Древните символи на картинката всъщност могат да разкрият какво ще е бъдещето ви. Точно така! Колкото и да не вярвате, отделете си две минутки, изберете си един от символите и вижте какво се крие зад него.

За целта затворете очи за няколко секунди, опитайте се да изчистите съзнанието си от всички неприятни неща в живота ви. Отворете ги и просто решете към кое изображение точно ви влезе.

Е, на кое се спряхте?

Символ номер 1

Не отлагайте прекалено дълго нещата, които подготвяте. Фокусирайте се върху целите си и как да ги постигнете. Ще се справите с реализацията им, ако рискувате. 

Символ номер 2

Вие сте на кръстопът. Има силна външна енергия, която ви влияе - принуждава ви да направите нещо, но не сте сигурни дали да действате. Опитайте да медитирате и да успокоито съзнанието си. След това със здрав ум и чисто сърце вземете решение, което смятате за най-правилно.

Символ номер 3

Чувствате ли, че понякога нещата ви се случват сякаш с магия. Не се притеснявайте от възможностите, които ви дава съдбата. Това няма да се промени занапред - възползвайте се!

Символ номер 4

Хубаво е по-често да слушате интуицията си. Нещата в живота ви не винаги се случват точно по начина, по който наистина искате. Точно затова се отпуснете и дайте превес на шестото си чувство.

Номер на знака 5

Вселената ще ви даде точно това, което искате. Ако все още обаче не сте го получили, значи просто не е дошло правилното време.

jenata.blitz.bg