Сватбеният ден е един от най-важните за жената. За да се подготви за него, всяка булка има списък със задачи, които да й помогнат да изглежда възможно най-добре. Избор на грим и прическа, спорт, правилно хранене...

В бързината и желанието си да изглеждат перфектно, много често булките допуска някои грешки, които могат да им костват много. Ето кои са те и защо да ги избягвате, ако ви предстои сватба.

Боядисват косата си

Докато освежаването на цветовете може да е добра идея преди големия ви ден, уверете се, че не го правите твърде близо до датата на самата сватба. В противен случай няма да имате никакво време за корекция на нюансите, ако нещо не ви хареса. Ако искате напълно да промените цвета на косата си, направете го няколко месеца преди това, пише Iwoman.bg.

Използват нови козметични продукти няколко дни преди сватбата

Според повечето дерматолози най-добре е да се придържате към стандартната грижа за кожата до вашия сватбен ден, вместо да опитвате нови козметични продукти. Това е задължително, особено ако кожата ви е по-чувствителна. Ако имате алергична реакция или дразнене от този продукт, това би било проблем точно преди големия ден.

Не инвестират в пробна прическа

Въпреки че може да изглежда като загуба на пари да направите пробна прическа, инвестицията напълно си заслужава, ако не искате да има неприятни изненади в последния момент. Оставянето на стайлинга за големия ден може да се окаже твърде голяма изненада и евентуално катастрофа. Да знаете точно как ще изглежда косата ви ще ви даде спокойствието, от което имате нужда.