Рейд Зандбелт доскоро е живял в Канада, а сега планира да се премести в Нова Зеландия, затова продава стария си Chevrolet Cobalt, който му е служил вярно от 2005 година.

Рейд се занимава със снимане на видеа и фотография, най-често съчетавайки това с пътешествията си. Затова не е чудно, че човекът е решил да използва уменията си, за да продаде колата си.

За да привлече колкото се може повече внимание, Рейд е снимал цяло видео за любимия си таралясник. Кадрите са епични, музиката драматична, а гласът зад кадър може да се сравни с този, който озвучава трейлърите на филми за супер герои. Най- интересното е, че Рейд не е спестил нищо за автомобила си.

„Това е моят уникално обикновен Chevrolet Cobalt от 2005 година, казващ се Кармен. Ако никога повече не искате да правите секс, купете си тази кола… и започнете да я карате.“

Колата не пали от първия път, има драскотини, счупена е ръчката за повдигане на стъклото откъм шофьора, прозорците не се отварят винаги, но за сметка на това работят мигачите. Рейд разкрива още за Кармен във видеото:

Превод и редакция: Trafficnews.bg