За да бъдеш модел на Victoria's Secret, се изискват три основни неща. Първо, да си секси, второ, да си много секси по бански и, трето, да си секси всякак.

Това е в кръга на шегата, разбира се, но има и доза истина. Ежегодните дефилета на Victoria's Secret може и да отразяват спад в зрителския интерес, но това не означава, че от бранда са се предали. Доказателство за това е новото попълнение в редиците им, пише Lifestyle.bg.

Става дума за Барбара Палвин, която определено притежава всичко необходимо, за да се присъедини към голямото семейство на Victoria's Secret. 25-годишният унгарски модел вече има солиден опит със снимките по бански от сесиите за Sports Illustrated.

Не бива да забравяме, че тя е дефилирала за Victoria's Secret през 2012 г., като взе участие и в няколко кампании на марката през 2018 г. Сега обаче тя вече е приета като пълноправен "ангел" и ще се нареди до имена като Джиджи и Бела Хадид, Кендъл Дженър, Елза Хоск и други.

Според списание People, Барбара Палвин се превръща и в първия унгарски модел, станал част от Victoria's Secret. Тя споделя, че още когато е била на 13 години, е гледала дефилетата. Още тогава е искала и някой ден да се качи на подиума за Victoria's Secret. 

Лошата новина за мъжката част от нашата прекрасна планета е, че Барбара си има гадже. Това е 26-годишният актьор Дилън Спраус и няма да лъжем, че пуснахме сълза, когато го разбрахме.