Български и международни звезди отпразнуваха Хелоуин по подобаващ начин. TrafficNews.bg направи проучване за това по какъв начин са изглеждали някои от тях в празничната вечер.

Всяка една от знаменитостите бе отделила цял куп време и пари за да се маскира подобаващо. И тази година костюмите са с най-различни тематики- от миловидни кученца, котки и зайчета, до скелети и ранени герои. И докато родни звезди като Николета Лозанова и Христо Стоичков предпочетоха да се маскират с всяващите страх и ужас костюми, то поп-фолк изпълнителите Алисия и Константин показаха снимки на своите маскирани деца.

За тазгодишният си костюм певицата Бионсе реши да се превъплати в Джанет Джаксън, като взе за свой придружител един малък Майкъл Джексън. Бритни Спиърс пък избра да яхне метлата в черен блестящ костюм. Най-голяма промяна претърпя баскетболистът Джеймс Леброн, който си смени пола. Секси, провокативни или смешни са костюмите, които звездите избраха за тазгодишният Хелоуин решете сами. Вижте всички снимки на превъплащенията на звездите в нашата галерия.

TrafficNews.bg