Овен

Днес повечето признаци сочат към едни хармонични и спокойни часове. Време е да реализирате отдавна забавени проекти. Връзката с партньора ви е променлива, може да възникнат отминали конфликти, които да покачат  интензитета на напрежение - но това ще бъде като пролетен дъждец, а не проливни бури. Не очаквайте величествен звън от пари, но може да си позволите покупка, която ще бъде  добра инвестиция за в бъдеще. Вашият атлетичен дух и издръжливост, може да се преборят дори и с най-леката настинка. Ако сте болни, внимавайте с предозирането на медикаменти.

...Не задавай излишни въпроси, за да не получиш излишни отговори...

Телец

Опитайте да бъдете спокойни, защото този ден може да ви изненада с разгорещени словесни борби.  Проявете търпение спрямо партньора, някои несъвместими желания и от двете страни може да предизвикат буря, макар и в „чаша вода“. Евентуално ще ви е трудно да осъзнаете, че не всяка ситуация е предсказуема и контролируема. Повече разум не е излишен. Положете усилия на работното си място, или прекарайте ползотворни мигове с колеги и приятели,  за да оцените възникналите ситуации по един трезвен и обективен начин. Внимавайте с парите, очертават се финансови изненади. Бъдете бдителни, всекидневието и работата изискват да се съобразите с вашата здравна конституция - Вие сте здрави до доказване на противното.

...Не винаги думите съвпадат с факти, както не винаги ласките съвпадат с любовта...

Близнаци

Благодарение на вашата хармонична и отворена харизма, денят се очертава да е спокоен. Очаквайте романтична изненада от партньора си. Може би ще се наслаждавате на красиви моменти и комплименти, които ще бъдат отправени към вас от близки и приятели. Днес не ви очакват големи неприятни перипетии - имате възможност най-накрая да изчистите конфликт или старо неразбирателство. Не позволявайте на парите да излизат от джоба ви с крехки обещания за финансов просперитет, най-добре ги поставете в сейфа на вашето благоразумие. Сложете маратонките, изхвърляйки излишния багаж от проблеми. Тогава ще имате усещането за такъв прилив от енергия, сякаш бихте могли да съборите дървета и да преместите планини. Възползвайте се от вашето усърдие и не забравяйте: „Да кажеш "сбогом" е един от най-болезнените начини да разрешиш проблем. Но понякога е единственият възможен“.

... Колко странни неща минават през главата ни, маркират сърцата и ни карат да се чувстваме специални...

Рак

Денят  ще се характеризира с несигурност и конфронтация. Не се обезсърчавайте, ако не винаги имате правилната концепция за всеки проблем изскочил от  „чекмеджето“.  В личен план очаквайте малки досади, с които трябва да се сблъскате, чувството за сигурност може да ви изневери -  реагирайте спокойно. Бъдете финансово гъвкави,  днес не е ден за обзавеждане - бъдете критични и мислете три пъти преди да отрежете. Здравето ви не е в състояние да се движи в галоп, както е казал Декарт: „Умереността е съюзник на природата и страж на здравето.“ - Слейте се с природата!

… Животът не се случва... животът просто ни отговаря ...

Лъв

Напрежението и сприхавото поведение може да ви лиши от всякакъв опит за дипломация. Всяка липса на такт може да стресира колеги, приятели, партньор и дори семейството като цяло. Лъвското сърце не би следвало да очаква, че всичко се върти около него - съпричастност и сърдечност ще ви доближат до любимите хора. Не се отчайвате от евентуални неуспехи - „Ето, идат мили и любезни щастия, те ще ни напътят“.  Паричният успех не може да дойде по принуда, така че не трябва да се втурвате, преминавайки стени и барикади - не е моментът за харчене, пестете всеки лев, за да не се стигне до там, че само молци да жужат в портфейла ви. Здравето е последното нещо, което трябва да пренебрегнете днес - дайте малко почивка на тялото и спестете от енергията си.

... Смисълът е в погледа ти, не във формата, която изглеждаш...

Дева

В най-баналните ситуации съществуват ненужни недоразумения и конфликти, които дават предпоставка за  дисбаланс - проявете кураж, за да се справите пред евентуалните трудности днес. Освободете се от робството неречено Афект, защото това допълнително ще нагнети с напрежение отношения в личен план. Сега е момента да приложите вашият девиз: „Аз анализирам“. В професионален план, не играйте на сляпо, бъдете търпеливи и действайте стратегически за да постигнете успехи, въпреки чувството, че може да сте изправени пред неприятности. Денят не е  благоприятен за инвестиции и покупки, такива може да ви отведат до задънена улица - отложете ги за следващите дни. Помислете върху словата на Жорж Санд: „Понякога човек забогатява в този ден, в който изгуби всичко“. Стресът, който може би ще изпитате днес, не трябва да бъде причина за летаргия - Бъдете активни!

