След няколко години на пазара, моделът Адриана Лима най – накрая се раздели с разкошния си апартамент в Манхатън. Според информация на проучване на ArchitecturalDigest красавицата и бившият й съпруг обявяват имота за продажба още през 2013 г., но едва наскоро се намери купувач, който да даде 4,6 млн. долара.

Разположен на 42 етаж на Metropolitan Tower, апартаментът е с площ 200 квадратни метра и предлага зашеметяваща гледка към Сентръл парк, пише Idei.bg.

Изпълнена с естествена светлина и издържан в отворен план на апартамента и разполага с големи прозорци, които придават усещане за простор.

Всекидневната се отличава с интересен цвят на мебелите, а разположението предоставя възможност за интегрирането на домашен офис, но и зона за почивка и гледане на телевизия.

 

Апартаментът има още три спални и две и половина бани. Той не е бил основен за семейството, но те го използват в моментите, когато идват в Ню Йорк за работа или забавление.

Сред забележителните характеристики тук са красивите мраморни бани, централна климатична система и възможност за умен автоматизиран контрол на светлината, музиката и щорите.

В сградата има и 24 часова охрана, ресторант само за жителите, рум сървиз, басейн и фитнес салон със сауна и масажен център.

Определено нямаме нищо напротив да живеем в този дом.