Местните пици не са им по вкуса и семейство от Реджина (централната част на Канада) реши да плати 140 канадски долара, за да опита тази, за която мечтаe отдавна. Те ще я захапят, докато гледат финала на американското първенство по футбол „Супербоул” на 2300 км от дома си в неделя.

„Мислех, че това е шега, докато получавах поръчката, но дамата беше сериозна, по-скоро ласкателна”, разказва през Си Би Ес Боб Абумейц - собственик на пицария в Уиндзор, Онтарио.

Сосът, тестото, гарнитурите невъзможно е да се намери по-добра пица според Карол Браун, която скоро се е преместила от Онтарио във Съскачетуан. „Ние нямахме избор, опитахме местните пици, но нищо не можеше да се сравни с тези в Уиндзор”, отсече любителката на американския футбол и пицата. 

Най-голямата възможна, с двойно сирене, половината с ананас и шунка, беше приготвена в сряда и ще бъде пратена в петък с куриерска фирма, всичко за около 140 долара. Сто от тях са за само за доставката. 

Семейството само трябва да затопли в неделя пицата, преди да се настани, заедно с гостите, пред телевизионния екран, за да проследи големият финал на „Супербоул” между двата финалиста - „Сиатъл сийхоукс” и „Ню Ингланд пейтриътс”.

TrafficNews.bg