Овен

Сега е най-благоприятното време за въвеждане на нещо различно и ново в сексуалният ви живот. Експериментирайте и двамата ще успеете да реализирате най-смелите си мечти. Удоволствие започващо с вълнуваща интрига.

Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални реакции, ако клиентът се държи твърде капризно.

Този ден не е подходящ за подписване на документи, договори, сделки и прочие. По-добре отложете преговорите, за да се избегнат евентуалните загуби.

Числа на късмета:  7, 13, 3, 39 и 28

Телец

Днес звездите препоръчват, заедно с вашия партньор да обърнете внимание на роднини и близки приятели.  Подпомагането ще укрепи още по силно връзката ви и ще ви съдейства да разберете вашата житейска мисия.

Вероятно ще почувствате липса на енергия на работното си място. Опитайте се да не бъдете нервни, когато работите и не влизайте в конфликт с колегите си - рискувате да загубите още повече енергия. Погрижете се за силата си и използвайте енергията си равномерно - без излишни натоварвания.

Звездите препоръчват да избягвате всякакъв вид за придобиване на пари, чрез каквито и да е било хазартни игри. Бъдете прагматични!

Числа на късмета: 58, 78, 62, 42 и 17

Близнаци

Днес планетите ви насърчават  да обърнете особено внимание на вашите фантазии и мечти. С вашият усет и добър подход, вероятно ще предизвикате страхотен романтичен сценарий, особено в интимните ви отношения.

Възможно е да почувствате известни притеснения в работната организираност. Не очаквайте да се стигне до хаос, ще се стабилизирате от добра новина, която ще внесе необходимият порядък.

Денят е подходящ за сделки. Може да активирате отминали планове за покупки или инвестиции, бъдете разумни и търсете максимални бонуси или отстъпки.

Числа на късмета: 4, 51, 53, 24 и 19

Рак

Днес някои от вас ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство. Вероятно ще се наложи да прецените  дали трябва да продължите да спасявате връзката си или е по-добре да се прекъснете романтичната връзка. Не избързвайте с решенията, имате доста часове да обмислите обстойно сериозността на предизвикателството.

Може да срещнете технически трудности на работното си място. Например, може да бъде компютърна неизправност или да се счупи офис оборудване, прекъсване на интернет връзката или проблеми с електрозахранване. В резултат на това едва ли ще можете да завършите изцяло планираната си работа.

Има вероятност някой да ви примами с доходоносни предложения. Тези изкушения ще доведат само до финансови загуби. Помислете за всички плюсове и минуси преди да инвестирате или да сключите сделката.

Числа на късмета: 7, 17, 31, 90 и 39

Лъв

Звездите вещаят, че вашата „мистичност“ и непредсказуемост сериозно ще заинтригуват любимия ви човек. За да привлечете вниманието на партньорът ви, вероятно ще сте готови да стигнете до всяка фантазираща „лудост“. Готови ли сте за една романтична еуфория?

Предстоящите бизнес срещи могат внезапно да се провалят поради причини, които са извън контролът на вашите усилия. Ако се обърнат към вас с предложение за сътрудничество, не се съгласявайте веднага - необходимо ви е време за размисъл. Не давайте щедри обещания и не вярвайте на всяка дума през денят.

Днес няма да се справяте добре във финансовия сектор, затова бъдете внимателни, за да не понесете загуби. Някои хора ще се опитат да ви подведат. Бъдете скептично настроени към съветите, които ви дават. Някои от тях може да ви излъжат, преследвайки само собствените си интереси.

Числа на късмета: 14, 32, 77, 78 или 50

Дева

Препоръчително е да приемете всяка трудност като предоставена възможност. Вероятно ще изпитате затруднения свързани в личните ви отношения. Бъдете така разумни да активирате цялата си енергия, за да изгладите възникналите проблеми днес.

Очаквайте временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат паника през целият работен ден.  Бъдете балансирани, каквото и да се случи, ще премине.

Звездите ви съветват да не харчите пари за големи покупки. Може би сте склонни да подходите към избора на стоки не от гледна точка на трезво изчисление, а от емоционална оценка, която може да ви подведе. В резултат на това най-вероятно ще си купите стоки с ниско качество или това, от което не се нуждаете.

Числа на късмета: 30, 70, 87, 88 и 61

Везни

Някои от вас ще бъдат подведени, макар и неволно от партньорите си. Каквато е ситуация да възникне, не отвръщайте със жаждата за отмъщение. Въоръжете се с търпение, докато нещата се изяснят.

