще бъдете въвлечени в потенциална заплаха, която може да разруши щастието ви. Струва ли си гърбавата клюка да срути величието на любовта? Не, нали?

Много е вероятно в този ден да сте на власт или командване, изправяйки се пред нови предизвикателства, свързани с работата. Не се плашете от огромното количество отговорности. Можете да ги преодолеете, защото това, което имате най-много са оригиналност и креативност. Какво по-добро от това?

Денят може да ви изненада приятно с оферта за допълнителен доход. Необходимо е да действие, особено днес. Ако седите и чакате щастието да докоснете само вратите си, ще остарее в очакване. Трябва да се движите,  да действате,  да управлявате паричният си поток. Това изисква динамика и инициативи. Имате ги, просто ги приложете по най-добрия начин днес. Повечко пари няма да са ви излишни, нали така?

Риби

Денят може да се превърне в празнична еуфория за любовта, така че напуснете дома, посетете някое заведение и споделете с партньора си една интимна вечеря.  Не позволявайте задръжките или спомените от миналото да развалят този момент на тържественост. Красотата на живота се крие в непредсказуемостта му. Простите удоволствия са убежища на сложни човешки общувания.

През този ден вашата естествена съпричастност ще бъде вашият съюзник. Някой на работното място ще се съпротивлява на представения от вас идеен план и ще трябва да използвате целият си талант и ресурс, за да го убедите в своята истинност. Няма малък или голям враг, има недобронамерени хора, които се опитват да ви навредят, макар и с такт.

Паричните проблеми, които може да сте имали през последните дни, сега започват да излизат с възможни решения. Днес може би ви предстои парично рождество,  цикъл на изобилие и просперитет. Звучи примамливо, нали?

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.