Овен

Този ден е под мотото "Взаимоотношения в областта на напрежението между работата и семейството". Хората са по-важни от личните цели.

Днес сте особено способни да съчетаете задълженията на работното място и щедро внимание към семейство си.

Мислите и думите са по-дълбоки от обичайното. Дори в частни разговори, можете да стигнете до сърцевината на въпроса по-бързо отколкото очаквате.

Денят не е благоприятен за теглене на кредити или взимане на заем.

Слабостите, като всичко в живота - имат две страни. От една страна, е незадоволително да си признаете свои очевидни грешки. От друга страна, правите констатации за ограничения и недостатъци на други хора със сходни трудности.

…Сред многото пътеки има само една пътека и тя се казва Истина…

Телец

Не се затваряйте в себе си! Което ви е на сърце го споделете с хората, които означават много за вас.

Този ден трябва да се посвети на партньорството! Отделете време за любовта си и прекарайте няколко хармонични часа заедно! Помислете, какво очаквате от партньора си!

Може би сте прекалено любопитни или лениви, или трябва да бъдете критикувани. Каквото и да срещнете, то ви подканва да мислите повече и да търсите по-добра комуникация.

... Колко странни неща минават през главата ни, маркират сърцата и ни карат да се чувстваме специални...

Близнаци

Романтичното настроение ви изкушава да мечтаете. Прекалено много гледате на нещата през розовите очила. Време е да ги свалите, за да гледате през призмата на обективното!

В партньорството се налага да изясните общите позиции. Така ще избегнете евентуални съмнения и възникнали недоразумения.

Отношенията в семейството ще са обтегнати, тъй като отправяте непрестанни забележки към близките си и правите от мухата слон.

Очертава се нелицеприятен ден за финансовото ви състояние. Пазете се от измами с пари и не рискувайте с нови покупки. Обърнете внимание на себе си, защото има вероятност здравословно ви  състояние да се влоши, макар и от една невинна настинка.

...Очи изпълнени със замъгленост и страхът от това, че сме в затвора на пустотата...

Рак

Очакват се разминавания в личните взаимоотношения. Вземете крупни мерки! Внесете разнообразие и нововъведения в личният си живот.

Покажете, колко много държите на любимия си като го накарате да се почувства единствен, уникален, неповторим и значим.

Направете подарък! Това обаче не означава да му поднесете фикус в тенекиена саксия - използвайте повечко въображение!

Твърде много напрежение на работното място, вероятността да станете жертва на синдромът „burnout“ - професионално прегряване е налична. Платете неотложните сметки и не правете импулсивни покупки. Пазете се от губещи инвестиции.

...Всичко се връща на този свят... освен миналото...

Лъв

Любовният ви живот се нуждае от преоценка. Интимните цели са особено важни за вас.

Денят не е удачен за бизнес сделки, трудно ще печелите клиенти. Преосмислите здравният си статус!

Съзнанието за личния живот следва да нараства, за да осъзнавате следващи стъпки към хармония. Погледнете отблизо личният си живот!

Личните разговори са на преден план и създават близост и яснота за собствените емоции и нужди.

Може би сте затънали във финансови проблеми и постоянно мислите как да се справите с тях. Хванете бика за рогата!  И впрегнете всичките си ресурси за да се справите с натрапчивите мисли.

...Не винаги думите съвпадат с факти, както не винаги ласките съвпадат с любовта...

Дева

Искате да се измъкнете от обичайния си коловоз, да експериментирате малко и да извадите бунтарското си амплоа? Внимавайте да не превишите целта си под  еуфорно изкушение - Устремете се към правилната мярка!

Внимавайте да не обидите по-чувствителните умове особено днес. Ако не искате да бъдете верни на своите възгледи, трябва да приемете различните мнения.

Денят е благоприятен за финанси. Време е да внесете нещо ново в домашният интериор, добавите свеж аксесоар към обзавеждането на домът си.

 … Не плачи, когато си потънал в проблемите...представяй си как бучката захар се топи в кафето и му предава сладост...

Везни

Днес едва ли ще изпитате липса на енергия. Какво ще кажете за насочване на енергията към действие? Това ще бъде благост и в същото време ще понижи напрежението. Използвайте енергията, за да преместите дългосрочните си планове една стъпка по-близо!

