Овен

Днес очаквайте, макар и малък стимул да се изправите пред ежедневните предизвикателства.  За да избегнете мъглата на сивото ежедневие - пуснете птичето във вас да полети свободно, отпуснете се малко, след което скоро можете да започнете отново да се радвате на ясно време. Едва ли неблагоразумието на негативните хора е издигнато на пиедестал, напротив. 

Ограничете флиртът на работното място - в противен случай рискувате репутацията си. Все пак една общителна бизнес не представлява професионален риск. Във финансов план днес, крупието на Късмета от зори казва ясно: "Rien ne va plus" (Край на залаганията) за днес - и утре е ден! Вашите мисли не са толкова много под влиянието на воля или емоция, а ви позволяват да преценявате обективно. Преценете добре за да избегнете злощастното „сеппуку“, теглейки кредит или взимане на заем.

...Вече знаеш, че другите не чувстват това, което чувстваш...

Телец

Днес ще говорите повече от обикновено за чувствата си. Формулирате мислите си не много фактически и логично, а по-скоро хуманно. Ако сте недоволни от любовният си живот, потърсете промяната - може би някъде при вас нежната струна да свири не както следва.

Ден изпълнен с емоции, от жизнерадостни и весели, може да се превърнете в разстроени, гневни и агресивни - възход и падение. Вашето благосъстояние ще зависи от това, колко добре се грижите за себе си. Ако се почувствате объркани, обърнете се към семейството си - малко повече внимание ще е от взаимна полза.

... Понякога не знам, какво да мисля... утешаваме това, че все пак мисля…

Близнаци

Може би вие се препъвате в собствената си нелогичност или някой ви обвинява в субективност или деспотично настроение. Не позволявайте на настроението да се развали, това зависи от вас.

Можете да бъдете много топли или много мрачни през този следобед по време на работа, или в семейството. Емоциите диктуват тези часове през този ден - дали е радост или гняв, всичко ще е изписано върху лицето ви. Затова се погрижете за своето благополучие!

Днес, особено през втората половина на деня, може да почувствате за кратък миг, че нямате цялата сила в света. Може би вашият шеф ще ви напомни ваша отминала грешка или ще ви поднесе неприятно съобщение. Не провисвайте глава, това е част от живота - ще го преживеете.

... Сълзите топят леда на душата...

Рак

Възможно е да мислите, че действате доста необосновано или безразсъдно. Днес не изчезват, ще се проявят с цялата си мрачност. Действайки със собствено темпо и може да се насладите на деня. Най-голямото удовлетворение, което получавате, когато използвате вашите собствени ресурси и внимателно приемайте нещата такива, каквито са.

Мислите за лесни пари ще ви съблазнят, оставайки впечатление от благосъстоянието на другите, уви - тези мисли ще бъдат дъщерите на Фата Моргана, нищо повече от илюзии. Този следобед е с „вход свободен“за емоционални проблеми. Възползвайте се от възможността  да бъдете разпоредител – допускайте само вип емоции – оставете останалите негативни да намерят сами изходът.

 ... Сбогом светло минало...и здравей непрогледно бъдеще...

Лъв

Какво най-много бихте искали да правите тази сутрин? Едва ли това, което сте планирали. За няколко часа сте под вътрешно напрежение, което ви кара да реагирате емоционално при най-малката възможност. Дайте си малко почивка.

Дори, ако ви сърбят пръстите днес, е се наложи да ограничите своя темперамент. Нетърпението няма да ви отведе никъде. Най-голямото удовлетворение, което ще получите е своевременната примиримост.

Във всичко, което правите, имате бонус този следобед и през вечерта. Доверието, оптимистичното настроение ще ви помогнат да отърсите от отминалата дневна шлака.

...Едни умират, други се раждат, трети се изживяват...

Дева

Днес вашата енергия се изпарява в празнотата. Ако не сте внимателни, предизвиквате объркване и хаос с действията си. Вашето самочувствие е в стачка. Така че не поставяйте амбициозни цели, а по-скоро помагайте на другите! Ако действате безкористно за другите, можете да действате ефективно.

По-удобният начин не винаги е по-добър. Днес сте склонни да се държите като дете, което се нуждае от подкрепа или поне да се чувствате така. Повече веселост, жизненост и забавление - избягвайте политически новини и криминални хроники! Наслаждавайте се на денят, не го превръщайте в ад!

Казвам, показвам и доказвам! Под това мото вие сте мотивирани за действия, които изискват буден ум. Идеите и изпълненията  са близо един до друг, така че действате леко импулсивно.

... Едва ли има връщане назад по пътят изяден от ненаситните молци...

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега

Везни

Свободолюбието може да ви поднесе изненади, които да ви депресират. Избягвайте включването в разгорещени дискусии. Има вероятност да сте необичайно агресивни, и въпреки това ще надделеете в спорни ситуации посредством здравия си  разум.

