Снимка в интернет пространството предизвика дебат между пловдивчани. На фотоса се вижда учебен автомобил, който според автора на снимката е в насрещното и се готви за маневра наляво. Действието се развива на прелеза на Руския клуб, между булевардите "Копривщица" и "Свобода". 

Вълна от коментари заля поста в интернет. Мнозина объркаха местонахождението на прелеза и се заформи скандал. Всъщност именно от това къде се случва заснетото на снимката зависи и дали учебната кола е в нарушение, или не е. И тук се завихриха коренно противоположни становища: едни твърдят, че на това място движението е двупосочно, следователно колата е в нарушение; а другите се кълнат в обратното - движението е еднопосочно и автомобилът си кара по правилата. 

Обвинения в липса на ориентация, некомпетентност и дори такива по отношение на местожителство преобладават сред коментарите на пловдивчани.

 Двупосочен е пътят;

 „Еднопосочна е как да е …”;

 „Всеки ден минавам от там за работа. Пътят е двупосочен”;

 „Абе хора в кой град живеете”;

„Като има такива некадърни инструктори ще е така „;

Докато има некадърни инструктори ще е така, те нямат никакво желание да ни обучават и най-вече нямат търпение. За да станеш шофьор се иска много търпение и желание, за да го научиш този човек! Все пак му се плаща за това”;

В крайна сметка каква е истината, пловдивчани? Отправяме въпроса към всички, които са малко по-добре с ориентацията.

Снимка: I see you KAT