Овен

Днес ви се предоставя свободно да изразите своето мнение - Говорете!  „Атакувайте“ в разговор, предизвикателството ще бъде прието и скоро ще има разгорещен спор или поне добра дискусия. Вратите са отворени за нови преживявания. Възползвайте се от шанса си, и даващ право да превишите обичайните ограничения! С повишено самочувствие и доверие, можете лесно да се справите с трудностите както в личен и финансов план. Колеги и приятели  са отворени за нови неща,  могат да бъдат дори обективни, разумни, разговорливи и нетърпеливи да научат какво ли не. Мислите ви се самонадвишават и ви позволяват да видите доста по-ясно. Възползвайте се от предоставената ви възможност да поставите жалони за идните дни.

... Мислите са объркващи между сянка и светлина, лишени от всякаква рамка...

Телец

Животът ви не е ли точно такъв, какъвто бихте искали? Да? Днес може да ви е трудно да бъдете убедителни в рационалния свят, ала душата ви желае да бъде чута. Имате нужда от време, за да мислите, сънувате и да се отдадете на вашите вътрешни образи и фантазии. Дайте им пространство.

Днес може да ви се стори нависоко. Може би имате впечатлението, че сте разпитани  и давате обяснения и оправдания -размислете за ситуацията.  Кризите винаги предоставят възможност за растеж, а такива във финансов аспект няма да липсват. Възможно е да бъдете доста мрачни този следобед и тази вечер. Може би искате да направите нещо, ала подценявате желанието си. Или капризите на вашите близки ви препятстват - пренебрегнете подобни условности.

...Не мога да разбера, кой има силата да действа между съдбата и настоящия момент...

Близнаци

Трябва ли да слушате критични коментари? Иска ли питане? Вашите дългосрочни цели и концепцията ви за живота могат да се сторят  някому неразбираеми. От вас се иска да мислите за себе си - търсете интересите си. Бихте могли да ги откриете между многото разговори, докато яснотата се избистри.

В силата има нещо страшно и в същото време завладяващо. Другите могат да усетят, че сте податливи други да утвърдят своето влияние. Не се поддавайте, това може да се отрази с парите ви и работни проекти. Ще видите, че можете да постигнете повече, отколкото си ви силите.

Отделете време за сладък разговор с приятен човек! Разговорът може да стане много личен днес, защото сте в настроение да слушате, да проявявате разбиране и да се ангажирате с партньора си в разговора.

... Понякога пътят се разделя от съмнението...

Рак

Натоварвате ли се толкова много, че да се почувствате на предела си? Ако неизпълнените задължения от ежедневния живот са притискащи или хората ви критикуват, си струва да попитате дали имате достатъчно отговорност за живота си и достатъчно разграничение. Днес вие ограничавате навиците си и сте склонни да се подчинявате на социалните норми в ущърб на вашата индивидуалност и то повече от всякога. Сън и фантастичен свят се смесват във вашето мислене. Бъдете особено предпазливи при изричането на мнения и идеи.  

Превъплътете се в образа на Диоген, търсейки съмишленици за нови хоризонти – по принцип и особено днес. Не преувеличавайте! Би било жалко, ако не бъдете възприети сериозно от другите.

... Оставам да гледам нощта, може би в нея ще открия светлината на удобната мисъл...

Лъв

Критиката едва ли може да почака и може да се наложи да приемете една или друга неприятна забележка без уговорки. Направете съответните изводи, когато е необходимо, това в крайна сметка е повече  във ваша полза, отколкото да търсите грешките на другия.

Вие и вашите приятели днес сте особено щедри и сърдечни. Но те също са склонни повече, отколкото обикновено, към егоистично самопредставителство  - кой е по-голям? или колко внимание заслужавам? - това може да са въпросите, които поставяте с театрално умение на сцената на живота. Потърсете детето във вас и се отдайте се на чувствата си.

...Идват моменти в които ще поставиш ясен знак на безразличие към не стойностните неща от живота...

Дева

Достигнахте ли подходящото ниво на преценка за себе си? Сега ви се дава възможност да разпознаете красивите аспекти на вашата личност. Вътрешната хармония обогатява живота поне толкова, колкото и външната. Шикозните дрехи и ексклузивната кола може да са желателни, но късметът се крие във спотаените ценности.

Интимните семейни разговори, срещата със стари приятели, или само няколко часа на съзерцание няма как да не ви доставят днес специално удовлетворение. Може би ще се радвате на един приватен час за чат. Или можете да преосмислите миналото, да проектирате и планирате бъдещето. Днес ще искате повече. Можете да задоволите тази нужда на различни нива. На умствено и емоционално ниво можете да разполагате с богатството си от опит. На физическо ниво, същата нужда може да се прояви под формата на апетит, повишена консумация и нежелано повишаване на теглото.