Денят предразполага да посрещнете едновременно дългосрочни намерения и текущи нужди. Отложете покупко-продажби с движимо и недвижимо имущество, особено днес.

Твърде много хубаво не е на хубаво! Тази поговорка може да окаже мотото ви през този ден. Анализирайте всяко предложения било в личен, финансов и семеен план!

Може би ще се опитате да излезете извън обичайните си граници, рискувайки да го направите по неподходящ, прекомерен или необмислен начин - включете аптекарски везни и лупа към вашите аксесоари, така ще бъдете удовлетворени и убедителни пред съвестта си.

... Затворени очи за крехкото несъответствие на човешката материя...

Скорпион

Отвръщайте с усмивка! С това мото ще шпорите вълните на ежедневието, радост или гневност, ирония или сарказъм, щастие и уважение - всичко пресрещайте  с усмивка на лице. Ще бъдете необичайно комуникативни и готови на компромис,  търсейки градивни разговори. Вашето приятелско, спокойно настроение ви води към контакт с много хора и може да посредничи между различни мнения или предложения, създавайки  обща основа за реализиране на планове и сделки.

Липсата на знания или информация може да бъде особено депресираща и да допринесе  усещане за малоценност. От една страна, не трябва да се страхувате да придобиете или да допълните липсващите знания, от друга страна, не поставяйте носа си в неща, които не ви засягат пряко.

Днес е удачно да превърнете умът си във ваш верен слуга, натоварвайки го с предизвикателни задачи.

...Прекалената любознателност води до мащабиране на любопитството...

Стрелец

Днес това е особено важно да не се придържате към принципите на другите. Имате естествена способност да възприемате, разбирате и изразявате своите чувства и потребности - поставете тези доспехите и смело напред към ежедневието!

Не се интересувайте много от сухите и посредствени теми - ще бъдете предостатъчно животворни, реалистични и гъвкави за да обръщате внимание на празнодумия и дребнавости.

Очаквайте днес някой да се опита ви ограничи, обещавайки фалшива сигурност - Бъдете бдителни! Ако преодолеете Харчете разумно, без да си играете на емоции, само така ще се измъкнете от злощастни разочарования.

...Липсва половината "аз", защото ми липсва повече от половин живот...

Козирог

Любовта, силата и сексуалността са особено очарователни за вас днес. Бъдете внимателни, прекалената емоционалност да ви отведе на грешното място! Една горещата нощ може да бъде благоприятен изход от натрупаните дневни напрежения, но може и да доведе и до неприятни последствия. Съдбата предупреждава: Днес сте податливи на ревност!

В бизнес преговорите и разговорите в професионалната сфера ще проявите неочаквана за вас опитност. Може да използвате волята си целенасочено, убедете се, че това е правилното решение.

Особено днес е благоприятно да комбинирате, сили, воля и умерени емоции като ги обедините в едно с намеренията си за действия.  Този триумвират ще задейства с голяма вътрешна сигурност и убедителност.

...Да ме прощава Ницше, ама това което не ни убива… са удобните обувки...

Водолей

Днес се очертава получите няколко живи и оцветени часа като подарък. Възползвайте се от тази звездна опция и бъдете активни! Задава се лъч сякаш пробил облаците от проблеми.  проникнал през облаците. „Слънчево време“ да обновите изоставащите дела. Прекарайте този хубав ден с най-скъпия човек в света, партньорството винаги е на преден план.

Във финансов не се очакват обилни валежи - слънцето може да изпепели и най-малките ви необосновани парични  надежди. Насладете се на живота и забравете поне веднъж за ежедневните проблеми!

...Някак с натрапчиви мисли, дамата изпи съдбата си с неподсладено кафе...

Риби

Денят е под мотото - повече дисциплина и упоритата работа. Запретнете ръкави и довършете започнатото. Може би ще искате повече, отколкото заслужавате през този ден. Забравете, това е просто каприз!

 Както е казал мъдреца: „Вътрешната дисциплина означава борба срещу негативните състояния на ума като гняв, омраза и алчност и култивиране на положителни състояния - доброта, съчувствие и толерантност.“

Отделете време да мечтаете! Днес няма граници на въображението ви. И все пак не надценявайте себе си, не прибързвайте, проявете повече самокритичност и премисляйте внимателно своите мечтателни въжделения.

Чувствате се изкушени от реклама, от ваши приятели или колеги, които пазаруват на воля. Трудно ще бъде да се измъкнете от тази съблазън. Избягвайте големи разходи и големи покупки. Удушете портфейла си!

...С вятъра ще те погаля, с първия лъч ще те събудя...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф. Цитатите са от негови публикации.