Учителка бе уволнена след пореден фрапантен случай на агресия в детска градина. Снощи бе излъчен запис в "Господари на ефира",  който разкрива как учителка обижда децата и им крещи. Родители твърдят, че случаят не е единичен и има системен тормоз над децата.

Всичко това се случва зад стените на детска градина "Червената шапчица" в Русе, където приказката се превръща в кошмар. Освен грубо отношение, децата получават и наказания. Родителите твърдят, че им се посяга и физически. Стрес и нощно напикаване са само част от последствията върху децата.

Учителката от записа - Милена Иванова, е уволнена дисциплинарно. Родителите обаче все още не са спокойни и смятат да се борят за камери в детската градина.

След серия от подобни случаи в последните месеци Инициативен комитет на родители от цялата страна настоя за същото. През септември в Народното събрание бяха внесени 10 000 подписа и предложения за промяна в образователната система. Едно от основните искания е камери във всички детски градини и училища у нас не само отвън, но и в стаите. Резултат засега няма.