Красивите ангели на известната марка Victoria's Secret, покориха Шанхай и предложиха на всички посетители бляскаво шоу.

За първи път в азиатската страна, дефилето премина без няколко "ангела", сред които манекенката Джиджи Хадид, която остана без виза за Китай, и бременната Бехати Принслоу, която очаква второ дете от певеца Адам Левин. Кендъл Дженър също не се включи в ревюто, защото наскоро подписа договор с конкурентна марка бельо.

Кандис Суейнпол

Кандис Суейнпол роди преди година, но откри шоуто на Victoria's Secret. Кандис е сочена за един от най-красивите "ангели", пише lifestyle.bg

Адриана Лима

Ако има ветеран на котешката пътечка на Victoria's Secret, то това е Адриана Лима. Бразилката е лице на марката от 2000 г. и оттогава дефилира без прекъсване.

Лили Олдридж, Алесандра Амброзио и Адриана Лима

Лима и Алесандра Амброзио са заедно в шоуто от 2004 г. Лили Олдридж (на преден план) също е едно от дългогодишните лица на марката.

Карли Клос и Синди Бруна

Моделите на VS тази година за първи път са в комбинация с марката Balmain. Ревюто бе разделено на шест тематични части.

Алесандра Амброзио

Има слухове, че това е последното шоу на Алесандра Амброзио. Бразилката е дефилирала за марката 17 пъти.

Сара Сампайо и Кандис Суейнпол

Именно колаборацията с Balmain допринесе за по-различния стил тази година. В дефилето преобладават спортните и доста агресивни аксесоари и бельо от обичайните ефирни и много по-романтични облекла на VS.

Жозефин Скривър

Все пак крилата са запазената марка на шоуто и присъстват като ярък аксесоар.

Бела Хадид

Бела Хадид дефилира като "ангел" за втори път. Феновете й в социалните мрежи отбелязаха, че е излязла в две от колекциите.

Карли Клос

Манекенката Карли Клос се завърна на сцената. Тя пропусна последните три издания на ревюто.

Хари Стайлс пя на дефилето

Бившият член на One Direction Хари Стайлс пя на сцената. Изненадващо Кейти Пери не се включи в шоуто, въпреки че имаше информации, че тя също ще участва.

Лаис Рибейро

Бразилката Лаис Рибейро дефилира с прословутия Fantasy Bra на Victoria's Secret. Сутиенът от диаманти и рубини е оценен на 2 милиона долара.

Шоуто ще бъде излъчено от CBS на 28 ноември. Ето и още няколко атрактивни визии от ревюто: