В този период от годината повечето деца пишат писма до дядо Коледа, който да изпълни желанията им за играчки и подаръци. Не такъв обаче е случаят със 7-годишно момче, което иска да изпрати писмо на баща си до... рая. За целта то написва на пощенския плик: "Господин Пощальон, можете ли да занесете това писмо на татко в рая за рождения му ден".

След като момчето подава точния адрес на баща си оставя писмото в пощенската кутия с надеждата, че татко му, който очевидно е ангел, ще получи важната пратка.

Разбира се, че ако има някой, който да може да се справи с тази отговорна и сериозна задача, то това са Британските кралски пощенски служби. Не след дълго Джеймс получава официален отговор от Пощите, подмисан от Шон Милиган, асистент доставки, който гласи: "Беше голямо предизвикателство за нас докато избягвахме звездите и други галактически обекти по пътя ни към Рая. Въпреки това, моля те бъди сигурен, че тази особено важна пощенска картичка бе доставена успешно. Знам колко важно за теб е това писмо, затова в бъдеще ще продължавам да правя всичко по силите си, за да мога да доставям пощата ти до рая".

Това е истинската история на Джейс от Шотландия, който губи баща си. Когато вижда отговора, майката се трогва и публикува пост в социалните мрежи, за да благодари на пощенските служби. Това, което обаче не очаква е реакцията в интернет. Постът на Тери Копланд е споделен близо 270 хиляди пъти и е събрал близо половин милион реакции.

А за всички нас остава напомнянето, че не са нужни празници и специални поводи, за да направим някого щастлив.

Източник: БГНЕС