Месецът на виното е любовта е вече тук! За да разберете какво ще поднесе първият ден от новия месец на всяка зодия, прочетете прогнозата на астролога Руслан Борисов - Азарей, специално изработен за читателите на Trafficnews.bg.

ОВЕН

Започнете месеца с усмивка в подготовка за идващия уикенд. Професията ви вълнува и правите планове за кариерно развитие. Приятелите ще ви насърчават.

ТЕЛЕЦ

Има вероятност да сключите успешен договор за повишение. Ще планирате служебна командировка. Амбициите ви мотивират да действате, но тайно.

БЛИЗНАЦИ

Обмисляте идеи за обучение или преквалификация, което ще подкрепи бъдещо израстване в служебната йерархия. Помощ от приятел. Очаквайте кореспонденция с чужденци.

РАК

Ще се вълнувате от своите партньорства в семейството или бизнеса. Успешно може да сключите договор за кредит. Планирате промяна в структурата на професионалните ви взаимоотношения.

ЛЪВ

Работата ще ви носи най-много вълнения. Трудностите ви мотивират и амбицират. С приятели ще обсъждате нови партньорства. Ще се отличите със своите иновативни идеи.

ДЕВА

По време на служебно пътуване ще усетите любовни трепети. Постиженията на децата ви вълнуват. Проектите в служебен план се реализират с помощта на приятелски настроен колега.

ВЕЗНИ

В главата ви се въртят идеи за ремонт на дома. Копнеете  да стане по-уютен и да каните по-често своите приятели. Търсите екстравагантна визия и по-добър комфорт.

СКОРПИОН

Предстои ви да сключите договор свързан с професията ви. Ще бъдете ангажиран с важна  бизнес кореспонденция. Среща с приятели ще ви разведри. Ще попаднете в среда, където се дискутират нови идеи за развитие и просперитет на родината.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви вълнуват парични въпроси. Обмисляте дали заплатата ви е достатъчна. Ще водите разговори с шефа си или с представител на по-висока йерархия. Очаквайте подкрепа от приятел или близки роднини.

КОЗИРОГ

Планирате промяна на своята бизнес визия - дрескод. Отделете специално внимание на  здравето си. Обмисляте значими инвестиции и очаквате да сключите успешен договор. Кариерата ви вълнува

ВОДОЛЕЙ

Идеите, които реализирате, ви карат да се чувствате значими и доволни от постигнатото. Вашите оригинални проблясъци намират подкрепа от приятелите ви. Обърнете внимание на забавени проекти в службата. Пазете колената си.

РИБИ

Приятелите ще ви подтикнат да търсите промяна в служебен план. Някои от тях ще ви създадат пречки. Но други ще бъдат много полезни и тяхната закрила ще ви е от полза. Кариерното израстване е на дневен ред.