Овен

Може да почувствате, че връзката ви става все по-студена. Опитайте се да балансирате вашите желания с тези на партньора ви. Проблемите не са толкова отчайващи, просто трябва да поставите романтиката под „карантина“ за известно време и ще обърнете ситуацията във ваша полза.

Днес е времето да съберете мислите си и да се концентрирате. Вероятно нещо ви разсейва и това пречи на работният процес. Не отлагайте повече, вземете се в ръце! Работата не иска молитви, а усърдие. Ако успеете да се събудите от летаргията, всичко ще върви гладко и по вода.

Вероятно ще се наложи да финализирате всички сделки още днес. В противен случай определено ще останете на червено за доста дълъг период от време. Сега е момента вашите инвестиции да получат своята възвръщаемост.

Телец

Проследете на къде са насочени вашите романтични чувства, тъй като те сякаш се отдалечават от партньорът ви. Не се впечатлявайте от романтичните връзки на близки и познати. Извършете необходимата профилактика на любовните ви взаимоотношения. От вашите усилия зависи солидността на връзката ви.

Ще имате неочаквана възможност да се сдобиете с допълнителен доход. Това може да бъде част от текущата ви работа или шанс да придобиете втора работа. Преценете добре възможностите и силите си, ако сте стегнати и обладани от силна енергия, действайте!

Благоприятен период за привличане на пари. Днес ще искате да направите инвестиция, която никога преди не сте опитвали. Може би имате някои свободни парични средства, които искате да вложите. Бъдете така добри да страните от предложения за кредити и заем, това ще ви вкара във финансова „яма“!

Близнаци

Днес ще се почувствате хармонично с партньора си, изключете мобилните телефони и прекарайте времето си заедно, наслаждавайки се на този ден. Въпреки ангажиментите на работно място, нищо няма да ви спре да откраднете няколко минути, за да се чуете с вашата любов. Моменти, които и двамата ще оцените.

Много добри възможности вещаят звездите за този работен ден. Вероятно ще дойдат по пътя ви много скоро. Може с лекота да планирате работните си проекти. Днес не е подходящо да се затрупвате с документация. Време е за нови идеи и поставяне на реализуеми цели. Чудесно начало по пътя към успехът!

Планетите са добре разположени и ще подкрепят вашата решимост за постигнете финансовите ви цели. Сегашният ви финансов статус е на ниво, ала потенциалът ще бъде подсилен, за да увеличите печалбите си в най-близко бъдеще. Използвайте всяка една минута дори за печелене на пари!

Рак

Неочаквани събития спомагат за преодоляване на стари проблеми и най-накрая ще се стабилизират отношенията с партньора ви. Утрото няма да ви се стори безоблачно. Вероятно капризите на вашите близки ще възпрепятстват някои ваши начинания. Опитайте се да включите повече добронамереност и чувства.

Очертава се работните проектите да бъдат успешни. Очаквайте признателност от някои колеги. И все пак бъдете внимателни, вашият „двигател“ работи с пълна пара, и с това темпо едва ли ще се задържите здрави в дългосрочен план.

Подходящ ден за покупно-продажби свързани с движимото и недвижимото имущество. Използвайте всички свои талантливи ресурси за правене на пари. Въпреки това подхождайте предпазливо в харченето на парични средства, денят си има своите подводни рифове, които биха потопили всяко едно небрежно действие.

Лъв

Звездната ви карта отчита тенденция към налагане на вашето мнение във връзката ви. Не прекалявайте! Само примирителната дума отваря сърцето на вашия разочарован партньор. Вероятно партньорът ви ще се яви към вас като магнит през този ден. Усмихнете се!

Вашата енергийна крива нараства рязко и силите ви се връщат. Използвайте това за усърдна работа. Ако смятате, че трябва да действате идеалистично, тогава вие сте на ход. Вашата воля е необуздана и трябва да я използвате, за да се оформите и да разширите условията си на работното място.

Денят се очертава да бъде реактивно променлив във финансовата сфера. Ще се наложи да потърсите златната среда. Проявете бдителност и мъдрост спрямо инвестиции или покупки. Не забравяйте, че да си мъдър е необходим горчивият опит. Така че внимавайте и се наслаждавайте на всичко умерено. Ден за даване, ден за взимане.

Дева

В случай, че усетите нещо притеснително във вашата връзка, трябва да обърнете повече внимание на мечтите си. Те ви показват скритите страни на душата ви. Не показвайте чувство на отчаяние или меланхолия пред партньорите си, вероятно е да ги „заразите“ с апатията си.

Препоръчително е  да отделите достатъчно време за разработване на нови концепции. В противен случай направените замисли за възход в кариерата едва ли ще се реализират. Вашите цели винаги имат приоритет, но все пак отдайте заслуженото към колегите си. Бъдете приятелски настроени към другите. Уверете се, че намирате достатъчно баланс към многото си ангажименти на работното място.

Звездната ви карта отчита, че ще проявите сънливост във финансов план - Бъдете будни! Очакват ви сделки и много труд, за да реализирате повече печалби. Извличайте максимум печалба, търсете и се уговаряйте за отстъпки. Не се колебайте и не позволявайте да бъдете подвластни на негативни мнения. Фокусирайте се върху една цел и я гонете до край.

