По темата за трафика в Пловдив пишем всеки ден. Чак ни е омръзнало да повтаряме едни и същи очевадни неща, които май само управниците на града не виждат. Затова ви предлагаме описание на "картинката", видяна от пловдивчанин, читател на TrafficNews.bg.

"Сутрин пътят от Куклен до Сточна гара е цяло изпитание. Първо, на отбивката преди Околовръстното от село Белащица трябва да изчакаш колите с предимство, те са много и опашката от коли, идващи от село Брестник и Куклен, става над километър.

После чакаш на Околовръстното, където целият трафик от всичките села се движи в една лента, а преди колелото спокойно може да станат 2 ленти. Разбира се, покрай митницата движението е в две ленти заради спрени тирове, въпреки знака за забранено спиране, но може би той е само за автомобили и не важи за тирове.

И накрая "умните" светофари те хващат всичките до един, защото зелената вълна в нашия град е мираж.

По плътното от Митницата до Сточна гара има дупки с история, в които спокойно може да си счупиш колата. Защо казвам с история? Защото са там поне от 1 година и никой не иска да ги запълни, а може би управляващите и отговорните не са минали по този булевард, по-който няма никакъв трафик! С две думи има-няма и 1 час, и си изминал 9 километра..."

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите, с които се сблъскват. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.