Овен

Планетарното разпределение днес ще ви донесе мощна страст и енергия. Връзката ви с партньора може да премине през голяма, но положителна трансформация, която ще ви остави без дъх. Въпреки че си мислите, че всичко се случва твърде бързо, ще осъзнаете, че това е начинът връзката ви да укрепне на по-сериозно ниво.

Всеки път, когато имате съмнения дали това е работата, за която сте мечтали и сте разочаровани от позицията си, спрете и се замислете за това, което имате. Бъдете благодарни, че имате работа, вместо да мислите дали не заслужавате по-добра и доходоносна такава. Притежавате много повече, отколкото осъзнавате.

Вероятно ще получите отговори на вашите притеснения днес. Планетарният цикъл, който се осъществява, е изключително обещаващ по въпросите за парите. Което е било парализирано, днес ще се раздвижи, а вие ще получите невероятен пробив в икономическата ситуация, която ще ви помогне значително.

Телец

Желанието ви да опознаете човекът, в който сте влюбени става непреодолимо. Може би не се замисляте, дали това е правилният човек за вас, колко време ще продължи връзката ви и какви усилия трябва да вложите за партньорството ви. Единственото, което искате днес е да бъдете в страстните прегръдки на любимия си възможно повече.

Всичко, което сте кроили като планове за този работен ден вероятно ще се срине. Лоши мисли ще нахлуват, сякаш в главата ви бушува филмът „Хаос“. Може би ще ви е трудно да се справите с ангажиментите си през този ден. Замислете се, най-вероятно правите от мухата слон.

На този етап трябва да обмислите как да стабилизирате финансовото си положение. Използвайте въображението си, за да измислите нови начини за спечелване на пари за ежедневните ви разходи.

Близнаци

Днес нещо красиво се задава към вашия романтичен хоризонт. Благоприятното разположение на планетите ви предоставя „Едно лято изпълнено с чувство“, макар и през този зимен ден. Възползвайте се от магията на любовта!

Удачен ден за започване на някакъв вид управление, който може да ви донесе пари и възможности за работа или допълнителна дейност. Можете да провеждате телефонни разговори, да изпращате писма или да правите рокади в делата си.

Очертава се подем във финансовите ви дела. Бъдете така добри, да останете здраво стъпили на земята, когато става въпрос за спестяване и проследяване на разходите ви. Взимате правилните решения, така че вярвайте в себе си!

Рак

Днешната позиция на планетите ви носи много романтична атмосфера. Любовта не ви налага правила и ако чувствате, че е необходимо да споделите вашите пориви, действайте сега! Нямате нужда от крещящи аксесоари - вие сте достатъчно чаровни - такива, каквито сте!

Вероятно ще получите предложение за допълнителна работа или нова работна позиция. Струва си да разгледате внимателно предложението.

Днес ще сте творчески настроени и ще ви обземе глад за промяна в дома ви, което може да ви накара да похарчите повече, отколкото може да си позволите. Не се хвърляйте на най-скъпите артикули, в края на краищата след няколко години и те ще ви омръзнат и отново ще искате ново обзавеждане.

Лъв

Днес ще се радвате на мирен и спокоен ден в личните ви отношения. Звездният енергиен поток през този ден ще ви удовлетвори, особено днес. Ако вие и партньора ви проявявате взаимен интерес към едни и същи неща, разбира се.

Работете сериозно и се старайте да изпълнявате поставените от вас цели. Положителните промени, инициирани от планетарния консорциум, вероятно ще ви отведат до позицията, която е в съответствие с вашият капацитет и опитност. Така вашите заслуги може би ще бъдат признати.

Паричната ви позиция ще доведе до удовлетворение. Помислете за нови бизнес партньори, които са със свежи финансови идеи. По възможност, избегнете прекомерното харчене на пари, така ще можете да спестите значителна сума пари.

Дева

Очертава се съблазнителна и магическа атмосфера, която ще направи чудеса за връзката ви, или ако все още не сте семейни, ще ви помогне да опознаете някого много по-добре.

Някои от колегите ви днес ще ви досаждат с личните си проблеми. Това ще затрудни ефективната работа с определени клиенти. Ще преминете през някои препятствия с подкрепата на звездите.

Дори да не ви се вярва, финансовото ви положение скоро ще се подобри. Доверете се на инстинктите си и позитивната си енергия в работата, които ще ви донесат нови приходи. Късметът е на ваша страна и днес имате голям шанс за печалба от лотария. Тези, които се стискат за един билет и чакат по-благоприятен ден, ще изгубят.