...Има и такива уникални хора, не казваме нищо, а те разбират всичко... Казват всичко, ала не разбираме нищо...

Везни

Вашето партньорство няма да бъде в синхрон през този ден – не се задълбавайте в дълги и отегчителни  разговори, има вероятност да ударите дъното. Днес е неблагоприятен ден за добър бизнес. Пазете се от рискови парични проекти, защото шансовете ви за успех са изключително ниски. За по-малките покупки се уверете, че не дърпате покривката на масата, която е отрупана с плодовете ви - с парите днес сте уязвими. Червената лампичка на здравето има вероятност да светне тревожно - вземете този знак на сериозно! Приемайте леки храни и почти нищо в късните часове на вечерта.

... И не се чувствай виновен, че правиш това, което е най-добро за теб...

Скорпион

Днес се очертават някои конфликти, които ще ви накарат да се замислите. Някак си постоянно поставяте под въпрос вашите възгледи и се чувствате неразбрани. Това разяжда самочувствието и затруднява връзката с партньорът или семейството. Проконтролирайте грешките си - дори и да не вали се запаси с чадър! В служебен план сте директно в окото на бурята - неблагоприятни обстоятелства, не губете кураж, а по-скоро ги приемете като предизвикателство. Неправилно харчене на пари може да доведе до проблеми днес - затова, ако имате 100, похарчете 25 лева, ако имате 1 000, похарчете двеста и петдесет лева и прочие.

...Казвате, че дългият сън ви помага да изглеждате по-млади. Тогава събудете ме, когато ще изглеждам отново на 25...

Стрелец

Вашето партньорство днес е благословено от съзвездието. Това ще укрепи връзката ви. Отношенията ви с кръга от приятели ще се засилят. Лесно ще поддържате контакт с колегите си и вероятно ще печелите доверието от своите бизнес партньори. Денят в работен план е много хармоничен, а обичайните битки с конкуренцията евентуално ще отпадат. Вашият знак вещае пари, които ще се явят като дихателен апарат за свежи и нови идеи за покупки. Физически, може би ще се почувствате много годни и енергични.

...Ако името ми е непристойно за вас, просто си сменете фамилията...

Козирог

Денят предразполага към много добри импулси за вашето партньорство. Във всеки случай, може да очаквате приятни преживявания заедно и денят със сигурност ще бъде запомнен за дълго време. Вашите приоритети са по-ясни от всякога, поради което можете да направите много за професионалната си изява. От финансова гледна точка, вашият знак вероятно ще работи благоприятно. Тялото и умът са в най-висша си форма днес, ще сте изпълнени със сила. Ако пропилеете този дар неразумно, бихте могли да си навлечете проблеми. Влезте в кондиция относно здравословното си състояние, ако е необходимо почивайте повече, наложете малко здравословна дисциплина - ще имате определено полза от това.

…Без неосъзнатите си грешки щях да съм просто като една мисъл корабокрушенец…

Водолей

Можете да бъдете уверени, че вашият партньор няма да ви „нападне“ в гръб. Това внася допълнителна сигурност и затова си заслужава да отпуснете повече кредит на доверие. Ясните решения ще ви покажат, онези слепи петна, за които никога не бихте се досетили. Това ще помогне да разберете по-добре силните и слабите си страни. Днес предстои повратна точка, с която би следвало да де съобразите - не отлагате. Въпреки това, запазете разумът си хладен, следете потокът на парите ви под строг контрол и останете смирени - в противен случай бихте могли да предизвикате завист. С една кратка разходка  можете да съберете необходимата сила за реализация на мечти и проекти.

…От двете страни на благочестивия път, дебнат злоба и завист…

Риби

Днес вероятно отношенията с партньор и приятели ще вървят гладко. Ще плувате в свои води. Може да очаквате бликащи фонтани на радост от семейството спрямо вас и затова трябва да им отделите повече време. И какво може да бъде по-хубаво от това,  да се окажете в общение с любимите хора. Имате ли някакви пари, които бихте искали да реинвестирате? Днес можете спокойно да се справите с това, защото сте под щедростта  на съзвездието. Шансът витае във въздуха, чака само да бъде забелязан от вас - отворете широко прозорците на своята интуиция и ще го откриете.

…Никога не стойте там, където не се чувствате като цъфтящи…

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.