Везни

Една любовна връзка може да се окаже тежко бреме за вас точно днес. Вероятно спорните ситуации ще ви засипват, но не забравяйте, че партньорството изисква изключително внимание. Някои ваши близки или приятели ще разпалват любовта, други ще се опитат да я потушават. Не се влияйте от чуждото мнение!

Барометърът за настроение на работното място ще отчита високи нива на енергия. Може да си въобразите, че състоянието ви е вяло или се чувствате преуморени, това ще бъде само привидно. Работете активно и не бъдете прекалено безразсъдни, защото появата на външни и вътрешни ограничения, вероятно ще доминират във вашето мислене.  

Акцентирайте върху паричният поток, денят е добър във финансов план. Поставете всичко в движение. Парите са енергия и не търпят да са в покой. Вероятността от загуба на пари е малко вероятна, ала витае и тази опасност във въздуха. Бъдете особено бдителни!

Скорпион

Днес е зареден с положителен заряд, който трябва да се използва конструктивно във връзката ви. Така че, изразете своето освободено мислене. Не позволявайте дори и дума да застане като преграда помежду ви и не дълбайте в миналото. Останете спокойни и следвайте романтичните си чувства.

Денят предразполага към редуване между свиване и разширяване, радост и отговорност, щастие и усърдна работа.  Вероятно ще се почувствате изчерпани или прекалено избухливи, което няма да се отрази благоприятно на работното ви място. Основното предизвикателство през денят е да интегрирате кариерните си задължения в личното си време. Каква е ползата от успеха, ако всичко е работа и няма радост?

Финансовите постъпления може би ще се увеличават  постепенно. Трябва да се овладеят разходите, които могат да нараснат. Вашият приоритет в предстоящите плащания ще даде точната наличност на парите в брой. Трябва да се опитате да възстановите отминалите загуби, времето е благоприятно за една подобна опция.

Стрелец

Може да научите нещо ново за своя любим човек, ако днес обърне внимание на някои дребни детайли. Струва си да се опита, разбира се, ако бъдете така деликатни и не се страхувате да унищожите идеалната любовна картина с някакъв не съвсем подходящ нюанс.

Претоварването ви идва в повече, поемате повече ангажименти от необходимото. Не си въобразявайте, че сте многоръкият Шива, схематизирайте работните си планове приоритетно. Днес може да се окаже, че най-важните сте вие, а останалите  ви колеги ще бъдат просто екстри. Уловете положителните възможности за промяна!

Унесени от вихърът на ежедневието, вие сте забравили себе си.  Сякаш работите за другите, всичко свързано с такси лежи на плещите ви, финансови инжекции за всеки от семейството - до кога! Днес е време да зарадвате себе си, купете си нещо лично за вас, да усетите сладостта от вашите пари.

Козирог

Има вероятност вашият партньор да предизвика спор, при това се очаква да бъде много настоятелен, държейки на неговата гледна точка. Такъв порой от излишни думи на безкрайността ще ви накара да изпитате досада.  Опитайте се да сдържате емоциите си и в краен случай сменете рязко темата. Трудно е да се бори човек с вятърни мелници.

През този ден не е препоръчително да се разсейвате,  докато изпълнявате непосредствените си служебни задължения. Ако се концентрирате изцяло върху работата си, ще ви отнеме сравнително малко време и ще можете да се отпуснете през останалите часове.

Бъдете особено внимателни по отношение на финансите. Запазете контрол над вашите дела и особено над парите ви. Не е препоръчително да влагате средства в неща, които няма да ви донесат дивиденти. Звездите са категорични - преди всичко гледайте вашият интерес!

Водолей

Вашият любим човек със сигурност има любима страст, необвързващо хоби или докосваща привързаност към нещо. Изненадайте го с нещо, което да попълни това негово хоби, или станете съпричастни към тази негова страст. Да направиш някого щастлив съвсем не е сложно.

Вероятно днес ще бъдете погълнати от рутинната си работа. Това ще бъде сериозна пречка да обърнете внимание на внезапно възникнали спешни задачи. Въоръжете се с търпение!

Не залагайте големи надежди през този ден по финансовите въпроси. Звездите са ви подготвили неочаквани изненади. Въпреки това си поставете ясни цели и упорито ги преследвайте, цели - не надежди и мечти. Обърнете особено внимание, когато полагате подписът си върху документи.

Риби

Вероятно вашата половинка да изрече такива слова, от които да се засегнете силно. Не повдигайте обвинение сякаш е извършил престъпление, защото партньорът ви няма за цел да ви нарани. И все пак си направете изводи от всичко чуто.

Опитайте този ден да бъдете по-тихи и от тревата. Има вероятност да ви ангажират с допълнителна неплатена дейност, която ще усложни работните часове. За онези от вас, които си харесват работата, независимо от допълнителните ангажименти, могат спокойно да поемат всякаква отговорност.

Като цяло очаквайте добър финансов ден относно финансите. Някои от вас ще подпишат доходоносна сделка, която ще донесе големи печалби във времето. Препоръчително е да бъдете особено внимателни, ако сключвате бизнес партньорство. Избягвайте да заемате или давате заеми. Хората, които управляват дребен и среден бизнес ще се справят добре.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.