Везни

Вероятно днес ще си спомните за предишната си любов, сантименталната носталгия, може би ще просълзи очите ви. Бъдете изключително прикрити! Вашият тъжен поглед би поднесъл горчив подарък към настоящият ви партньор. Било, каквото било!

Благоприятен ден за реализация в професионалната сфера. Обърнете внимание на документите, които подписвате. Ако бъдете достатъчно наблюдателни, ще откриете грешките на другите, което ще бъде във ваша полза и отсрещната страна ще се опита да ви компенсира, за да не развалите бизнес отношенията си.

Това, което трябва да направите днес е да покажете неуморна ангажираност и постоянна готовност за работа, за което ще бъдете богато възнаградени по-късно. Вашата собствена пасивност е единственото нещо, което ви спира да се решите на жилищен кредит. За да сте сигурни, че няма да пропуснете шансът си, трябва бързо да предприемете тази стъпка и да сравните условията на различните банки. Би било много жалко, ако планът ви за мечтаното жилище се провали заради вашата инерция!

Скорпион

Това е денят, в който да покажете романтичните си емоции на този, когото обичате. Ще бъдете склонни да изразявате себе си открито, чрез чувството си за любов. Наслаждавайте се!

В професионален план ще се наложи да бъдете търпеливи, за да се справите с работното напрежение. Вашата отдаденост вероятно ще ви донесе положителни резултати. Поддържайте упоритата си трудова етика и тя ще ви отведе до много успехи в кариерата.

В случай, че се занимавате с бизнес, не влизайте в партньорства днес. Това ще ви нанесе повече вреда, отколкото полза и може дори да разруши благосъстоянието ви. Избягвайте да правите големи промени през този ден - изчакайте известно време.

Стрелец

Има признаци, че днес ще започнете романтична връзка. Въпреки това, преди да направите първата стъпка, уверете се, че това не е увлечение, иначе ще бъдете изпълнени с разочарования.

Вероятно ще постигнете целите, които сте си поставили на работното си място. Добрите новини могат да дойдат при вас още днес. Не се обезсърчавайте!

В случай, че планирате да стартирате нов проект, би било по-добре да го отложите и да изчакате подходящата възможност. Нагласете мислите си позитивно, за да постигнете целите си.

Козирог

През днешният ден е най-добре да не се опитвате да търсите топлота извън настоящите си любовни взаимоотношения.  Бъдете така добри  да демонстрирате своята ангажираност към партньора си. Избягвайте всякакви флирт разсейвания, без значение, колко примамливи са те.

По време на работа трябва да поддържате емоциите си под контрол, тъй като вероятността за несъзнателно вземане на погрешни решения е на лице. Благоприятен ден за компютърните специалисти, които ще имат възможността да почерпят вдъхновение за нов проект.

Всички дейности свързани с имоти ще са благоприятни днес. Вероятно сега е моментът да извлечете полза от действията, които сте предприели преди време. Възползвайте се максимално от звездната благословия.

Водолей

Вие и вашият партньор сте в изключително пламенно настроение днес. Не се страхувайте да изразявате открито чувства си. Ако сте в постоянна връзка, ще откриете, че любовта ви един към друг е взаимна. Ако не сте обвързани и просто се впускате в поредната нова връзка, със сигурност трудно ще задържите партньора си за дълготрайни отношения.

Всички грешки се заплащат. Бъдете изключително внимателни на работното ви място, тъй като има опасност да бъде бъдете глобени за допусната грешка. Коригирайте всичко навреме, за да избегнете евентуални загуби.

Очаква ви чудесен ден във финансово отношение. Ще успеете да изплатите заемите си и ще започнете перфектно да управлявате парите си, за да не се стига до нови заеми.

Риби

Партньорът ви ще бъде очарован от вас през този ден. Вероятно излъчването ви е като магнит, който ще привлича все повече вниманието на любимите хора. Оставете щастието да блести в очите ви и се насладете на романтичното великолепие.

Доскорошните проблеми и изнервящи ситуации в работата ви, ще накарат чашата на търпението да прелее. Вероятно ще бъдете обладани от мрачната мисъл да напуснете работата си. Преди да предприемете каквото и да е, се уверете, че има по-добра алтернатива за вас. Бъдете разумни и не действайте импулсивно!

Може би ще изпитате силен глад за парични средства особено днес. Забравете за бленуващите покупки - има време и за тях. Впишете се в скромният си бюджет. Нещата от първа необходимост са приоритетни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.