На работното  си място вероятно ще бъдете изправени пред предизвикателна ситуация. Отношенията между вас и колегите ви ще претърпят известни трусове. Помислете за възможни компромиси, за да избегнете евентуални конфликти.

Бъдете в пълна концентрация относно финансите си. Може по невнимание да претърпите неочаквани загуби. Също така, обърнете внимание на разходите и не забравяйте, че идва време да се плащат сметки.

Числа на късмета: 53, 54, 71, 13 или 28

Скорпион

За да получите подкрепа от съдбата, трябва да подходите с умереност към вашата любовна половинка. Тогава бъдете готови да получите много приятна изненада. Звездите насърчават самотните да действат бързо и решително днес.

Този ден се очертава да бъде труден в работен план. Изпълнявайки своите ангажименти в текущата си работа, ще се сблъскате с „повреди“ и несъответствия от различно естество. Вероятно ще бъдете натоварени или назначени да изпълнявате необичайни за вас задължения и това може да е предпоставка за перипетии на работното място.

Има вероятност от катаклизми във финансов план, това може да бъде наистина драматизиращо, бъдете бдителни, защото може да претърпите загуби.

Числа на късмета: 11, 16, 65, 38 и 69

Стрелец

Днес трябва да сте особено чувствителни към всички желания и настроения на любимият човек. Опитайте се да предугадите променливите събитията, които могат да предизвикат признание от страна на страстта.

Звездите предупреждават да не се захващате с дела, за които нямате необходимата компетенция, опитност и знание. Опитайте се да се съсредоточите върху текущите дела според възможностите си.

Вашите финансови дела ще бъдат променливи днес. Зад всеки храст, може да изскочи заека, а може и да ви се изплъзне. Използвайте „хищно“ всяка възможност за печалба. Ала не е време за заеми.

Числа на късмета: 66, 61, 76, 86 и 16

Козирог

Някои от вас през този ден, може би ще имат желание да разнообразят връзката си с повече съчувствие. И въпреки това се съобразете с препоръките на звездите, а именно, че днес не е най-благоприятното време за това. Ако сте самотни, бъдете по-спонтанни в общуването с противоположния пол.

Днес условията за труд на работното място може да не се променят към по-добро. Ако няма спешна нужда, тогава се въздържайте от изготвянето на финансови и статистически отчети и доклади.

Бъдете особено внимателни по отношение на финансите. Запазете контрол над дела си и особено над пари си. Не е препоръчително да влагате средства за неща, които няма да ви донесат удоволствие и преди всичко полезно действие.

Числа на късмета: 19, 49, 90, 65 и 83

Водолей

Звездите ви съветват да проявите предпазливост и здрав разум. Възможна е ситуация във връзката ви, която да изглежда двусмислена, поради което ще бъдете завладени от илюзии.

Може би, днес ще бъдете по-ефективни в работата си. Не отлагайте нищо и не отказвайте подкрепата от колеги. Работата в екип ще допринесе работният ден да премине гладко.

Онези от вас, които се занимават с координация и бизнес контакти да проявят далновидност. Цената на обещания и думи е изключително ниска, така че не е необходимо да се разчита на надеждност в бизнес партньорството. Също така, този ден е неблагоприятен за сключването на търговски сделки и пътувания.

Числа на късмета: 52, 46, 85, 27 и 3

Риби

Астрологичните планетарни разпределения ще имат много силно влияние за вас през този ден. Това предразполага към обсъждане на неотложни проблеми и успешно да се търсят компромиси във връзката ви. Днес е най-подходящото време за това.

Забравете за работа, отново ви предстои един скучен ден. Знаете кой от колегите ви, какво ще каже, сякаш изпадате в дежавю. Не обръщайте внимание, вършете си работните ангажименти, все едно сте „глухи“. Работата, която вършите сега е доста нефокусирана или раздразнителна за вас.

Основният проблем през този ден ще бъде затруднението ви при балансиране на бюджета. Разходите ви могат драстично да надхвърлят доходите ви. Причината не е наличието на малко парични средства, а това, че финансовите ви апетити за харчене могат да нараснат до неразумни стойности. Ограничете излишните разходи до максимум, за да имате необходимата финансова сигурност.

Числа на късмета: 8, 21, 88, 78 и 18

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.