Евреин е бил арестуван по подозрение, че е хакнал компютрите на редица попзвезди, включително и Мадона, продавайки неразпространени песни онлайн. Полицията в Израел съобщи, че мъжът е заподозрян в кражби на творби от някои неназовани световни звезди. Частен детектив, свързан със случая потвърдил, че Мадона е сред тях.

Поппевицата Мадона излезе със специално изявление, в което благодари на ФБР и израелските служби за залавянето на хакера, който открадна демоверсии на парчета от бъдещия нов албум на звездата и ги качи в интернет.

„Това нахлуване в личния ми живот е дълбоко разтърсващо и болезнено преживяване, както става с всеки артист, жертва на този вид престъпление”, казва звездата.

„Благодаря на феновете си, които ни предоставиха информация за изтичането на музиката ми. Като всеки гражданин имам право на личен живот”, написа певицата във Facebook.

Тя побърза да публикува няколко нови песни миналия месец с обяснение от мениджъра ѝ, че опустошителното деяние е предизвикало изненадващото разпространяване на шест песни от албума през декември 2014, месеци по-рано от предвиденото.

TrafficNews.bg