Овен

Планетите утвърждават значимостта на силното чувство на приятелство между вас и вашия партньор, за да си осигурите още по-стабилна основа, чрез която да изпитате ментална връзка. Днес би било много полезно да се уверите, че всички пътища са чисти, искрени  и отворени между вас двамата.

Респираторните проблеми могат да ви засегнат днес. Хората с астма са в особено уязвимо състояние и трябва да избягват всички алергени като прах и прашец от цветя и дървета. Можете също така да хванете настинка, която може да развие усложнения, ако не се лекува веднага. Бдете за здравето си!

Има тенденция за увеличаване на финансовото ви благоденствие. Вероятно днес ще се появят добрите резултати. Иновативна бизнес идея се заражда, дайте й летателен старт. Не позволявайте на алчността да ви погълне, задоволете се с наличното. Добротата в душата ви ще ви помогне да стоите далеч от грешните неща.

Телец

Днес е време за забавления и релакс. Спрете да анализирате връзката си и излезте извън полезрението на проблемите. Денят е перфектен за купони и отпускане. Наслаждавайте се!

Вашата планетарна позиция излъчва енергия. Използвайте тази енергия. Започнете със здравето си. Повечко сън ще ви е от полза. Хранете се обилно, ала по малко. Избягвайте пържената храна!

Днес дори ви предлагат най-примамливите оферти за влагане на пари за максимална печалба, откажете или изчакайте. Не сте в позицията да диктувате паричния поток, който крие дълбоко в себе си неприятни изненади.

Близнаци

Вероятно ще сте заети с други неща и ще обърнете по-малко внимание на партньора си. Въпреки това ще получите много ценна практическа и емоционална подкрепа от партньора си.

Не пренебрегвайте здравето си! Днес е денят, в който трябва да сте наясно с малките неща, тъй като може да сте склонни към някои леки инфекции. Повече бульони и по-малко суха храна.

Вашите усилия ще бъдат възнаградени щедро, ако се опитате да работите до максимума на вашите способности. Денят обещава приятен душ от парични печалби. Предишните ви инвестиции изглежда  ще ви предоставят богата реколта.

Рак

Днес ще се почувствате заплетени от натрупаните вътрешни въпроси. Нещата са се усложнили и вие може би няма да знаете, от къде да започнете. Препоръчително е да говорите лице в лице. До края на деня ще се почувствате удобно в компанията на партньора си.

Вероятно се грижите добре за здравето си. Увеличете тази грижа малко повече и спортувайте,  тъй като скуката може да изцеди не само енергията ви, а и вашата жизненост като цяло.

В областта на бизнеса се консултирайте с практикуващи юристи преди да подпишете каквато и да е сделка. Възможно е да има добре прикрита измама. Ако е възможно, отложете сделки и покупки за друг ден.

Лъв

Вероятно настроението ви ще бъде доста раздразнително днес,  и може би ще си го изкарате на партньора си. Досадно, ала да се надяваме, че няма да е факт. Изключително важно е да контролирате промените в настроението си. Ако не можете да го направите, опитайте да прекарате известно време далеч от любимата си половинка. В противен случай, връзката ви ще бъде застрашена. Ужасно, нали!

Вероятно сте склонни често да пренебрегвате здравето си. Днес обаче ще се наложи да обърнете внимание на болките в стави, рамене и гръбнак. Прекалено са натоварени от ежедневието ви. Наблегнете на рибните продукти и плодови сокове - това ще ви се отрази много добре особено днес.

Както лъвът е господар на джунглата, така и вие днес ще сте господари на парите си. Управлявайте ги правилно, за да ви служат добре. Не е време за заеми и кредити! Харчете разумно и със стил. Парите са на масата, само чакат да ги вземете. Заслужавате го нали?

Дева

Бихте желали новият ви партньор да опознае чувствата ви, ала чакате неволята да направи това. Призовете смелостта и действайте!  Може да се безпокоите за куп други неща, не е необходимо да вините звездите за това.

През този ден ще бъде полезно да преразгледате добре вашата диета. Не забравяйте да включите много плодове, зеленчуци, мляко и протеини в менюто си, тъй като това е необходимо за вашето добро здраве. Може и да осъзнаете, че вашето здраве е засегнато от неправилната подредба за прием на храна.

Днес следва да сте особено внимателни с парите. Много капани са заложени във финансов план. Бъдете бдителни! Нима искате да изгледате филмът „Парите си отиват“?

Везни

Време е да разгледате собствените си чувства, а не тези на партньора си.  Денят е удачен да предприемете решителни действия по отношение на връзката ви, така че да можете да я насочите към посоката, която така жадувате.

