Американската певица Бритни Спиърс е изкълчила глезена на левия си крак при падане на сцената по време на концерт в сряда в Лас Вегас, съобщиха световните информационни агенции.

33-годишната Спиърс е паднала при изпълнение на сингъла си от 1999 г. "(You Drive Me) Crazy". Инцидентът е станал на сцената на хотел-казино "Планета Холивуд" в Лас Вегас. "Пеейки на високи токчета, Спиърс падна по време на самия концерт - отбеляза сп. "Пийпъл". - Бе видно, че певицата сериозно е увредила крака си, но тя завърши песента. Легнала." След това танцьорите са се притекли на помощ на изпълнителката и са й помогнали да стане.

Бритни Спиърс изнася шоуто "Britney: Piece of Me" в "Планета Холивуд" в Лас Вегас от декември 2013 г. Договорът й е двегодишен. Интересът към спектаклите й е толкова голям, че заплащането й миналата година беше повишено, а броят на концертите - увеличен от 92 на 140.

Спиърс трябваше да изнесе концерт в "Планета Холивуд" тази вечер и в събота, но изявите й са отменени. Лекарите са настоявали да си вземе малко почивка, за да се оправи кракът й. Певицата побърза да увери феновете на страницата си Туитър, че се чувства добре.

TrafficNews.bg