Рутинната работа е досадна, ще бъдат трудни за решаване ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Чувствителна е нервната система. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, затова да не се натоварват.

Луната ще се движи на празен ход от 09:34 до 12:13ч. Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи. Тези неща са неподходящи не само заради празния ход на Луната, но и защото тя се намира в последната си фаза. Изчакайте да мине новолунието.

Луната преминава в знак Риби в 12:13ч. Изостря интуицията, носи романтичност и мечтателност, мистично настроение. Уязвими са ходилата на краката.

28 лунен ден започва от 05:45ч и продължава до 06:17ч на следващия ден. Символ на този ден е лотоса - олицетворението на духовния ръст на човека. Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Енергията му е такава, че подхожда само за съзидателни дейности – да се строи дом, да се засаждат растения, да се прави ремонт и др. Много е важно да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да „сеете” само добри мисли, да се казват само хубави и добри думи и да се вършат добри дела. Всички дела, които се извършват с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно, пише Dunavmost.com

Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Доверявайте се на женската интуиция днес, но да се избягват спорове с жените.

Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Зад всеки проблем, с който се сблъскваме, стои урок, който трябва да научим. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. В този ден ще оцените себе си по своите плодове. Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника - благо, на грешника - възмездие. Ако ви споходят неприятни събития, не ги считайте за неочаквани - това е резултат от вашите негативни действия през миналия лунен месец.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък на жена. Бъдете внимателни с автомобилите, за да избегнете излишните неприятности. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. А самият секс трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства.

Покупки – Благоприятно за всички видове покупки, които отдавна са планирани, както и такива, които са плод на мимолетни капризи. Важното е да носят радост.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.