Дошло е време да насадите здравословни навици в ежедневието си. Опитайте се да задържите този процес поне месец.  Едно от звездните предложения  е да увеличите ежедневния си прием на вода - поне 2,5 литра дневно.

Всичко, което сте искали като късмет, вече хлопа на вратата ви. Независимо дали става дума за пари или каквото и да е било. Въпросът е, дали ще си намерите ключът, защото цари пълен хаос в нещата ви. А може би ще го търсите не там, където трябва?

Скорпион

Вероятно ще изненадате партньора си с екстравагантен и романтичен жест, който ще ви бъде върнат подобаващо.  Пригответе се да се насладите на обикновен ден, който ще се превърне в специален, благодарение на вашите усилия.

Възможно е да се чувствате с леко повишено ниво на стрес поради обстоятелства, които са извън вашият контрол. Може да увеличите приемът на сладки неща единствено с черен шоколад - нищо повече от това.

Нещата относно финансите може да не се развият точно както сте планирали, но не трябва да се изнервяте или отчайвате. Всяка една меланхолия ще довлече след себе си повече загуби на пари. Ако дължите парични средства, изплатете ги по възможност днес.

Стрелец

Навярно в романтичният ви живот сте приели роля из филмът „Титаник“, не драматизирайте - любовта често е променлива величина. Опитайте нещо класическо, но пък ефективно. Като например „Първичен инстинкт“.

Вероятно пренебрегвате понякога лечението чрез хомеопатични средства. Опитайте! Химията ще ви изиграе лоша шега. Днес може да изпитате напрежение във всички части на тялото ви. По-честите разходки в парка ще ви се отразят релаксиращо, независимо дали е топло или студено. Движение!

Вероятно днес ще се движите по-бързо от всякога във финансов план. Може би ще се доближите до целите си, които сте си поставили. Въпреки това не бъдете разточителни, малки покупки - да, излишни средства за ненужни неща - просто забравете.

Козирог

Време подходящо за аристократична романтика. Може да препускате яхнали арабски коне с партньорът ви. И все пак, ако това не е според възможностите ви, пригответе велосипедите и завъртете педалите, важното е да има взаимност.

Добрата новина е, че вероятно ще се радвате на добро здраве. Но тъй като времената стават все по-капризни, трябва да се погрижите още по-внимателно за имунната си защита. Включете няколко витамина в диетата си, особено А, С и Е, което от своя страна ще ви помогне да поддържате добра жизненост. Пийте от 8 до10 чаши вода. Това ще се отрази благоприятно на състоянието ви.

Днес вероятно ще се сблъскате с големи разходи, но всички те ще бъдат, защото искате да харчите, а не защото сте принудени да го направите. И все пак проявете благоразумие, да не стане така, че да ви споходи библейското предсказание - „Ще настъпят седем години за ситост и след това седем години на глад.“.  Спестете си нерви и пари!

Водолей

Може да решите да се облечете идеално днес, за да впечатлите любимия човек. Така ще добавите повече чар към вашата личност. Подарете си специален ден, дамите биха могли да влязат в ролята на Пепеляшка, а господата в ролята на принцове. Не се притеснявайте, така или иначе обувката ще пасне. Сещате ли се?

Вероятно се радвате на добро здраве, ала днес се очертава да бъдете с ниска издръжливост. Неприятно, нали? Не се тревожете, ще бъде така до обяд и после ще си върнете своята енергичност.

Колкото до финансите, нещата също са вяли. Това се дължи на чувствата ви, неспокойни, невнимателни и апатични. В резултат на това, може да натрупате доста грешки при боравенето с парите си. Издайте болничен лист на средствата си, както и на вас. Денят не е подходящ за парични еквилибристики!

Риби

Звездите предсказват, че може да имате романтична среща с някоя очарователна личност. Но изглежда, че родителите ви не са достатъчно прозорливи и добронамерени към новата ви любов. Възможно е да възникнат семейни сцени напомнящи за шекспировото произведение „Ромео и Жулиета“, където се водят люти битки между Капулети и Монтеки.  Игнорирайте Шекспир! Освободете се от емоционалните граници и извлечете максимума от предоставената ви възможност за една голяма предстояща любов.

Избягвайте мазни или тежки храни, такива работят против вашето здраве. Сандвич с пресни зеленчуци или плодова салата ще ви вдъхнат необходимата енергия. Насладете се на здрав и продължителен сън! Това, че ще проспите някой любим сериал, не е беда - нали има повторения.

Благоприятен ден за покупки! Най-сетне може да му отпуснете краят, напазарувайте си някои макар и не толкова скъпи дрехи, лятото е на път. Така че се подгответе още от сега. Не обръщайте внимание на съседката или някоя приятелка, че гардеробите им са заприличали на цял един МОЛ. Каква безвкусица и какво разхищение само!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.