Овен

Партньорът ви може да предизвика сцени на ревност и това обстоятелство може да ви подтикне към необмислени действия. Опитайте се да контролирате чувствата си, за да избегнете остри конфликти. Вие сте много чувствителни към любовната си половинка, ако попаднете в неблагоприятни обстоятелства, може едва ли не да изпаднете в депресия. Спокойно! Нещата бързо ще стихнат и интимният ви живот ще влезе отново в ритъм.

В работата си сте свикнали да разчитате преди всичко на себе си, създавайки впечатление за самоуверен човек. Големи трусове не се очакват.

Днес се очертава късметът да е на ваша страна във финансовата сфера. И все пак, бъдете бдителни, желанието ви за прекомерен лукс и екстравагантност няма да има положителен ефект. Внимавайте с парите в брой!

Телец

Днес, вашата мечта за романтични мигове прекарани с любимият човек ще се превърне в реалност. Звездите са благоприятни към вашата връзка, поемете инициативата за едно чудновато романтично прекарване. 

Ще се чувствате удовлетворени от добре свършената работа. Изпълнявате ангажиментите си в установеният срок и работодателят ви може да ви похвали. В случай, че колегите ви поискат съдействие и помощ от вас, им окажете необходимата подкрепа, но не им позволявайте да се възползват от вас.

Финансовата стабилност ще зависи от вашите внимателни действия. Ще трябва да коригирате грешките и неточностите в областта на финансите. Ако сте започнали ремонт на жилището или искате да смените автомобила, няма да имате причини за притеснения. При възможност използвайте спестяванията си или теглете кредит в краен случай.

Близнаци

Денят на доверието! Чудесен повод за провеждането на един диалог между вас и партньора ви, за да се уверите, че и двамата се чувствате сигурни, че доверието е взаимно. В този искрен разговор ще изгладите нещата, които са убягвали през времето на партньорството ви.

През днешната дата вероятно ще осъзнаете чувството за лоялност в работната среда към колеги, ръководители или екипната работа като цяло. Уверете се, че хората с които работите, се стремят към едни и същи цели, към които и вие сте се насочили.

За щастие планетите са разположени благоприятно в този ден, за да ви протегнат ръце и предоставят подкрепа във финансов аспект. Всичко е възможно точно сега! Продължете напред, показвайки способността си да управлявате акуратно своите пари.

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец март?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Рак

Вашата романтично планетарна карта, изисква да посветите своето време, енергия и цялата си любов на връзката си. Благоприятни часове за взаимодействие с партньора си и укрепване устоите на любовта за щастлива връзка.

Звездната конфигурация днес подчертава да установите връзката между това, към което се стремите да постигнете в кариерата си и реалността - такава, каквато е.

Посланикът Меркурий твърде пъргаво се придвижва в планетарен аспект. Разбира се, тази негова дипломатичност е благоприятна за вас, подреждайки чудесно вашите финанси. Днес обаче е в застой. Това да не ви притеснява! Ще имате преднина като планирате стратегически опциите за финансови операции за следващите дни. Времето отделено за анализ ще ви донесе повече дивиденти. Бъдете сигурни в това!

Лъв

Днес Венера ви позволява да изпитате по-голяма близост и интимност спрямо партньорът в интимен план. Това определено ще ви осигури безопасно “пространство” за бъдещето и съвместни намерения за добро развитие на любовното ви съжителство.

Планетите подсказват, че когато работата ви осигурява необходимият покой в живота ви, следва да приемете с радост, че имате начин за препитание. Вероятно ще настъпи хаос на работното място, неразбирателство с колеги и шефове. Няма място за тревоги, приемете нещата такива, каквито са.

Неблагоприятен ден за заеми, кредити или подписване на договори. Харчете средства за неща от първа необходимост! Възможно е да възникнат непредвидени разходи за лекари и медикаменти. Здравето преди всичко!

Дева

Чудесно време да излеете вашата любяща енергия във вашият интимен уют. Подсигурете си всичко необходимо, което да ви позволява да се усамотите с любимата си половинка. Не би било благоприятно днес да сте в шумни завадения и компании.

Спокойствие и оживеност на работното място. Въздържайте се от всякакви емоции - има вероятност да се породи стар конфликт с някой от колегите ви. Овладейте се и запазете необходимият такт и баланс в думите си.

Днес звездите ви дават указания, че ви е необходима енергия и стремеж да се справите с всякакви финансови проблеми, които могат да възникнат. Така че просто бъдете търпеливи и се отпуснете!  Също така не се очертават допълнителни доходи.

