Когато ежедневно се сблъскваме със ситуации, в които пловдивските шофьори на автобуси от градския транспорт нарушават правилата на движение, изнервени, минават на червено, не чакат на пешеходни пътеки, държат се грубо с пътниците, надуват музики всякакви и т.н., и т.н., ние, естествено, се възмущаваме. И с право! Но задавали ли сте си въпроса на какво са подложени самите шофьори на рейсове? При това ежедневно.

Ето една ситуация, при която нито на водачите на автобуси, нито на чакащите по спирките им е забавно. Читателят на TrafficNews.bg, който ни изпрати снимката, е доста лаконичен: "Това е спирка на бул. "България". И къде трябва да спре автобусът?"

И ние питаме - след като всички, имащи привилегията да ползват личните си автомобили, са решили, че могат и трябва да спрат точно на спирката, за да си свършат някоя и друга работа, къде всъщност да спират автобусите на градския транспорт? Пък и тези спирки не бяха ли именно за градските автобуси? Или "спирка" в съзнанието на пловдивчаните вече означава друго?...