Овен

Днес може да почувствате тревожност, която да ви завладее, това ще ви направи доста разярени и ще сте ядосани, дори и от най-дребните битови проблеми. Бихте искали да споделите някои моменти с вашите близки, но те не са възприемчиви към вашите очаквания. Вие отказвате да бъдете отворени и не приемате никакви промени в навиците си, за да печелите. Останалите ще се справят много добре без вас и упорството ви няма да помогне. Помислете върху това. Вие имате доверие във вашите професионални качества, но адаптацията ви в нов екип или смяна на офиса ще ви дестабилизира малко. Дискомфортът ще бъде кратък, бързо ще се съвземете. Вашата отзивчивост може да доведе до там, че да бъдете използвани, така че намерете баланса във вашите думи, за да избегнете тази тенденция. В добра форма сте, но трябва да се движите, внимавайте да не поемете ненужни рискове.

... Миналото е връзка, която стиска сърцето на ума. И за да премахне вехтата енергия, трябва да се изправи срещу настоящето...

Телец

Потърсете по-трезв подход днес и се опитайте да ограничите емоциите. Така ще постигнете по-добър напредък. Няколко хубави часа с любим  човек ще ви бъдат от голяма полза. За съжаление шансовете за повече пари са малки. И най-малкият проблем поражда мрачно настроение. Така че отделете повече време за разбирането на вашите чувства, отколкото за хармонично общуване. Ожесточеното мислене на другите спрямо вас може да се окаже и забавно. От друга страна, вие също лесно се дразните. Ще мине малко време, докато не възникне ожесточен спор. Бъдете внимателни и игнорирайте всяка войнствена проява.

... Имам мисли, които водят неравна битка помежду си...

Близнаци

Днес вашият ум ще работи с пълна пара и можете да мислите дори в трудни ситуации изненадващо лесно. Натоварвате се твърде много, затова отпуснете юздите. Ако незавършените задължения в ежедневието ви са притискащи или хората ви критикуват, си струва да се запитате,  дали имате достатъчно отговорности в живота си и дали не обръщате прекалено много внимание на излишни дребнавости. През този ден ще ви се наложи да се съобразявате със социалните норми повече от обикновено и няма да имате възможност да покажете вашата индивидуалност. Точно това ще създаде предпоставка за спънки при финансите. Вероятно ще искате да избегнете разговорите, които могат да внесат яснота. Вие предпочитате да помечтаете малко, вместо да се грижите за ежедневните си задължения. За да избегнете недоразуменията, трябва да се стремите към ясно формулирана теза по важните въпроси. Уверете се, че сте правилно разбрани.

... Мисля, че имам почти всичко необходимо...

Рак

Сега сте особено добри в решаването на проблеми, мислете адекватно и търсите решения в личен план. Ако искате да убедите другите в една ваша идея, тогава сте на прав път,  ще се справите сравнително добре с тази задача. Въпреки това, възниква предпоставка, която може да създаде пречки в общуването като цяло. Впрегнете конят пред каруцата, а не обратно. Едва ли нещо може да ви спре днес. Имате добри перспективи да постигнете това, което искате. Само не трябва да преувеличавате. Днес сте твърде убедителни, така че едва ли ще срещнете съпротива. Но не забравяйте, вашите действия могат да имат последствия, ако не днес, то поне в близко бъдеще. В момента виждате само паричните ползи, обърнете внимание и на обратната страна на монетата. Днес се чувствате особено неудобно в недобронамерена среда. Ще реагирате мълчаливо и затворено. Освободете се от това доколкото е възможно и си осигурете приятна атмосфера.

... Когато плетем Любов не използваме възли от сълзи...

Лъв

Днес силно ще се идентифицирате със собствените си изявления. Направете усилие преди всичко да слушате. Когато застанете зад това, което казвате с цялата си личност, ще срещате разбиране от почти всички. Сухата аргументация предизвиква кавги! Верни и трезви ще срещнете любимия си човек и ще създадете, чрез своята буйна топлина солидна основа в отношенията ви. Всяка стабилност, дори извън отношенията  може да бъде красива. Не очаквайте прилив на пари, все още това е в сферата на миражите. Вие се нуждаете от хора около вас, колкото повече, толкова по-хубаво. Ако трябва да работите сами за себе си, няма да се чувствате доволни. В екип всичко работи по-добре.

...Често следва да отворим портите за заключените истини...

Дева

Ще говорите повече от обикновени, ръководени от чувствата си. Чрез разговора ще намерите лесен път към проблемите на другите. Формулирате мислите си не много фактически и логично, а по-хуманно. Днес всичко ново е особено привлекателно за вас и сте отворени за подходящи срещи с противоположния пол. През този ден вие вероятно сте готови и да се разнежите. Може би дори и едно пасивно настроение спрямо вас ще ви накара да се насладите на деня заедно с любим човек. Чувствате се живи, дори и весели, може би. Вие ще бъдете спонтанни, изпълни с живот и много емоционални. Но не забравяйте, че дори през слънчевият ден възникват бури. Бъдете бдителни, защото може да сте доста разстроени и готови да превърнете настроението в гняв и агресия. Но както гласи поговорката: Всяко зло е за добро, затова бъдете усмихнати.

