Овен

Осъзнаване на любовта: Като промените вашите възприятия за себе си, днес ще задействате бъдещите си мечти. Може би, днес ще идентифицирате всички ограничаващи вярвания, които може да имате за себе си и вашите способности.

Вибрациите през този ден: Предстои ви период на материална сигурност и благополучие; Семеен живот и домашен уют; Очаквайте цикъл на постигнато равновесие между материалното и духовното начало; Установеност на положението или ситуацията; Възможности за изобилие във вид на придобивки от наследство, печалба, игри; В делови план ще се ориентирате към ефикасни и практически резултати, водени от стремежа към осъществяване на своите цели и интереси; Очаквайте обществени и делови начинания и ангажименти;

Съвети от звездите: Проявявайте повече твърдост в преследването на целите, но временно се подчинете или отстъпете, ако е необходимо. Споделете щастието си с други хора, ако искате по-дълго време да му се радвате.

Възможни неприятности:  Знак, че в момента се нуждаете не от безпрекословна твърдост, а от компромис и отстъпчивост. Сблъсъци, раздори, бездействие, апатия, болки в ставите.

Телец

Осъзнаване на любовта: Днес, преследвайки източника на вашия копнеж, можете да го въведете в живота си. След като направите дългосрочни планове и ги изпълвате с желание и надежда, имате всички парчета от пъзела в ръцете си.

Вибрациите през този ден: Предстоят трансформации, добри промени и награда за усилията; Преобразуване и ново начало. Значима победа, успех в проект или начинание; Безопасност, напредък, процъфтяване, нови възможности; Взаимосвързаност на събития, фактори, ситуации; Изясняване, просветление, научаване на съкровена истина или тайна; Самоосъзнаване и излизане от рутината; Посвещаване (инициация) в нещо; Духовна или мистична насоченост на целите и интересите; 

Съвети от звездите: Вървете уверено напред и открийте своята истинска мисия в живота. Идва момент, който ако разпознаете и използвате навреме може завинаги да промени вашия живот.

Възможни неприятности: Невъздържаност, склонност към агресия, изнервеност,  главоболие, стоматологични проблеми.   

Близнаци

Осъзнаване на любовта: Може да откриете, че способността ви да облъчите другите с любов се увеличава чрез нежния ви жест.

Вибрациите през този ден: Загатват за успешен завършек, осъществени цели, стремежи и задоволено честолюбие; Трудът  и усилията ви ще бъдат възнаградени, като увеличите и благосъстоянието си; Предстои етап на кулминация, както и период на напредък и повече късмет; Перспектива за обновление, ново начало, нови взаимоотношения, споделена, любов; Приходи, печалба, притежание, придобиване на движим или недвижим имот;

Съвети от звездите: Радвайте се на своя успех и пазете постигнатото. Все пак не забравяйте да го споделите с някого и да оцените истинската стойност на нещата.

Възможни неприятности: Може в най-скоро време да предстои кризисен  период, през който ще е невъзможно да промените събитията. Не се поддавайте на временни или съмнителни предложения, фактори,  изкушения.

Рак

Осъзнаване на любовта: Денят може да ви помогне да излезете изцяло от емоционално нездравите взаимоотношения и да ви подготви за привличане на здрави нови взаимоотношения в живота ви.Също така да ви научи, кога да останете и кога да напуснете.

Вибрациите през този ден: Вещаят, че ви предстои етап на приключване или завършване на работа, проект, начинание; Перспектива за навлизане в различен етап на развитие. Ще постигнете или реализирате определена цел;  Очаквайте благоприятен изход и успешна развръзка на ситуация; Ще разполагате с необходимите сила и енергия да продължите напред; Предстои период на единство, приемственост, обновяване и надежди за бъдещето; Създаване на нещо значимо; Зачеване, бременност, раждане,  зараждане на нещо ново, очакване;  

Съвети от звездите: Бъдете уверени в себе си и насочете поглед към предстоящите нови възможности за реализация. Успехът е пред вас, но не бъдете твърде нетърпеливи или самоуверени.

Възможни неприятности: Загуба на вещ и пари, измама с документи, проблеми с пътна полиция, кръвна захар, жлъчка.

Лъв

Осъзнаване на любовта: Романтичният напредък в отношенията се дължи на това, че вие отхвърляте текущия конфликт. Насладете се на разговорите ви и ще ви очаква удовлетворение, което ще ви донесе вълнуващи и нови интелектуални висоти днес.