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец март?Ето какво носи на всяка зодия месецът на жените, според астролога Красимир Куртев - Алеф

Везни

Планетите вещаят един хармоничен ден. Предишните спорове ще отшумят, въпросите, които не ви дават мира, най-накрая ще бъдат разрешени и ежедневните проблеми вече няма да се усещат така осезаемо. Въздържайте се от прекомерни претенции към партньора си.

Ще се наложи да правите много компромиси на работното си място. Шансовете ви за заетост ще се увеличат и това ще доведе до преждевременна умора. Не е препоръчително да пиете кафе след кафе. Заложете на повече чай или цитрусови сокове за освежаване. Добавете към храната си повече ядки. Всичко това ще ви даде възможност да се концентрирате на работното място.

Вероятно ще откриете днес, че харчите повече от предвиденото. Нанесете корекции на този неблагоприятен бюджет и влезте в ритъм. Можете да разрешите материалните си проблеми с идващи средства от близки хора. Но не си позволявайте лукса да харчите пари на готово.

Скорпион

Днес излъчвате особен чар и това няма да остане незабелязано от противоположния пол. Суетата идва малко в повече, възможно е да си позволите лек флирт с колега или стар приятел, но нищо повече от това, прекрачите ли границата определено ще съжалявате.

На работното място се очертават промени в графика, заплата, други задачи или преместване. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд. Дори преместването в друг офис е възможно. Има вероятност за втора работа или сте били безработни до този ден. Звездите вещаят да е добре платена. Преди да се съгласите, разберете всичко, което предлага съответната фирма.

Бъдете концентрирани с парите, вашата разсеяност днес може да си направи шеги. Преди да излезете от домът си, проверете си парите в брой  или наличието на кредитната карта. Може да се окажете в конфузна ситуация. Като например,  да не ви стигнат пари за дадена покупка или да не я закупите поради липса картата ви.

Стрелец

През този ден е възможно да сте много емоционални и раздразнителни. Това определено ще повлияе на връзката ви. Остри спорове, размяна на реплики дори и скандали. Бъдете внимателни!

На работното място имате шанс да успеете, но ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Определете приоритетите си правилно и всичко ще бъде наред.

Налага се да плавате в несигурни финансови води. Възможно е да заседнете в неблагоприятни плитчини. А това ще се отрази зле на семейният ви бюджет. Превключете на режим спестяване!

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец март?Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от Красимир Куртев - Алеф

Козирог

Връзката ви е относително спокойна. Вашите чувства няма да бъдат отхвърлени от любимата ви половинка, напротив всяко ваше послание ще бъде прието с широко отворено сърце. Настроението ви ще дирижира обстановката. Пригответе се за един еротично романтичен концерт посветен на любовта.

През този ден е вероятно да има някои усложнения в работното място. Потърсете безконфликтни начини за разрешаване на спорове. Не предприемайте нищо в случай, че не сте готови да изпълните поставената ви задача или ангажимент. Също така, ако нещо считате за неподходящо изчакайте и не вземайте прибързани решения.

Може да разчитате на печалби от проекти. Този ден е особено благоприятен за тези, чиято дейност е свързана с преподаване, реклама, застраховане и медии. Възможно е да получите парични бонуси от шефове или клиенти.Звездите препоръчват да се въздържате от големи разходи.

Водолей

Вероятно ще се стремите към пълна хармония, която да царува във връзката и семейството. Предложете на партньорът си цялата си любвеобилност и ще останете изумени от ентусиазмът с който ще отвърне половинката ви в знак на благодарност.

Вашите идеи са прекрасни, но не са напълно оформени. И не се изненадвайте в случай, че не се превърнат в реалност. Трудно ще откриете съмишленици. Обмислете добре идеите си, съсредоточете се, направете ясен план и ги дефинирайте правилно. Само така вашата концепция ще заработи.

Днес може да получите одобрение за дългоочакваният от вас кредит. Вероятно ще се изкусите да похарчите пари за луксозни стоки, които ще са извън рамките на бюджетът ви.   Придържайте се към възможни и добре обмислени разходи.

Риби

Очаквайте този ден да бъде романтичен, изпълнен с интимни моменти. Вашият партньор ще се радва да сподели с вас най-дълбоките си мисли и емоции. Омъжените двойки трябва да отделят специално време на своя съпруг, тъй като вашата половинка се нуждае от вашата подкрепа именно сега.

Един добър план за кариера може наистина да ви послужи като надеждна пътна карта, която да ви помогне да бъдете в позицията, която желаете.

Вероятно печалбите ще бъдат мудни и едва ли ще отговарят на очакванията. Преди да поемате какъвто и да е финансов ангажимент, задълбочено проучете финансовите схеми, в които искате да направите своите инвестиции или харчове. Бъдете обаче много внимателни и избягвайте оферти, които изглеждат прекалено добри, за да бъдат истина.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. 

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец март?Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от Красимир Куртев - Алеф