Жена се натъкна на неприятна изненада в кутията с натурален сок, с която се върнала от магазина. Тя останала отвратена, когато открила "медуза" в напитката.

"Няколко пъти съм попадала на постове и статии в интернет пространството относно граждани, които са намирали подобия на медузи, червеи и всякакви мекотели в сокове, които от своя страна твърдят, че са натурални, 100%-ви и т.н. Днес аз също открих някакъв вид мекотело", разказва тя.

Докато си сипвала сок, изведнъж нещо сякаш запушило гърлото на кутията, след което в чашата изпаднало споменатото "нещо". "Като го вдигнах видях, че е прилича на медуза, не искам и да си помислям какво е всъщност", коментира жената своето откритие.

"Явно няма значение вече коя марка сок се пие, явно са изпуснали контрола, щом са допуснали да има разни неидентифицирани неща в тях. Не пия газирани напитки, гледам да са само натурални, но вече виждам, че и натуралните крият "изненади"", коментира читателката ни. Тя се опасява, че няма да е последната, открила нещо нередно в сока си.