Вибрациите през този ден: Очакват ви повече движение и развитие на ситуации, фактори, събития; Реализиране на цели и възможности; Постигане на равновесие и неговото поддържане. Прояви на гъвкавост, интуиция и приспособимост; Преходни фактори и състояния; Еволюция на приливи и отливи; Привързаност/приоритет  към дом, семейство, приятели, работа. Отдаденост на чувства, любов, семейство; Задоволяване на емоционални потребности; Стремеж към равновесие, уют и комфорт;

Съвети от звездите: Бъдете по-адаптивни и приспособими при осъществяване на своите способности и възможности. Ще постигнете успех чрез контакта с това, което опита и шестото чувство ви подсказват да предприемете.

Възможни неприятности: Опасност от претоварване, надценяване, надхвърляне на собствените сили и възможности. 

Дева

Осъзнаване на любовта: Може да ви е трудно да се откажете от мечтателният свят. Любимият човек може да не разбере или да оцени причините, поради които искате да избягате на безопасно място - далеч от обикновените стереотипи. Потопете се във фантазиите си.

Вибрациите през този ден: Предстоят ви ситуации на преодоляване на слабости и/или ограничения; Ще действате в конкурентни условия и ще трябва да докажете своите качества и способности; Ще обедините силите си с някого, ще действате съвместно и целенасочено; Ще имате възможност да  изявите своята индивидуалност и мотивация за нещо; Ще контролирате събитията чрез усет, разбиране, мотивация и самопознание; Очакват ви добри семейни отношения и условия за  заздравяване на семейството или на интимната връзка (в случай на криза);

Съвети от звездите:  Проявявайте умереност и разчитайте повече на своята интуиция и интелект. Бъдете трезвомислещи, толерантни и скромни във всичко - само така успешно ще постигнете целта си за промяна.      

Възможни неприятности: Загуба на време, неприятни новини, срещи с неприятни хора, конфликти, стари болежки, проблеми с кръстът.

Везни

Осъзнаване на любовта: Преди да подбудите трансформационна дискусия със своя любим или потенциален партньор, бъдете наясно, какво всъщност желаете да постигнете.

Вибрациите през този ден:  Предстои етап на постепенно развитие и устойчив прогрес; Очакват ви промени на различни нива. Ще успеете да откриете верния път;  Ще постигнете конкретна цел и ще израснете  в собствените си очи и/или  в очите на другите; Въпроси, фактори, ситуации, свързани с договор, сътрудничество, партньорство или съдружие; Движение напред и/или в нова посока; Нов начин на живот, ново място или нова работа; Брак, семейство, съвместно съжителство; Изобилие, благополучие, постигнато равновесие;

Съвети от звездите:  Подгответе се за прогресивна реализация и промени в личния и деловия живот. Проявявайте повече приспособимост, възприемчивост и умение за общуване. Докажете своята уравновесеност, лоялност и толерантност към близки, приятели, колеги.  

Възможни неприятности: Притеснения, съкращение, фалит, депресивни състояния, проблеми свързани с психиката.

Скорпион

Осъзнаване на любовта:  Често, когато даваме подкрепа или насърчение на любимите хора, правим това, защото очакваме да получим нещо в замяна, което може да ни направи мъченици вместо помощници. Даването е тайнство към безусловната любов.

Вибрациите през този ден:  Преодоляване на криза или проблем и отпадане на ограничения. Начало на възраждане и обновление.  Приоритет на дом, семейство, приятелство, партньорство, близки взаимоотношения. Въпроси, свързани с брак, бременност, раждане, майчинство,  възпитание. Период на растеж, израстване и грижи за близките. Посвещаване в нещо или на някого. Щедрост, всеотдайност, нов живот. Време на благополучие, сигурност, закрила или протекция.  Ситуации, свързани с проява на повече издръжливост.  

Съвети от звездите:  Запазете своята енергия и не се отказвайте от целта си. Проявете повече разбиране и се постарайте да изчистите неяснотите или недоразуменията, в случай на такива.   

Възможни неприятности: Вътрешни или външни прегради, трудности, противоречия - настоящи или предстоящи. Не забравяйте, че освен външните фактори и събития, причина за неуспехите вероятно се крие и в характера ви и/или прояви на егоизъм.

Стрелец

Осъзнаване на любовта: Напредъкът в романтичната връзка може да изисква да идентифицирате не само евентуалните проблеми, а повече яснота в стремежите за бъдещето.