Ако в живота ви има нещо, за което се чувствате призовани, трябва да уточните курса в правилната посока още днес. Ще намерите повече подкрепа, отколкото очаквате. Необходимо е обаче да направите първи стъпката с добри намерения.

Днес нищо не може да планирате, защото вие съзнателно или не, променяте равномерния ритъм на ежедневието или защото външни обстоятелства ви притискат.

Ако сте решили да се повозите на влакчето на ужасите, забавлявайки се с парите си, ще трябва да очаквате неприятни изненади.

…Животът е мистерия…сляпа светлина и недостъпна истина, които изумяват...

Скорпион

Направете живота си по-забавен, дори ако прекалите малко. Действайте според туптенето на сърцето без каквото и да е притеснение, включете това, което ви е на сърце или това, което изисква извънредна ситуация.

Вероятността романтиката да се превърне в конфликт осезателно ще витае във въздуха. Не се опитвайте да замажете конфузните ситуации с тривиални подаръци - Излишно е!

Промяна във финансов план вероятно не се очаква, по-скоро ще заприлича на виенско колело. И това ще премине!

...Човешкият аромат е навсякъде - аромат на плът, следователно и миризма на грях...

Стрелец

Колкото повече време прекарвате до любимите хора, толкова по-комфортно се чувствате днес. Светът е пълен с красота и любов - посетете екзотичните кътчета, използвайки мисловните си фантазии.

Денят подсказва, че може да ограничите временно своето любимо светско пространство. Какво по-добро от това да се подложите на духовна диета днес!

Укрепете връзката си като подчертавате чувствата си в разговор, създавайки хармония чрез думи.

Имате възможност да посетите казино, в мистичното число 6 се крие ключето към вашият шанс. Тествайте късмета си!

...Има гняв, който няма нищо общо със злобата...

Козирог

Вашите идеи се оказват илюзорни и разочароващи. Бъдете предпазливи, може би ще се почувствате подведени от липса на необходимите познания в една или друга област. В области, в които не сте на необходимата висота ще срещнете съпротива.

Този ден носи много енергия и свежест. Дишайте дълбоко и без това проблеми винаги ще има. Бъдете бдителни - и най-малкото раздразнение може да ви въвлече в спорове лишени от всякакви аргументи.

Обърнете особено внимание на документите свързани с нотариални актове, акт за раждане и наследствени такива.

... Дали някога ще мине влак, водещ до "завинаги"?...

Водолей

Днес се очертава настроението да не е на висота, защото нещата не вървят така, както бихте искали. Просто сте малко нетърпеливи - Овладейте се! За да върви всичко по вода се изисква време, а днес времето не е на ваша страна.

Въпреки това, вашето мислене днес се върти около приятните неща, всичко красиво, светло и сладострастно. Изключително приятелски настроени и лесно можете да намерите точните думи.

Акцентът е върху общото. Можете да се насладите на предоставените ви развлечения от деня или лек чат с приятни хора, вместо да се задълбавате в дребнотемия, тромави разговори или хора натоварващи ви със своите проблеми.

Възможно е да загубите пари, за това бъдете много внимателни и не се разсейвайте.  

...Полегнах на стълбите уморена от живота... Сетне заспах сънувайки асансьор...

Риби

Задълженията не са непременно това, с което искате да се съгласите през този ден. И все пак сте длъжни да осигурите няколко приятни момента! Нека темата ви да бъде - Когато умът започне да мечтае!

Ако пожелаете, можете да изпитате някои извънредно романтични  часове днес. Лесно можете да излезете от обхвата на познатото до болка сиво ежедневие като насочите цялото си внимание върху любимият си човек.

Мислите ви се разхождат заедно с фантазиите, това ще бъде знак да не се заемате с обсъждане на финансови проекти.

Не приемайте себе си толкова на сериозно, ще впечатлите себе си, а и околните много повече с вашето приятно излъчване.

...Вървя напред с мислите си в този нелогичен свят... и в крайна сметка стигам, където неразбираемостта ме засипва с непоправима заблуда...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. Цитатите са от негови публикации.