Има, какви ли не чудати истории и днес е ред на поредната от тях. Австралийка реши да не мие косата си с шампоан. Освен това 28-годишната дама е лишила от тази процедура и децата си - своя син и дъщеря.

Вирджиния била щастлива от решението си, тъй като използва натурални продукти, които не съдържат никакви изкуствени компоненти, пише woman.bg. Освен че не мие косата си с шампоан, дамата и двете ѝ деца, в продължение на година не посещават и фризьорски салон.

Жената споделя, че косата ѝ вече е "като нова". Тя споделя: "Леко се разресва, не се заплита, възлите са по-малко. Не е суха, нито мазна".

 

Това, което прави Вирджиния, е да мие косата си само с вода. Понякога прави скраб със сода бикарбонат. Използва и натурални масла и твърди, че се разресва по-лесно. Понякога нанася на косата си и прах от корени на тапиока, за да не се омазнява в корените.

"Косата на дъщеря ми никога не е била мита с шампоан и изглежда абсолютно нормално. А за къдриците на сина ми всички казват, че са прекрасни", споделя още австралийката.