Вибрациите през този ден:  Целенасочена упоритост, високи цели, настойчивост и поемане на отговорност; Ще постигнете конкретен успех или напредък в начинанията; Ще направите добър избор или правилно ще оцените нещо; Ще останете верни на идеите и принципите си; Ще имате достатъчно сила, воля, енергия и решителност, за да постигнете целите си;  Ще се наложите в определена област или ситуация;          

Съвети от звездите: Склонни сте да действате безкомпромисно, но проявявайте повече търпение, честност и лоялност към хората, които ви подкрепят. Използвайте своите предимства, преодолейте слабостите и с конкретни действия докажете волята и способностите си.      

Възможни неприятности:  Проблем, свързан с несвоевременни/необмислени действия или решения. Те  водят до разпиляване на жизнената ви енергия. Всъщност, знаете ли какви са истинските ви стремежи и намерения?                

Козирог

Осъзнаване на любовта: Силните желания могат да попречат на способността ви да разсъждавате днес, като ви принуждават да се отклоните от умереността, за да прегърнете желанието си. Малките лакомства са склонни да потушават дори и най-дръзкия апетит, защото желанието ни за определени индулгенции е по-често свързано с качеството, отколкото с количеството.

Вибрациите през този ден: Вещаят награда за усилията, общо удовлетворение и победа над конкуренти или врагове; Очакват ви благополучие и пълнота;  Активност, енергия, движение и отдаденост на работа или цел; Предстои ви да откриете, да изясните или осъзнаете нещо значимо за вас; Процес на индивидуализация и общо просветление; Стремеж към познание и реализация; Въпроси, свързани с успешно лечение, оздравяване или възстановителен процес след тежък период; Засилено лично излъчване и пораждане на доверие;  Яснота в ситуациите и взаимоотношенията;

Съвети от звездите:  Възползвайте се от своята сила и насочете енергията си към нови открития и реализация в нови области. Вникнете в истинския смисъл на нещата и проявете своята прозорливост.

Възможни неприятности: Неразбирателство в семейството или с партньорът, счупване или загуба на ценен предмет, проблеми с мобилни или компютърни устройства, възможно е да забравите лична карта или чанта пълна с покупки, болки или шум в ушите.

Водолей

Осъзнаване на любовта: Въпросите на сърцето са непроницаеми и ако чувствате, че партньора ви привлича, не питайте защо, а просто се придвижвайте плавно по течението на предоставеният ви шанс. Вероятно ще бъдете изненадани от това, което ще се случи.

Вибрациите през този ден:  Очакват ви нови възможности, грижи, приемственост, ръководство и съзидателни идеи; Не изключвайте вероятността от сблъсъци с предизвикателства и неблагоприятни въздействия; Ще се наложи да изявите своята скрита сила, вътрешна енергия и издръжливост; Ще се радвате на обща защитеност и протекция; Те ще ви помогнат да преодолеете външната недобронамереност и/или вредни влияния; Очаквайте време на грижи и приемственост в действията, на организация/ръководство на материални стойности или на работен екип;  Делова активност, оригинални идеи, гъвкавост и приспособимост;

Съвети от звездите: Не забравяйте, че предвидливостта, своевременните действия и доброто поведение са най-добрата гаранция за вашето самосъхраняване.

Възможни неприятности: Проблеми със здравето, влошаване на контактите с околните, неприятности на работното място.

Риби

Осъзнаване на любовта: Чувствителността ви към любимите около вас може да ви помогне да интуирате чувствата, основани на шестото ви чувство, вместо на физическите ви сетива. Въпреки че винаги е добра идея да се каже на тези, които обичаме, че се грижим дълбоко за тях, те без съмнение вече осъзнават дълбочината на чувствата, които ви вдъхновяват да поемете активна роля в техния живот.

Вибрациите през този ден: Предвещават нов етап на развитие, свързан с нови фактори, възможности и условия; Добре е в действията ви да има приемственост и последователност; Предстои ви период на повишена енергия, предприемчивост и личностна реализация; Ще направите откритие и ще станете участник в процес на трансформация и промяна; Изява на лични умения, лидерски способности, управление на хора и/или ресурси;      

Съвети от звездите: Действайте с постоянство и непоколебимост. Бъдете по-настойчиви, търпеливи и издръжливи. В изпитанията докажете своята воля, целенасоченост и предвидливост, преодолявайки съмненията си. Освободете своите вътрешни сили и енергия.  

Възможни неприятности: Преяждане, опасен флирт, ревност, загуба на лични документи или пари, проблеми с бъбреците, болки в долните крайници.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.