... Един приятел е най-ценното нещо, което можеш да имаш, и най-доброто, което можеш да бъдеш...

Везни

Действате днес така, че да се чувствате добре. Имате пълни права и правомощия дадени ви за това от звездите. Не се оставяйте да ви погълнат неприятностите. Вашият бистър ум е като капитан на кораб в бурно море. Денят предразполага за размисъл и уточняване на бизнес планове, работни задачи и разясняване на позициите в личен план. Късметът може да се появи, превърнете го във верен слуга. Може би е време да предизвикате шанса чрез лотариен билет. Струва си да опитате. Усетът днес ще ви следва навсякъде. Можете да персонализирате разговорите, като говорите за вашите желания и чувства и отговаряте на тревогите на другите.

...Ти си моето алиби за да кажа "Не мога да го направя"...

Скорпион

Днес вашето мислене се характеризира повече с топлина, отколкото с хладна обективност. Чудесна възможност за водене на лични разговори. Не само вие, но и вашите близки днес са особено приятелски настроени. Една хубава дума ще ви помогне, ако приемете, че е честна, разбира се. Никой не е особено обичан, когато спори, съществува опасност да заглъхнете сред бурни дебати, вместо да ги разсеете. Лесно забравяте последствията, не бихте могли да компенсирате хвърлените напразно нерви с думите: Клин, клин избива! За всяко нещо си има време под небето, така че се успокойте малко.

... Ужасно е да се чувстваш толкова силно, че да не чувстваш нищо...

Стрелец

Имате добър шанс, ако се ангажирате с благополучието си днес. Във въпроси, които ви харесват лично, вие сте активни, не е необходимо да афиширате това. Изразявайте нуждите си и своя емоционален свят не с думи, а с действие. По отношение на партньорството и сексуалността, вие искате да направите това, което искате сега и само сега. Ако вашите спонтанни импулси не са съвместими с опасенията на партньора, конфликтите неизбежно възникват. Ще се реагира с недоволство на напрежението в отношенията. Приемете вашите слабости и сериозно работете върху тяхното туширане, така че да можете да опознаете себе си още по-добре. Бъдете внимателни днес, докато се опитвате да играете на - тука има, тука нема, късмета може да ви подмине.

Истината: ... Една дума, която може да съдържа безброй думи, се нарича Мълчание...

Козирог

Имате способността да насочите енергията си директно към определена цел и да работите усилено с дисциплина и постоянство. Дори и да не ви харесва днес, не е причина за безпокойство. Подарете си почивка! Утре ще бъдете отново по-устойчиви. Ако сте в обсега на напрежението между работа и семейство, потърсете алтернатива въпреки липсата на среден път. Може би работата изисква необичайно силна търпимост,  проявете я до последният детайл. Има много неща, които се случват в личния ви живот, за които е трудно да се настаните извън работното време. Не се колебайте между въпроси и отговори, смело изразявайте собственото си мнение. Формулирайте съжденията си и ще бъдете изслушани с охота. Няма да имате лукса да убедите никого с чужди идеи, нали знаете: От нашето по-хубаво няма.

... Едно е Достатъчно и това означава Всичко...

Водолей

Любовта може да бъде рай и ад. Поне за това би трябвало да се досетите именно днес. С повишена готовност може да се ангажирате с други хора, това е чудесна възможност да се почувствате над ограничеността. Днес ежедневната ви среда е светла и приятелска. Ще излъчвате много чар и любезност. Положителната ви нагласа ще детронира отчаянието. Поддържайте професионални контакти! Така че грабвайте мобилните и с едно бързо телефонно обаждане и подходящи думи може да си осигурите добри финансови оферти. Обмяната на идеи, без значение с кого и с какво е особено важна за вас днес. Сега можете да кажете на партньорите си неща, за които преди не сте намирали точните думи и моменти. Разговорите с колеги, надзорници, подчинени или бизнес партньори са приятни благодарение на желанието ви за компромиси.

... Всяка прекалена почивка е небето в което се губя...

Риби

Това е денят за действие и вземане на важни решения, и ако не се вземете в ръце да работите активно, може да очаквате раздразнение. Ако пък използвате правомощията си директно и ефективно, добрият резултат няма да липсва. Склонни сте да използвате вашите лакти за да си проправяте път, ала това е твърде посредствено за вас, можете и имате антураж от множество думи, които са в състояние да пробият дори и айсберг. Една приятелска дума прави чудеса. Можете лесно да прегърнете ближния си, защото днес имате специално дипломатическо умение. Вземете чувствата си на сериозно! Този ден може би ще реагирате особено емоционално на атаките. Твърде лесно и близо допускате до себе си нежеланите хора, така ще предизвиквате бурни конфронтации. Бъдете особено предпазливи.  Малко спорт и спа процедури ще понижат напрежението.

...Застани над нещата, от които не си доволен...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричният анализатор Красимир Куртев - Алеф.