... За теб съм любов, а не празнично жертвоприношение...

Везни

Колко важно е трайното партньорство? Днес не само можете да се наслаждавате на любовта си. Можете да видите до каква степен желаете общо бъдеще. В кои области се виждате по -добре, в кои области намирате повод за раздразнение? Време е да се изправите пред реалността и да намерите решения.

Днес трябва да се чувствате в безопасност, сякаш някой с любов се грижи за вас. Вашите чувства могат да ви изразят добре и да се почувствате по-добре разбрани от вашите приятели. В същото време се увеличават очакванията, които възлагате относно парите. С малко повече усилия можете да донесете повече смисъл и ентусиазъм в ежедневието си.

...Можеш да ме изненадаш, но не и да ме впечатлиш...

Скорпион

Днес вашата емоционална ангажираност разполага с особен боен компонент. Но бъдете човешки и съпричастно настроени, без да се вживявате твърде много. Плюсът е - силна  убедителност, минусът - борбена настроеност. Когато действате и надделявате, вие правите това от дъното на душата си.

Днес е особено трудно да сложите ръце на скута си и да се отпуснете. Също така може да не спите достатъчно, защото една и съща вътрешна нервност ще ви направи активни до късно през нощта и рано сутрин.

Този ден е чудесно начало за проект. Архангелите имат високо енергийно ниво. Те имат властта да наложат собствените ви интереси. Вятърът, който сега раздува вашите платна, ви позволява да правите много неща с лекота. Вземете в ръце възможността!

...Когато се слеем с реалността, някои от мечтите ни остават извън нея...

Стрелец

За да не разбиете прекалено много порцелан в раздразнителното си настроение през деня, имате нужда от спортно предизвикателство или физическа работа. Дело, в което може да се втурнете с цялата си сила, ала не е претекст за  самоцелна деятелност, очаквайте особен успех.

Особено към партньора и членовете на семейството трябва да усетите много привързаност и нежност още днес. По-важно от успеха и постижението е чувството за принадлежност към близките. Чувството и разбирането вървят ръка за ръка. Личните разговори са на преден план и създават близост и яснота за собствените емоции и нужди. Независимо дали общувате или слушате,  не само разумът общува днес, а и вашето сърце.

... Гласът, който се издига към небето, не онзи, който умира в мълчание...

Козирог

Връзките не винаги са разумни. Днес умът трябва да хвърли особено хладна светлина върху любовта, близостта и съдружията и да ви мотивира да мислите рационално в особено прецизна степен. Внимавайте да не се надценявате на работното място.

Днес това не върши работа и може да блокира някои шансове. Не се озовавайте по пътища, където ще ви „замерят с камъни“. Останете на заден план - избягвайте всяка една конфликтна ситуация. Насладете се на близост с любим човек! Тъкмо малката близост ще ви помогне да сте далеч от „фронтовата линя“ на яростни спорове.

... Не съм ядосан, защото ме излъга, вбесен съм, защото от сега нататък няма да мога да вярвам...

Водолей

Денят може да ви донесе хубав, интересен или поучителен разговор. Погледът ще бъде повече в миналото и навътре. Можете да научите много за собственото си поведение, било то чрез наблюдение и самоанализ, или в разговор. По-трудно е да направите собствените си идеи разбираеми. Пазете се от недоразумения!

Бихте ли искали по-съвършен свят? Днес може да сте недоволни или тъжни. Не раздувайте тези чувства. Ако искате да мечтаете, позволете си го. Дори един филм може да ви отведе в друг свят и да ви накара да забравите всекидневния живот.

... Често наблюдавам истинските и немите неща, защото те се срещат с мен и разкриват тайната си…

Риби

Умът и емоциите ви са трудни за помирение днес. Вероятно някои неща не се вписват, без да знаете причината. Другите се чувстват напрегнати. Опитайте се да се държите по такъв начин, че и вашата цел и чувства да бъдат чути.

Днес  може да се долови желанието за любов и свързаност и да намери ответност. Отдайте се на романтичното настроение и помечтайте, за предпочитане заедно с прекрасен човек!

Обичате ли вживяване в чувствата си? Тази сутрин ще имате тази възможност, при условие, че се включите от цяло сърце и се въздържате от дистанция.

...Животните се нуждаят от уважение... не от съжаление...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.  Цитатите са от негови публикации.